Η Lupita Nyong'o φέρνει λάμψη παλιού... Hollywood στη νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας Lancome - Δεν ψηφίστηκε άδικα μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη!

Σύμφωνα με το περιοδικό People είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη. Ο λόγος για την 31 ετών Lupita!

Σύμφωνα με το περιοδικό People είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη. Ο λόγος για την 31 ετών Lupita, η οποία στην τελευταία απονομή των Oscar κέρδισε το.. αγαλματήδιο για τον καλύτερο β΄γυναικείο ρόλο!
Από τότε όλος ο κόσμος έχει στρέψει την προσοχή του πάνω της. Οι καλύτεροι μόδιστροι θέλουν να φορέσει φουστάνι τους, τα περιοδικά την παρακαλάνε για μια συνέντευξη, οι παραγωγοί τρελαίνονται για το ποιος θα την «κλείσει» για την επόμενη ταινία του, οι νέοι ηθοποιοί θέλουν να της μοιάσουν και βέβαια δεκάδες εταιρείες ρίχουν τα πάντα στα πόδια της προκειμένου να τους πει το μεγάλο ναι και να γίνει η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας τους.
Η Lancome τα κατάφερε! Και να τη τώρα φιγουράρει στην διαφήμιση για το νέο κραγιόν του brand! H xαρά είναι αμοιβαία όπως και το κίνητρο... η πώληση! Και εις ανώτερα..Πηγή: www.hellomagazine.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ