Άλυτο το μυστήριο με την μικρή Αννυ - Αν δεν ήταν απαγωγή δόθηκε για υιοθεσία;

Περιπλέκεται το μυστήριο με την εξαφάνιση της μικρής Αννυς, αφού σιγά σιγά το σενάριο της απαγωγής απομακρύνεται και οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται σε δύο άλλα.

Χθες μια φωτογραφία που υποτίθεται ότι απεικόνιζε την Άννυ μέσα σε ταξί προκάλεσε πονοκέφαλο στις Αρχές. Ωστόσο, μετά τον εντοπισμό του κοριτσιού και της γυναίκας που σύμφωνα με μαρτυρία είχαν επιβιβαστεί σε ταξί στην περιοχή της Νίκαιας και τη διαπίστωση ότι δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση και πρόκειται για μητέρα και κόρη, το σενάριο της απαγωγής μοιάζει να απομακρύνεται.

Ποια είναι τα δύο σενάρια για την Αννυ

Ετσι τώρα οι Αρχές εξετάζουν δυο σενάρια. Το ένα θέλει την μικρή Αννυ να δόθηκε για υιοθεσία και το δεύτερο είναι το χειρότερο και αυτό που όλοι απεύχονται, δηλαδή να έχει συμβεί κάποιο ατύχημα στο κοριτσάκι.

Οσον αφορά το πρώτο σενάριο, οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να βρουν ακόμη στοιχεία που να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο, ενώ και τα 4.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι της 25χρονης μητέρας αποδείχθηκε ότι προέρχονται από φίλο της στη Γερμανία.

Εντωμεταξύ τη Δευτέρα αναμένονται τα αποτελέσματα από το υλικό που συγκέντρωσε η ΕΛ.ΑΣ. Από το υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα όπου έμενε ο πατέρας της μικρής και την φιλοξενούσε έως ότου εξαφανίστηκε.

Ανδρες της ΕΛ.ΑΣ. Έκαναν φύλλο και φτερό το διαμέρισμα ψάχνοντας για DNA της μικρής σε κάθε γωνιά του, ακόμη και στα σκουπίδια.

Εξονυχιστική έρευνα έγινε και στο σπίτι που είχε παραχωρήσει στην μητέρα της μικρής Αννυς, 70χρονος στην Ομόνοια.

Εντωμεταξύ και οι δυο γονείς στις καταθέσεις τους πέφτουν συνεχώς σε αντιφάσεις, κάτι που δείχνει ότι δεν λένε όλα όσα ξέρουν. Για αυτό και οι Αρχές εντείνουν τις πιέσεις τους, προκειμένου να καταφέρουν να «σπάσουν» έναν από τους δύο ώστε να ομολογήσει τι πραγματικά έχει συμβεί στο παιδί τους

Η παραδοχή της μητέρας

Η μητέρα της Άννυ παραδέχθηκε ότι αρχικά είπε ψέματα στην ασφάλεια για την υποτιθέμενη γυναίκα με το όνομα Σύλβια, στην οποία εμπιστεύτηκε την κόρης της όσο εκείνη θα έλειπε στο εξωτερικό, με στόχο όπως είπε, να προστατέψει το σύντροφό της και πατέρα του κοριτσιού.

Πάντως η 25χρονη απ' τη Βουλγαρία επιμένει ότι το πρωινό της 21ης Απριλίου, η 4χρονη Άννυ άνοιξε μόνη της την πόρτα του σπιτιού όπου έμενε με τον πατέρα της και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί θα εξετάσουν και έναν φίλο του πατέρα από τη Βουλγαρία, ο οποίος θεωρούν ότι ίσως αποδειχτεί πρόσωπο - κλειδί στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ