Γ.Οικονόμου-ΝΔ: ''Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια επιλογή μπλόφας και τζόγου''

Γιώργος Κύρτσος από τον ΛΑ.Ο.Σ,  Γιάννης Οικονόμου από τη Ν.Δ , Εύη Καρακώστα από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και  Γιώργος  Φιλιππάκης  από το Κ.Κ.Ε  διασταυρώνουν  τα  ξίφη  τους  ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και την Ειρήνη Νικολοπούλου , για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους, το μνημόνιο, το μεταναστευτικό και την εγκληματικότητα, την ανεργία ,τις ελλείψεις φαρμάκων ,αλλά καταδικάζουν ομόφωνα την επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη  εναντίον  της  Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου.

Γιώργος Κύρτσος από τον ΛΑ.Ο.Σ,  Γιάννης Οικονόμου από τη Ν.Δ ,
Εύη Καρακώστα από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και  Γιώργος  Φιλιππάκης  από το Κ.Κ.Ε 
διασταυρώνουν  τα  ξίφη  τους  ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και την Ειρήνη Νικολοπούλου ,
για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους, το μνημόνιο, το μεταναστευτικό και την εγκληματικότητα,
την ανεργία ,τις ελλείψεις φαρμάκων ,αλλά καταδικάζουν ομόφωνα την επίθεση του βουλευτή της
Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη  εναντίον  της  Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου.

ΜΕΡΟΣ Α'
ΜΕΡΟΣ Β'
ΜΕΡΟΣ Γ'



«Να μην αφήσουμε το παρακράτος να προστατεύει τον πολίτη» τόνισε η Εύη Καρακώστα αναφερόμενη στην επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, ενώ μιλώντας για την κρίση χρέους και τα σενάρια για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ  δήλωσε πως οι «τρομοκράτες της Ευρώπης τρομοκρατούν τους Έλληνες.

Ο Γιάννης Οικονόμου χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή  κατάντια για τη Δημοκρατία και τον πολιτισμό ενώ αναφερόμενος στο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α μίλησε για «μια επιλογή μπλόφας και τζόγου».

Ο Γιώργος Φιλιππάκης αναφερόμενος στην οικονομική κρίση είπε ότι «σε δύο χρόνια δεν θα υπάρχει Ευρωπαϊκή  Ένωση . Σε ένα πρωινό η Γερμανία θα κόβει μάρκα .Ο καπιταλισμός συνθλίβεται».

Ενώ ο Γιώργος Κύρτσος επεσήμανε ότι «είμαστε σε  διπλό αδιέξοδο. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α  δεν έχει ολοκληρωμένη πρόταση. Οι διαχειριστές του μνημονίου απέτυχαν και αυτοί κυρίως το ΠΑ.ΣΟ.Κ». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ