Τρεις λύσεις για να «εξαφανίσετε» τη μυρωδιά της σκορδαλιάς

Η 25η Μαρτίου πέρασε, και σίγουρα, όλο και…λίγη σκορδαλιά, τη φάγαμε όλοι μας, καθώς η παράδοση το απαιτεί.

Η 25η Μαρτίου πέρασε, και σίγουρα, όλο και…λίγη σκορδαλιά, τη φάγαμε όλοι μας, καθώς η παράδοση το απαιτεί. Ωραίο φαγητό, δε λέω, και τηρούμε και τις παραδόσεις, αλλά τι κάνουμε για να φύγει η έντονη μυρωδιά του σκόρδου;


 


Λύση 1η:

Μασήστε μερικά φυλλαράκια φρέσκου μαϊντανού, ο οποίος έχει αντιμικροβιακή δράση.

Λύση 2η:

Πιπιλίστε σαν καραμέλα ένα γαρίφαλο (μπαχαρικό), το οποίο είναι ισχυρό αντισηπτικό.

Λύση 3η: 
Βάλτε στο στόμα σας δύο κόκκους ωμού καφέ, ο οποίος έχει τόσο δυνατό άρωμα που εξουδετερώνει οποιαδήποτε δυσάρεστη οσμή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ