Με μεγάλη συγκίνηση το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Κολοκυθά

Πρόσωπα θλιμμένα, που αδυνατούσαν ακόμη να πιστέψουν πως ο Γιώργος Κολοκυθάς δεν είναι πλέον ανάμεσά μας, τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία.



Πρόσωπα θλιμμένα, που αδυνατούσαν ακόμη να πιστέψουν πως ο Γιώργος Κολοκυθάς δεν είναι πλέον ανάμεσά μας, τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ και β’ αντιπροέδρου της ΕΟΚ έγινε το μεσημέρι στο πρώτο νεκροταφείο παρουσία πλήθους κόσμου. Σχεδόν όλος ο κόσμος του μπάσκετ, αλλά και απλοί φίλαθλοι, τον αποχαιρέτησαν, αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Τραγικές φιγούρες τα πρόσωπα της οικογένειάς του, αλλά και οι άνθρωποι της ομοσπονδίας που τον ζούσαν καθημερινά από κοντά, όπως ο πρόεδρος της ΕΟΚ και επιστήθιος φίλος του εκλιπόντος, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Το «παρών» έδωσαν οι περισσότεροι από τους Έλληνες διεθνείς. Ανάμεσά τους ο Γιάννης Μπουρούσης που είχε ιδιαίτερη σχέση μαζί του και ταξίδεψε από την Ιταλία με ειδική άδεια για να τον αποχαιρετήσει, αλλά και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, όπως και ο Κώστας Πολίτης.

Σύσσωμο το ΔΣ αλλά και το υπαλληλικό προσωπικό της ΕΟΚ, η ΚΕΔ, η ΕΣΚΑ, ο ΕΣΑΚΕ, η ΓΓΑ, εκπρόσωποι κομμάτων (ο άλλοτε συμπαίκτης του Γιάννης Δημαράς και ο Βασίλης Κικίλιας μεταξύ άλλων), ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης έδωσαν το «παρών». Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο, μίλησε για μεγάλη απώλεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ