12 τέλεια γυναικεία κουρέματα ανάλογα με την ηλικία σας: Άλλο στα 30- άλλο στα 50

Είναι πολύ κοινό να βλέπουμε γυναίκες που πασχίζουν να μακρύνουν τα μαλλιά τους και στη συνέχεια να τα κόβουν πολύ κοντά. 

Και αμέσως να αρχίζουν ξανά να ονειρεύονται τα μακριά μαλλιά. Θα πρέπει λοιπόν πρώτα απ’ όλα να μην κάνετε βιαστικές και ακραίες αλλαγές στο κούρεμα σας, αλλά να προτιμάτε τις σταδιακές και μικρές διαφοροποιήσεις. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να συμβαδίζετε με την ηλικία σας. Δηλαδή να επιλέγετε ένα από τέλεια κουρέματα για γυναίκες όλων των ηλικιών.

 

Ποια είναι όμως αυτά; Δείτε τη λίστα που ακολουθεί και μάθετε ποια είναι τα τέλεια κουρέματα για γυναίκες όλων των ηλικιών ανά δεκαετία.

 

Στην δεκαετία των 20

 

Τα 20 είναι η τέλεια ηλικία για να πειραματιστείτε με τα κουρέματα και να αναζητήσετε το δικό σας ασυναγώνιστο ύφος. Ασύμμετρα hairdos, ασυνήθιστα χρώματα μαλλιών, τολμηρά ξυρισμένες πλευρές και εξαιρετικά κοντά μαλλιά. Για τα νεαρά κορίτσια, οι επιλογές είναι πραγματικά απεριόριστες.

 

Στην δεκαετία των 30

Τα κουρέματα για τις 30άρες θα πρέπει να είναι εύκολα στο στυλιζάρισμα και την φροντίδα τους όσο περισσότερο γίνεται. Σε αυτή την ηλικία, είναι καλύτερα να αποφύγετε τα έντονα χρώματα. Οι γυναίκες με λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά θα πρέπει να επιλέξουν κοντά αγορίστικα κουρέματα. Ενώ εκείνες που έχουν καλά – κουρεμένα μαλλιά με παχιά τρίχα θα επωφεληθούν από το να έχουν μακριά ίσια χτενίσματα. Οι στυλίστες συμβουλεύουν να κάνετε σταδιακά αλλαγές στο κούρεμα σας χωρίς αυτές να είναι ιδιαίτερα δραστικές για τη συνολική εικόνα σας.

 

Στην δεκαετία των 40

 

Μετά τα 40, συνήθως οι γυναίκες προσπαθούν να δείχνουν νεότερες. Για να το πετύχετε, η επιλογή του σωστού κουρέματος είναι κρίσιμης σημασίας. Θα πρέπει να αναζητήσετε χτενίσματα που απαιτούν όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο για να φτιαχτούν. Οι περίπλοκες δημιουργίες μπορούν να προσθέσουν λίγα ανεπιθύμητα χρόνια στην εμφάνιση σας. Αποφύγετε τα αυστηρώς ίσια χτενίσματα, αφού η καλύτερη επιλογή είναι τα ανέμελα χτενίσματα που θα προσθέσουν όγκο στα μαλλιά σας.

 

Στην δεκαετία των 50


Οι στυλίστες συνιστούν να αποφεύγετε τα ομαλά κουρέματα μετά τα 50, όπως επίσης και τα πολύ μακριά ή κοντά μαλλιά. Για να προσθέσετε στα μαλλιά σας όγκο, επιλέξτε χτενίσματα με επίπεδα και ανοιχτόχρωμα waves. Αποφύγετε τις μονόχρωμες βαφές. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Τα μαλλιά μέχρι τον ώμο – μεσαίου μήκους και ιδιαίτερα τα shag lob, θα πρέπει να έχουν ανοιχτόχρωμα waves, ενώ τα κοντά κουρέματα θα πρέπει να έχουν όγκο και μια δόση επιμελώς ατημέλητου look.

 

ΠΗΓΗ: beautetinkyriaki.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ