''Με το βλέμμα στο μέλλον'' μου μίλησαν ο Παντελής Οικονόμου, ο Γιάννης Κακουλίδης, ο Νίκος Βούτσης και ο Δημήτρης Ζαφειριάδης

"Με το Βλέμμα στο Μέλλον" στο Focus WebTVΟ Παντελής Οικονόμου υποψήφιος Βουλευτής Α΄ Αθήνας ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Κακουλίδης υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Πειραιά ΔΗΜΑΡ, ο Νίκος Βούτσης υποψήφιος Βουλευτής Α΄ Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ και ο Δημήτρης Ζαφειριάδης υποψήφιος Βουλευτής Α’ Αθήνας ΔΗΣΥ.

"Με το Βλέμμα στο Μέλλον" στο Focus WebTV
Ο Παντελής Οικονόμου υποψήφιος Βουλευτής Α΄ Αθήνας ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Κακουλίδης υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Πειραιά ΔΗΜΑΡ, ο Νίκος Βούτσης υποψήφιος Βουλευτής Α΄ Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ και ο Δημήτρης Ζαφειριάδης υποψήφιος Βουλευτής Α’ Αθήνας ΔΗΣΥ.



"Με το Βλέμμα στο Μέλλον" Π. Οικονόμου - Γ. Κακουλίδης - Ν. Βούτσης - Δ. Ζαφειριάδης - Μέρος A'
"Με το Βλέμμα στο Μέλλον" Π. Οικονόμου - Γ. Κακουλίδης - Ν. Βούτσης - Δ. Ζαφειριάδης - Μέρος Β'
"Με το Βλέμμα στο Μέλλον" Π. Οικονόμου - Γ. Κακουλίδης - Ν. Βούτσης - Δ. Ζαφειριάδης - Μέρος Γ'


H Ειρήνη Νικολοπούλου «Με το Βλέμμα στο Μέλλον» συναντά στο στούντιο της Focus Web TV τον Παντελή Οικονόμου υποψήφιο Βουλευτή Α΄ Αθήνας ΠΑΣΟΚ, τον Γιάννη Κακουλίδη υποψήφιο Βουλευτή Β΄ Πειραιά ΔΗΜΑΡ, τον Νίκο Βούτση υποψήφιο Βουλευτή Α΄ Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ και τον Δημήτρη Ζαφειριάδη υποψήφιο Βουλευτή Α' Αθήνας ΔΗΣΥ

Μαζί συζητούν για τις δημοσκοπήσεις των εκλογών, τους λαθρομετανάστες, την εγκληματικότητα, τις αγορές αλλά και για το μνημόνιο.

Παντελής Οικονόμου: «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αδυνατεί να ξεκολλήσει τα κονδύλια του ΕΣΠΑ πάνω στα οποία θα έρθει και η ενίσχυση για την ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων που δηλώνει διατεθειμένη να δώσει λεφτά.»
Γιάννης Κακουλίδης: «Είμαι θύμα ένοπλης ληστείας μέσα στο σπίτι και μάλιστα σε μια περίοδο που είχα βγει με τετραπλό by-pass από το σπίτι μου.
Νίκος Βούτσης: «Οι άνθρωποι στο κέντρο βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις. Εγκαταλείφθηκε το κέντρο στην χρυσοφόρα εποχή του 2004.
Δημήτρης Ζαφειριάδης: « Υπάρχει ένα μεγάλο σοκ ρευστότητας στην αγορά και δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για τις τράπεζες ούτε για τις επιχειρήσεις».


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ