Πρόσβαση στο ίντερνετ από το κινητό και στο εξωτερικό

Τώρα όλοι μπορούν να σερφάρουν στο internet από το κινητό τους και στο εξωτερικό, χωρίς να τους απασχολεί το κόστος. Οι χρήστες της υπηρεσίας Vodafone Internet Όλη-Μέρα στην Ελλάδα ιδιώτες και επαγγελματίες, μπορούν πλέον με τη νέα υπηρεσία να απολαμβάνουν την πλοήγηση στο Internet όλη μέρα και όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Τώρα όλοι μπορούν να σερφάρουν στο internet από το κινητό τους και στο εξωτερικό, χωρίς να τους απασχολεί το κόστος.

Οι χρήστες της υπηρεσίας Vodafone Internet Όλη-Μέρα στην Ελλάδα ιδιώτες και επαγγελματίες, μπορούν πλέον με τη νέα υπηρεσία να απολαμβάνουν την πλοήγηση στο Internet όλη μέρα και όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό.
Έτσι με 2 ευρώ επιπλέον χρέωση την ημέρα, όλοι μπορούν ξένοιαστα να χρησιμοποιούν το internet από το κινητό τους και στο εξωτερικό, να έχουν πρόσβαση στα email τους, να είναι συνέχεια σε επαφή με τους φίλους τους μέσα από υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter κ.α), αλλά και να κάνουν χρήση της υπηρεσίας χαρτών όπου και αν βρίσκονται.
H χρέωση πραγματοποιείται με την πρώτη είσοδο στο internet από το κινητό και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να πλοηγηθούν στις αγαπημένες τους ιστοσελίδες, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η υπηρεσία Vodafone Internet Όλη-Μέρα στο εξωτερικό διατίθεται με πολιτική ορθής χρήσης 10ΜΒ την ημέρα.
Η Vodafone βρίσκεται πάντα δίπλα στους συνδρομητές της, παρέχοντας τους καινοτόμες λύσεις επικοινωνίας, αλλά και οικονομικές υπηρεσίες. Έχοντας αναπτύξει ένα πρωτοπόρο τεχνολογικά τηλεπικοινωνιακό δίκτυο που χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία, ποιότητα, και εκτενή κάλυψη 3G σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, στις περισσότερες χώρες του κόσμου, η Vodafone δίνει σε όλους τη δυνατότητα να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία mobile internet με πολύ μικρό κόστος.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία Vodafone Internet Όλη-Μέρα στο εξωτερικό απλά με μια δωρεάν κλήση στο 1333 ή να επισκεφτούν ένα από τα καταστήματα Vodafone. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.vodafone.gr/roaming.

Πηγή: techit.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ