Κάηκε το Φάληρο - Ο Ολυμπιακός γιόρτασε το 40ο πρωτάθλημα σε 88 χρόνια κόντρα στην ΑΕΚ με 3-0

Ένα ακόμη πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός. Με το 3-0 επί της ΑΕΚ, η ομάδα του Μίτσελ εξασφάλισε τον 40ό τίτλο της ιστορίας της και μάλιστα ανήμερα των 88ων γενεθλίων του συλλόγου.

Ενα ακόμη πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός. Με το 3-0 επί της ΑΕΚ, η ομάδα του Μίτσελ εξασφάλισε τον 40ό τίτλο της ιστορίας της και μάλιστα ανήμερα των 88ων γενεθλίων του συλλόγου.



Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος σε όλα από την ΑΕΚ και εξασφάλισε μια άνετη και δίκαιη νίκη. Οσο για τη συνολική παρουσία του στο πρωτάθλημα, ήταν καλύτερος και από την αρχή πήρε μια διαφορά στη βαθμολογία που διατήρησε μέχρι το φινάλε. Ο κόσμος αποθέωσε τους θριαμβευτές μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ και μάλιστα έγινε ένας μίνι γύρος θριάμβου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο διεθνής μπακ σημείωσε δύο γκολ, επέστρεψε δυνατός μετά τον τραυματισμό του και συνεπώς δείχνει μια νέα μεταγραφή, μια πολύτιμη προσθήκη για την άμυνα του Ολυμπιακού. Στο 14' ο Χολέμπας έβγαλε τη σέντρα, ο Τζιμπούρ την κεφαλιά -πάσα και ο Αβραάμ από κοντά το 1-0. Το 2-0 έγινε στο 57' ξανά από τον Παπαδόπουλο, αυτή τη φορά με κεφαλιά κατόπιν ενέργειας του Χολέμπας. Και το 3-0 διαμορφώθηκε στο 61' όταν ο Τζιμπούρ έφυγε από δεξιά, έκανε το γύρισμα και ο Αμπντούν πέτυχε το γκολ που «έκλεισε» το σκορ. Η ΑΕΚ θέλησε να κυκλοφορήσει τη μπάλα, όταν όμως ο Ολυμπιακός ανέβαζε στροφές, η ομάδα του Λίνεν ήταν δύσκολο να ακολουθήσει.


Διαιτητής: Γιάχος.

Κίτρινες: Κορδέρο, Μπουγαϊδης, Παπαδόπουλος, Γκερέιρο, Παπάζογλου.

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Παπάζογλου, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Φέισα, Γκρέκο (38' Μασάντο), Μανιάτης, Αμπντούν, Βλαχοδήμος(65' Ιμπαγάσα, 74' Φουστέρ), Τζιμποιύρ.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Μπουγαϊδης, Κουτρουμπής, Φέτσης(69' Τσίτας), Κορδέρο(89' Αναστασόπουλος), Ρίκκα, Γκερέιρο, Κατίδης, Φούντας(76' Ανάκογλου).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ