Το κουίζ της ημέρας: Ποιος πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και δεν τους κατάλαβε κανείς;

Όπως κράτησε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μόλις πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστή, έτσι και ο γάμος του έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα και χωρίς κανείς να γνωρίζει την παραμικρή λεπτομέρεια προηγουμένως.

Όπως κράτησε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μόλις πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστή, έτσι και ο γάμος του έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα και χωρίς κανείς να γνωρίζει την παραμικρή λεπτομέρεια προηγουμένως.

Ο λόγος για τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα ο οποίος παντρεύτηκε πριν από λίγες ώρες την εκλεκτή της καρδιάς του Ελεάννα Βλάχουπαρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων. Το μυστήριο, σύμφωνα με το thousandnews έγινε στο Πήλιο και όχι στη Θεσσαλονίκη όπως θα περίμενε κανείς, γι” αυτό και δεν διέρρευσε τίποτα τις προηγούμενες ημέρες. Προφανώς ήταν επιθυμία του νιόπαντρου ζευγαριού να ζήσει αυτή τη μοναδική στιγμή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ