PSY: Ο Ομπάμα τρελαίνεται για Gangnam αλλά του το απαγορεύουν!

Η psyχωση του Gangnam Style εξαπλώνεται παντού και σε λίγο θα κλείσει τα καλύτερα προεδρικά σπίτια.  

Το βίντεο κλιπ του "Gangnam Style", μία μέρα πριν την καταστροφή του κόσμου έχει στην κατοχή του ένα δισεκατομμύριο views, κάτι που σημαίνει πως μπήκε στην ιντερνετική ιστορία με το ρεκόρ του βίντεο με τις περισσότερες επισκέψεις.

Ο PSY είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς αφού εμφανίστηκε σ' όποια γνωστή τηλεοπτική εκπομπή μπορείς να φανταστείς, χόρεψε στις μεγαλύτερες σκηνές την χαρακτηριστική χορογραφία του χιτ του, βρέθηκε ξαφνικά δίπλα σε διάσημους Προέδρους κρατών κι έζησε σε λίγους μήνες όσα πολλοί προσπαθούν χρόνια. Ξαφνικά η φάτσα του είναι δίπλα σε όλους τους celebrities του πλανήτη όπως εκείνος ο τύπος που πετάγεται πίσωα πό τις φωτογραφίες και δεν τον ξέρει κανείς.

Ο 34χρονος Κορεάτης δωσε συνέντευξη στο Hollywood Reporter χαρακτηρίζοντας το 2012 απίστευτα κουραστική χρονιά και δηλώνοντας πως το χειροκρότημα σε κάθε συναυλία γίνεται μεγαλύτερο και πως χαίρεται που το κοινό έχει ξεκινήσει να μαθαίνει τους κορεάτικους στίχους. Όμως σ' όλη αυτή τη φρενήρη πορεία του υπήρχαν και κάποια σημεία που δεν χάλαγαν όλο το χαρούμενο κλίμα.

Πρόσφατα βγήκε ένα βίντεο από το 2004 στο οποίο ο PSY δεν φορούσε όλα αυτά τα φανταζί κουστούμια και τα γυαλιά αλλά ήταν μεταλάς (!) με κανονική μπάντα και τραγουδούσε ένα κομμάτι οι στίχοι του οποίου λένε “σκότωσε αυτούς τους Γιάνκιδες που βασανίζουν τους κρατούμενους στο Ιρακ, σκότωσε αυτούς τους Γιάνκιδες που διατάζουν το βασανισμό, σκότωσε τις κόρες τους, τις μανάδες τους, τους πατεράδες τους, σκότωσέ τους αργά και βασανιστικά”.

Βγήκε και απολογήθηκε και μικρό το κακό. Μετά από δυο μέρες προσγειώθηκε στο Λευκό Οίκο και τα πινε με τον Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama) ο οποίος είναι και μεγάλος θαυμαστής του. «Ο Ομπάμα μου είπε πως είναι καλός στο Gangnam Style αλλά οι γυναίκες στο σπίτι ντρέπονται όταν το χορεύει οπότε έχει σταματήσει να το κάνει» ανέφερε ο τραγουδιστής.Τι περίμενες, να συζητήσουν κανένα μεγάλο πολιτικό θέμα;

Πηγή: e-go.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ