Ας γελάσουμε και λίγο - Χιού Χέφνερ: Πήγα με 1000 γυναίκες στην... καριέρα μου αλλά ουδέποτε απάτησα τις συζύγους μου! Μπράβο ρε θηρίο! (φωτό)

Ο Χιου Χέφνερ θα συμπληρώσει τον Απρίλιο τα 86. Και θα έχει δύο ρεκόρ Γκίνες. Είναι ο γηραιότερος εν ενεργεία εκδότης στον περιοδικό Τύπο - από τον Δεκέμβριο του 1953, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του «Πλεϊμπόι».

Ο Χιου Χέφνερ θα συμπληρώσει τον Απρίλιο τα 86. Και θα έχει δύο ρεκόρ Γκίνες. Είναι ο γηραιότερος εν ενεργεία εκδότης στον περιοδικό Τύπο - από τον Δεκέμβριο του 1953, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του «Πλεϊμπόι».



Επίσης διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή προσωπικών ημερολογίων με 2.643 δερματόδετους τόμους που περιέχουν φωτογραφίες και λεπτομέρειες από κάθε στιγμή του πολυκύμαντου βίου του.

Καθώς λοιπόν ο αειθαλής εκδότης επιδιώκει η τελειότητα της ζωής του να παραμείνει αναλλοίωτη στην περιβόητη έπαυλή του στο Λος Αντζελες, η καθημερινότητά του παραμένει ίδια τα τελευταία εξήντα χρόνια: με βραδιές μόνο για άνδρες, στη διάρκεια των οποίων προβάλλονται μόνο ασπρόμαυρες ταινίες χολιγουντιανής παραγωγής. Και τα απαραίτητα «κουνελάκια» να τριγυρίζουν σαν διακοσμητικές φιγούρες ανάμεσά τους.



Και όταν η βραδιά με τους φίλους τελειώνει, ο Χέφνερ αποσύρεται στο υπνοδωμάτιό του για να πάρει ένα ελαφρύ δείπνο. Ιδιο με εκείνο που του ετοίμαζε η μητέρα του όταν ήταν μικρός: ένα σάντουιτς με μπέικον, μαρούλι και ντομάτα, σερβιρισμένο με τσιπς, γάλα και σάλτσα μήλου. Η λεπτομέρεια στο τελετουργικό τού βραδινού φαγητού είναι το πρόσωπο που το σερβίρει. Πάντα μια πικάντικη, ξανθιά ύπαρξη. Η  ξανθιά καλλονή είναι η εικοσιεξάχρονη Κρίσταλ Χάρις, πρώην πλέιμεϊτ (μοντέλο του «Πλεϊμπόι»), η οποία από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έγινε η τρίτη κυρία Χέφνερ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο άνδρας που έκανε σκοπό της ζωής του την καλοπέραση είχε ερωτική δράση περιορισμένη μόνο στο πλαίσιο των τριών γάμων. Ο ίδιος εξηγεί στο πολυσέλιδο αφιέρωμα του αμερικανικού περιοδικού «Εσκουάιρ» ότι στα μεσοδιαστήματα των γάμων του πέρασαν πολλές γυναίκες από το κρεβάτι του. Πόσες; «Πώς είναι δυνατόν να θυμάμαι; Σίγουρα πάνω από χίλιες. Οχι όμως όταν ήμουν παντρεμένος. Ποτέ δεν απάτησα τις συζύγους μου. Ομως ώσπου να εμφανιστεί η επόμενη έπρεπε να διατηρώ τη μηχανή ζεστή».



Και συνεχίζει δηλώνοντας ότι δεν αγαπά τις γυναίκες αλλά τις λατρεύει. Και ότι θυμάται με κάθε λεπτομέρεια εκείνη την καστανόχρωμη καλλονή στο σχολείο του που τον απέρριψε για έναν κολλητό του. Από τότε αποφάσισε να ντύνεται καλύτερα, να αποκτά τα πιο όμορφα και καινούργια αντικείμενα και να διάγει έναν τρόπο ζωής για τον οποίο τότε ο όρος δεν είχε ακόμη επινοηθεί. Ο Χέφνερ ανακάλυψε το λάιφσταϊλ και τη συλλογή εμπειριών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ