Τα πιο περίεργα εστιατόρια στον κόσμο με μία ματιά

Αν πιστεύεις ότι θα δειπνήσεις σαν βασιλιάς, διάλεξες λάθος μέρος. Οι σερβιτόροι θα σου περάσουν χειροπέδες κατά την άφιξή σου και στη συνέχεια θα σε μεταφέρουν στο κελί όπου θα απολαύσεις ένα «θεσπέσιο» γεύμα σε μία συσκευή μετάγγισης αίματος. Βρίσκεσαι στο Alcatraz του Τόκιο.

Αν πιστεύεις ότι θα δειπνήσεις σαν βασιλιάς, διάλεξες λάθος μέρος. Οι σερβιτόροι θα σου περάσουν χειροπέδες κατά την άφιξή σου και στη συνέχεια θα σε μεταφέρουν στο κελί όπου θα απολαύσεις ένα «θεσπέσιο» γεύμα σε μία συσκευή μετάγγισης αίματος. Βρίσκεσαι στο Alcatraz του Τόκιο.

Ναι, είναι το δείπνο των θεών. Αν εσύ και άλλοι 21 φίλοι σου (τόσα πρέπει να είναι τα άτομα για το συγκεκριμένο τραπέζι) έχετε 40.000$ διαθέσιμα για ένα γεύμα, τότε μπορείτε να το απολαύσετε 150 πόδια πάνω από οποιαδήποτε πόλη. Ελπίζω να κοίταξες το δελτίο καιρού πριν κάνεις κράτηση…

Φυσικά από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ένα εστιατόριο για τους λάτρεις της θάλασσας. Το Ithaa Undersea Restaurant βρίσκεται στις Μαλβίδες και είναι τοποθετημένο 6 πόδια κάτω από τη θάλασσα! Ζυγίζει περισσότερους από 200 τόνους, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε ορισμένα από τα πιο σπάνια είδη ψαριών.


Το εστιατόριo Ice Snow Village βρίσκεται στην Φιλανδία. Είναι ένα κτίριο 200 τ.μ. και στο εσωτερικό του βρίσκεται μια φυσική δομή πάγου. Προτού κοιτάξεις το μενού θα μείνεις έκθαμβος από το εκπληκτικό παγωμένο ντεκόρ του μαγαζιού, καθώς όλα, στην κυριολεξία, είναι φτιαγμένα από πάγο.

Μην περιμένεις κάτι μαγευτικό επειδή βρίσκεται στο Παρίσι. Το Le Refuge Des Fondus αποτελεί το αγαπημένο αξιοθέατο των τουριστών επειδή προσφέρει κρασί σε μπιμπερό.

Αμερική. Οι μελέτες των επιστημονικών ιδρυμάτων μπορούν να μετατραπούν σε επιχειρηματικές ιδέες. Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήθηκε το Mars 2112, στο οποίο θα σας υποδεχτούν Αρειανοί σερβιτόροι.

Θα μπορούσε να αποτελεί δοκιμασία του Fear Factor. Το Modern Toilet και βρίσκεται στη Ταϊβάν και όπως καταλαβαίνεις όλα γίνονται μέσα σε τουαλέτες. Κάθεσαι επάνω τους, γευματίζεις σε μικροσκοπικές λεκάνες και τα γλυκά εχούν το σχήμα που φαντάζεσαι. Εάν χρειαστεί να πας στην τουαλέτα, απλά σήκωσε το καπάκι! (αστειεύομαι στο τελευταίο… Νομίζω)

Το εστιατόριο του Mr Miyagi βρίσκεται στη Νέα Υόρκη! Ονομάζεται Ninja και με το που εισέλθετε στον εσωτερικό χώρο του θα σας υποδεχτούν εντυπωσιακοί σερβιτόροι κάνοντας ακροβατικά. Στη συνέχεια θα σας προσφέρουν ότι επιλέξετε σε περίεργα πιάτα και στο τραπέζι σας θα βρίσκονται διάφορα σπαθιά.

Το εστιατόριο Opaque βρίσκεται στο Λος Άντζελες, στο Σαν Ντιέγκο και στο Σαν Φρανσίσκο. Η διαφορετικότητά του είναι απλή και οικονομική. Τρως στο μαύρο σκοτάδι!

Το φαγητό σας σερβίρεται σε τραπέζια από μπαμπού, ενώ τα πόδια σας δροσίζονται από το νερό. Μπροστά σας βρίσκεται ένας καταρράκτης, ο οποίος καταλήγει στο έδαφος και γύρω σας όλοι βγάζουν φωτογραφίες, τη φύση, τα δέντρα, τα νερά, τα εξωτικά πουλιά. Όχι, δεν είναι ο παράδεισος. Απολαμβάνετε το δείπνο σας στο εστιατόριο Villa Escudero που βρίσκεται στις Φιλιππίνες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ