Η Μπάρμπι μας μυεί στην .. Τέχνη

Πάνω από 60 σχεδιαστές μόδας έχουν ντύσει κατά καιρούς  με δημιουργίες  του Haute couture την διασημότερη κούκλα. Αυτά τα Χριστούγεννα η Mattel αποφάσισε να συνδυάσει το τερπνόν των κερδών της με το ωφέλιμον της μύησης των νεαρών δεσποινίδων στη ... Τέχνη.

Πάνω από 60 σχεδιαστές μόδας έχουν ντύσει κατά καιρούς  με δημιουργίες  του Haute couture την διασημότερη κούκλα. Αυτά τα Χριστούγεννα η Mattel αποφάσισε να συνδυάσει το τερπνόν των κερδών της με το ωφέλιμον της μύησης των νεαρών δεσποινίδων στη ... Τέχνη. Φέτος λοιπόν τα φουστάνια της Μπάρμπι θα είναι εμπνευσμένα από μεγάλους ζωγράφους όπως ο Βίνσεντ βαν Γκογκ, ο Κλιμτ ακόμη κ ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Μάλιστα στο Musee des Arts Decoratifs στο Παρίσι , τα κοριτσάκια θα παίζουν με τις κούκλες τους που θα έχουν ,ας πούμε ,τα ηλιοτρόπια του Βαν Γκογκ  στα φουστανάκια τους κ έτσι ευχάριστα θα εξοικειώνονται με τη τέχνη.. Pas mal , πρωτότυπο κ νομίζω αποτελεσματικό αν μάλιστα συνοδεύεται από τα κατάλληλη εκπαιδευτική  παρουσίαση των καλλιτεχνών!







/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";}

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ