«Είσαι μέσα»; Με τα αγαπημένα μου παιδιά των Special Olympics παίζουν ποδόσφαιρο οι Κώστας Φραγκολιάς, Γιάννης Αιβάζης, Πάνος Καρμάτης και άλλοι ηθοποιοί - να πάτε !

Αύριο γίνεται το τουρνουά ποδοσφαίρου στο πλαίσιο της 13ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποδοσφαίρου Special Olympics, που πραγματοποιείται, με τη συνεργασία της UEFA και της ΕΠΟ, με την ευκαιρία του εορτασμού της ημέρας λαϊκής συμμετοχής της UEFA (Grassroots Day).

Aύριο Τετάρτη 22 Μαΐου, από τις δέκα το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι, στα γήπεδα των Ολυμπιακών Ακινήτων στο Πάρκο ‘’ΓΟΥΔΗ’’, αθλητές Special Olympics και ποδοσφαιριστές του Πρωταθλήματος Τύπου από τις ομάδες του EUROSPORT, ALPHA, ANT1, NOVASPORT FM, BHMA FM –NEA, ΠΗΓΑΣΟΣ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ και ΝΟVA καθώς και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών με τους Αντώνη Χαντζή, Κώστα Φραγκολιά, Γιάννη Αιβάζη, Πάνο Καρμάτη, Πάνο Γκόγκο, Αλέξανδρο Τούντα και Δημήτρη Λύρα αλλά και της ομάδας της Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας, δίνουν το  ‘’παρών’’ στο τουρνουά που διεξάγεται στο πλαίσιο της 13ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποδοσφαίρου Special Olympics, που πραγματοποιείται, με τη συνεργασία της UEFA και της ΕΠΟ, με την ευκαιρία του εορτασμού της ημέρας λαϊκής συμμετοχής της UEFA (Grassroots Day).



Οι συμμετέχοντες στο τουρνουά, το οποίο θα παρακολουθήσουν μαθητές σχολείων Ειδικής Αγωγής και Γενικής Εκπαίδευσης μαζί με φοιτητές των ΤΕΦΑΑ, φίλους, υποστηρικτές και εθελοντές των Special Olympics, με τους κοινούς τους Αγώνες την ημέρα της γιορτής του ποδοσφαίρου, επιδιώκουν να φέρουν την κοινωνία πιο κοντά στο άθλημα, καθώς και αθλητές με και χωρίς διανοητική αναπηρία, οι οποίοι, αγωνιζόμενοι μαζί χωρίς αποκλεισμούς, ανεξάρτητα από το επίπεδο ικανότητάς τους, αναπτύσσουν δεσμούς φιλίας που εκδηλώνονται τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γιώργος Σαρρής, η Πρόεδρος των Special Olympics κ. Γιάννα Δεσποτοπούλου, ο Διευθυντής Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας κ. Στέλιος Δασκαλάκης και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές – υποστηρικτές των Αθλητών Special Olympics, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ένωσής τους κ. Ζαχαρία Λυκουρίνο και τους Νίκο Σαργκάνη και Τάκη Οικονομόπουλο θα βρεθούν στο ΓΟΥΔΗ, για να στείλουν μηνύματα αισιοδοξίας και σεβασμού στη διαφορετικότητα μέσα από εκδηλώσεις που δεν ορίζονται απ’ αυτούς που αποκλείονται αλλά απ’ αυτούς που εντάσσονται…


Σας περιμένουμε να χειροκροτήσουμε τους αθλητές και να δηλώσουμε όλοι μαζί ‘’ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ’’

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ