Είμαι και ο ωραιότερος άμα λάχει ναούμ ...: Ο Ιταλός μεγιστάνας επιδεικνύει τα σωματικά του προσόντα (ΦΩΤΟ)

O Gianluca Vacchi... ξαναχτυπά με μαγιό

Ο Gianluca Vacchi  ,  ο πάλαι ποτέ "βασιλιάς του Instagram" επανήλθε δρυμίτερος........... Ο Ιταλός εκατομμυριούχος, εμφανίστηκε την Κυριακή σε παραλία του Μαϊάμι, με λευκό μαγιό και το γνωστό ύφος "Είμαι πολύ ωραίος, βεβαίως-βεβαίως".

Το ένα πατζάκι του λευκού σορτς που φορούσε ήταν στρατηγικά διπλωμένο στον καβάλο ώστε να.... αναδεικνύει τα προσόντα του. Έκανε βόλτα κατά μήκος της παραλίας και φυσικά δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί και να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες του, όπως αναφέρει η Daily mail

Με κοντό λευκό γένι και σώμα μαυρισμένο από τον ήλιο, μυώδες και με τατουάζ, αυτός ο κληρονόμος ενός μεγάλου ιταλικού βιομηχανικού ομίλου σκηνοθετεί τη χρυσή ζωή του ιδιόρρυθμου εκατομμυριούχου, με χορευτικά βήματα μπροστά σε πισίνες, πολυτελή αυτοκίνητα και ιδιωτικά τζέτ για βραδιές στο Saint Tropez ή το Λας Βέγκας. 

Φωτογραφίζεται συνήθως με καλλονές να τον περιτρυγιρίζουν και έχει 11 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram. Τα yacht και οι  επαύλεις του μπορεί να αποτελούν παρελθόν, αφού τα κατέσχεσε μια τράπεζα για ένα χρέος 10,5 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά το ύφος του σούπερ γόη παραμένει.

"Mister Enjoy" από μια μεγάλη μερίδα του τύπου στην πατρίδα του την Ιταλία, θεωρείται περίγελος καθώς τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι αυτό που παρουσιάζει δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και είναι γραφικός.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ