Το θαύμα των Ελλήνων- La legende des sciences του Michel Serres-Δείτε το βίντεο

Αφιερώστε στον εαυτό σας λίγα λεπτά της ώρας για να δείτε αυτή την καταπληκτική γαλλική ταινία για την Ελλάδα. Θα ξεχάσετε για λίγο την καταθλιπτική και ψυχοφθόρα επικαιρότητα. Ο θρύλος των Επιστημών είναι μία σειρά βραβευμένων Γαλλικών Ταινιών Τεκμηρίωσης ( ντοκυμαντέρ) του Γάλλου φιλοσόφου και συγγραφέως Michel Serres και αναφέρεται στο θαύμα των Ελλήνων.

Αφιερώστε στον εαυτό σας λίγα λεπτά της ώρας για να δείτε αυτή την καταπληκτική γαλλική ταινία για την Ελλάδα. Θα ξεχάσετε για λίγο την καταθλιπτική και ψυχοφθόρα επικαιρότητα.

Ο θρύλος των Επιστημών είναι μία σειρά βραβευμένων Γαλλικών Ταινιών Τεκμηρίωσης ( ντοκυμαντέρ) του Γάλλου φιλοσόφου και συγγραφέως Michel Serres και αναφέρεται στο θαύμα των Ελλήνων.
Η ιστορία είναι η κληρονομιά μας....και πάντα διδασκόμαστε από αυτή! Βοηθά να απαγκιστρωθούμε από το δέος, το σοκ, την ταραχή και τον φόβο που αφειδώς μας ρίχνουν επάνω μας τα ΜΜΕ.
Ένα ιδιαίτερα καλογυρισμένο βίντεο με αθροιστικές πληροφορίες για την χώρα των Ελλήνων.
Μήπως και εμείς οι τωρινοί..."ξαναθυμηθούμε" ....τις άλλοτε εμπνευσμένες-
δημιουργικές και ένδοξες ημέρες που όμως τις έκαναν να είναι έτσι,
... οι άνθρωποι που κατοικούσαν και τότε...στον ίδιο ευλογημένο τόπο, την Ελλάδα!

Η Γαλλική σειρά που θα σας θυμίσει πόσο περήφανοι πρέπει να είστε που γεννηθήκατε Έλληνες. Αναφέρεται στην έκρηξη των επιστημών από τον 6ο π.Χ. έως τον 4ο π.Χ. αιώνα. Αυτή η ταινία αναφέρεται στους Έλληνες πατέρες των Μαθηματικών, της ποιητικής Χαρτογραφίας, της Ιατρικής και της Γεωμετρίας, συνδυάζοντας αφήγηση, τοπία και ιστορικές αναφορές για τις θρυλικές μορφές των Ελλήνων.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4ο  Η ΓΕΝΝΗΣΙΣ

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ