Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο πιάνει τη... θαυματουργή σφουγγαρίστρα - Έτοιμος για όλα ο δημοφιλής ηθοποιός φτάνει να είναι παρέα του η Τζένιφερ Λόρενς!

Το «τρίδυμο» Ντέιβιντ Ο. Ράσελ – Τζένιφερ Λόρενς – Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει συνεργαστεί σε δυο ταινίες ήδη, με θεαματικά αποτελέσματα: στον «Οδηγό Αισιοδοξίας» και στον «Οδηγό Διαπλοκής», παρέα και με τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Το «τρίδυμο» Ντέιβιντ Ο. Ράσελ – Τζένιφερ Λόρενς – Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει συνεργαστεί σε δυο ταινίες ήδη, με θεαματικά αποτελέσματα: στον «Οδηγό Αισιοδοξίας» και στον «Οδηγό Διαπλοκής», παρέα και με τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Οι τρεις τους, τώρα, συζητάνε το επόμενο κοινό βήμα τους, που περιλαμβάνει ένα γυναικείο ρόλο έτοιμο (και πάλι) για οσκαρική καριέρα και μια… θαυματουργή σφουγγαρίστρα. 

Η νέα ταινία του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ λέγεται «Joy» κι είναι βασισμένη στην πραγματική ιστορία της Τζόι Μανγκάνο, ανύπαντρη μητέρα τριών κοριτσιών, μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες επιχειρηματίες στην ιστορία κι εφευρέτρια της «miracle mop», της σφουγγαρίστρας που στίβεται μόνη της και διευκολύνει κάθε δραστήρια νοικοκυρά!
Το σενάριο της ταινίας είναι γραμμένο από την Ανι Μαμόλο του «Bridesmaids», ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ όμως το περνάει ένα δεύτερο χέρι αυτόν τον καιρό. Πρωταγωνίστρια της ταινίας θα είναι, προφανώς, η Τζένιφερ Λόρενς, η οποία ωστόσο δεν έχει υπογράψει ακόμα τη συνεργασία. Και τον δεύτερο, αλλά καθοριστικό ρόλο του πατέρα της Μανγκάνο θα υποδυθεί ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, με έναν όρο: η Τζένιφερ Λόρενς να συμμετάσχει επίσης στην ταινία. Το «Joy» θ’ αρχίσει γυρίσματα τον Φεβρουάριο, με σκοπό να είναι έτοιμη για την επόμενη σεζόν των βραβείων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ