Σαν ταινία του σινεμά: Το συναρπαστικό story της ζωής του πιο πλούσιου μποξέρ στη Γη – Τζετ, πανάκριβα αμάξια και ολόκληρα χαρέμια να χορεύουν για χάρη του! (Φωτό - Βίντεο)

Η ζωή του μοιάζει παραμυθένια.

Ο Φλόιντ Μέιγουεδερ είναι ο επαγγελματίας μποξέρ που μετρά μόνο νίκες στην καριέρα του έχοντας κατακτήσει πέντε φορές τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Σύμφωνα με τη λίστα του Forbes το 2014 κέρδισε 80 εκ. ευρώ και απ' ότι έδειξε ο ίδιος στα social media, ένα μεγάλο μέρος τους το δαπάνησε στην αγορά οκτώ αυτοκινήτων και ενώ ιδιωτικού τζετ.

Ο 37χρονος Αμερικανός, ο οποίος έχει και μια κόρη, δεν χάνει την ευκαιρία να προκαλεί. Αφού λοιπόν απολαμβάνει τους καρπούς της τεράστιας καριέρας του με 47 νίκες σε επαγγελματικό επίπεδο εκ των οποίων οι 26 με νοκ-άουτ, αποφάσισε να παρκάρει τα οκτώ αυτοκίνητα που έχει στην κατοχή του, μπροστά από το ιδιωτικό του τζετ και να μοιραστεί τη φωτογραφία με τους θαυμαστές του, στους λογαριασμούς των social media που διαθέτει.

To πιο ακριβό από τα αυτοκίνητα που έχει στην κατοχή είναι Bugatti Grand Sport αξίας 2 εκ. ευρώ και πρόκειται για μια από τις 150 που δημιούργηθηκαν από την εταιρεία. Αναλυτικά η λίστα των αυτοκινήτων του περιλαμβάνει:

1. Ferrari 599 GTB (250.000 ευρώ)
2.Porsche 911 Turbo S, (200.000 ευρώ)
3.Lamborghini Aventador (400,000 ευρώ)
4. Δύο Ferrari 458 Spider (250,000 ευρώ έκαστη)
5.Bugatti Grand Sport (2,000,000 ευρώ)
6. Δύο Bugatti Veyron (1,800,000 ευρώ)

 

 

Όλα αυτά φυσικά εξαφανίζονται μπροστά στο ιδιωτικό τζετ το οποίο έχει αγοράσει και το οποίο χρησιμοποιεί αποκλειστικά για όλα τα ταξίδια του.

Εκτός από τα αυτοκίνητα και το ιδιωτικό τζετ, ο Μέιγουεδερ έχει δική του συλλογή από ρολόγια χειρός, γυαλιά ηλίου, παπούτσια και φυσικά αμέτρητα ρούχα, τα οποία επίσης δεν έχει πρόβλημα να μοιράζεται με τον κόσμο.

Πάντως ακόμη και όταν δεν προκαλεί με τα υλικά αγαθά, φροντίζει να το κάνει με τις αγαπημένες του συνήθειες. Πρόσφατα είχε ανεβάσει βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με δέκα γυναίκες να χορεύουν twerk γράφοντας το μήνυμα ότι «αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να χαλαρώνων πριν από έναν αγώνα»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ