Πρεμιέρα για την 13η Athens Exclusive Designers Week, με τους νέους να πρωτοστατούν και τον αγαπημένο Ασλάνη να γιορτάζει 40 χρόνια στις πασαρέλες

Η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week, άνοιξε τις πόρτες της χθες στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής στη Συγγρού και πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να απολαύσει τις προτάσεις καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-2014.

Η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας,  Athens Xclusive Designers Week, άνοιξε τις πόρτες της χθες στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής στη Συγγρού και πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να απολαύσει τις προτάσεις καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-2014.

Στις επιδείξεις μόδας που πραγματοποιήθηκαν την 1η ημέρα της διοργάνωσης, παρουσίασαν τις συλλογές τους οι εξής σχεδιαστές:

Η ελληνικής καταγωγής Patricia Field παρουσίασε τη νέα συλλογή της για άνδρες και γυναίκες. Extreme/Rock προτάσεις με την προσωπική πινελιά της διακεκριμένης fashion guru παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα της 13ης MB AXDW. Eνα φόρεμα με την ελληνική σημαία ήταν το πιο χαρακτηριστικό outfit που εντυπωσίασε το κοινό, ενώ rap διασκευές ρεμπέτικων Ελληνικών τραγουδιών έδιναν τον παλμό στο show της