Δάσκαλος-παιδεραστής θέλει να διδάξει ξανά Θρησκευτικά! Ασελγούσε σε αγοράκια &τα κλείδωνε στην σχολική αίθουσα

Την οργή της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης έχει προκαλέσει η υπόθεση του 48χρονου παιδεραστή Θεολόγου

Κάθε άλλο παρά εκπαιδευτικός θα μπορούσε να χαρακτηρίστε π υποδιευθυντής Δημοτικού Σχολείου της Κεντρικής Μακεδονίας. Ο 48χρονος φαίνεται πως πριν την σύλληψη του δωροδοκούσε με χρήματα τους ανήλικους μαθητές με σκοπό να ασελγήσει πάνω τους θωπεύοντας τα γεννητικά τους όργανα.

Ο δάσκαλος, ο οποίος ήταν και Θεολόγος έβρισκε τα θύματα από το Facebook και προσπαθούσε να τους δελεάσει με χρηματικά ποσά που κυμαίνονταν από 5 έως 50 ευρώ. Το απεχθέστερο όλων ήταν ότι οι μαθητές που προσπαθούσε να προσεγγίσει ήταν μαθητές από  11 έως 13 ετών.

Η δικαστική απόφαση

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκων αγοριών -που δεν έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους-, σε ασέλγεια από εκπαιδευτικό, κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και σε απόπειρα ασέλγειας σε ανηλίκους που είχαν συμπληρώσει τα 10 έτη έναντι αμοιβής, κατά συνήθεια, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, αλλά και σε απόπειρα κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια. Βαρύνεται και με το αδίκημα της προσβολής της αιδούς ανηλίκων με προτάσεις και εξιστορήσεις που αφορούσαν τη γενετήσια ζωή τους, αλλά και για παράβαση καθήκοντος.

Ασελγούσε σε μαθητές ακόμα μέσα στο σχολείο

Από τις μαρτύριο των μαθητών προκύπτουν ανατριχιαστικές λεπτομερείς. Τουλάχιστον 6 μαθητές έχουν καταθέσει εναντίον του παιδεραστή. Τραγικότερο όλων είναι ότι ο δάσκαλος πολλές φορές είχε θωπεύσει μαθητές μέσα στο χώρο του σχολείο και τοποθετούσε χαρτονομίσματα μέσα στα εσώρουχα των παιδιών.

Ο αμετανόητος θεολόγος, ωστόσο  προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και ζήτησε να ακυρωθεί η απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου και να επιστρέψει στον εκπαιδευτικό χώρο. Υποστηρίζει μάλιστα ότι όσο ισχυρίζονται τα νεαρά παιδιά είναι αποκυήματα της φαντασίας του και ότι τα λεφτά τα έδινε για ως φιλοδώρημα για δουλειές που έκαναν στο σχολείο ή προκαταβολικά για τα κάλαντα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ