Η "μεγάλη περιπέτεια" της σκυλίτσας Ράιλι: Ταξίδεψε 30 χιλιόμετρα για να βρει ξανά την οικογένειά της (βίντεο)

Κολύμπησε 10 χιλιόμετρα στα νερά της λίμνης Μίσιγκαν. Περπάτησε ακόμα 20 χλμ στις όχθες της και τελικά επανενώθηκε με την οικογένειά της....

Ο λόγος για τη Ράιλι, ένα σκύλο 10 μηνών που χάθηκε την προηγούμενη Κυριακή στην περιοχή των Μεγάλων Λιμνών. Το βελγικό Μαλινουά, πήδηξε από την βάρκα της Κριστίν και του Έντουαρντ Κάσας στα νερά της λίμνης Μίσιγκαν και παρά την προσπάθειά τους, δεν κατόρθωσαν να την εντοπίσουν στα επόμενα λεπτά.

Ωστόσο, ελπίζοντας ότι κάποιος άλλος θα έβρισκε το κατοικίδιό τους, ο 56χρονος Έντουαρντ και η 49χρονη Κριστίν απευθύνθηκαν σε σελίδα του Facebook, η οποία κοινοποιεί φωτογραφίες ζώων τα οποία έχουν χαθεί στην πολιτεία του Μίσιγκαν.

Μία ημέρα αργότερα και αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της εξαφάνισης της Ράιλι, κατασκηνωτές ειδοποίησαν τη σελίδα, κάνοντας λόγο για ένα σκυλί με παρόμοια χαρακτηριστικά, το οποίο περιφέρεται σε δάσος, στις όχθες της λίμνης.

Οι ιδιοκτήτες του έσπευσαν στο σημείο, διαπιστώνοντας ότι επρόκειτο για τη Ράιλι, η οποία μέσα σε λίγες ώρες είχε προλάβει να διανύσει αρκετά χιλιόμετρα, τόσο στη λίμνη, όσο και στην ξηρά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ