Ποιοι άλλοι διάσημοι έχουν AIDS- Ο Τσάρλι Σιν τους " καρφώνει'' & τους καλεί να το αποκαλύψουν δημόσια

Ο αμερικανός ηθοποιός Τσάρλι Σιν καλεί διάσημους να αποκαλύψουν ότι είναι οροθετικοί. 

Την ελπίδα του ότι θα διαλυθούν οι προκαταλήψεις σχετικά με τους ανθρώπους οι οποίοι είναι φορείς του ιού που προκαλεί το AIDS, αν όλοι οι διάσημοι αποκαλύψουν πως είναι οροθετικοί, εξέφρασε ο Τσάρλι Σιν.
«Θα ήταν καλά αν και άλλες διασημότητες δημοσιοποιούσαν ότι είναι φορείς του ιού HIV. Αυτό θα βοηθούσε», δήλωσε ο ηθοποιός, αποκαλύπτοντας εμμέσως ότι υπάρχουν πολλοί διάσημοι που είναι φορείς του HIV, αλλά δεν το ομολογούν φοβούμενοι το κόστος για την καριέρα τους.

«Υπάρχουν πολλές προκαταλήψεις για τα πρόσωπα που έχουν προσβληθεί από τον HIV και ελπίζω ότι αυτό θα αλλάξει», πρόσθεσε. 

Ο Τσάρλι Σιν βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όταν αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τον ιό του HIV του οποίου είναι φορέας. «Ανθρωποι με σταματούν στον δρόμο και με συγχαίρουν που τόλμησα να κάνω το βήμα» υπογραμμίζει ο ηθοποιός του Platoon και της τηλεοπτικής σειράς "Two and a Half Men".

Ο 50χρονος ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως είναι οροθετικός για να βάλει τέλος στον εκβιασμό που είπε ότι του γινόταν.

Στη συνέχεια η αστυνομία του Λος Άντζελες άρχισε ποινική έρευνα σε βάρος του. Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο ηθοποιός έχει ηχογραφηθεί να απειλεί να σκοτώσει την πρώην μνηστή του και να παραδέχεται επίσης ότι είχε πει ψέματα σε μια ερωτική σύντροφό του αναφορικά με την οροθετικότητά του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ