Η άστατη ζωή του Τζον Κένεντι Τζούνιορ - Τα ερωτικά τρίγωνα με τη Μαντόνα και τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και όλες οι κατακτήσεις του «Τζον - Τζον»! (φωτό)

Μετά την πρώτη προδημοσίευση του αποσπάσματος που περιέγραφε το τρίγωνο Τζάκι - Κάλλας - Ωνάση, ο συγγραφέας του βιβλίου «The Good Son» Κρίστοφερ Αντερσεν ξαναχτυπά, με νέο απόσπασμα αυτή τη φορά στο οποίο περιγράφει άγνωστες σχέσεις του Τζον Κένεντι Τζούνιορ. 

Μετά την πρώτη προδημοσίευση του αποσπάσματος που περιέγραφε το τρίγωνο Τζάκι - Κάλλας - Ωνάση, ο συγγραφέας του βιβλίου «The Good Son» Κρίστοφερ Αντερσεν ξαναχτυπά, με νέο απόσπασμα αυτή τη φορά στο οποίο περιγράφει άγνωστες σχέσεις του Τζον Κένεντι Τζούνιορ. 



Σύμφωνα με τον Αντερσεν, ο Τζον Τζον, που βρήκε τραγικό θάνατο όταν συνετρίβη το τζετ που πιλόταρε, είχε ερωτικές σχέσεις με τη Μαντόνα την περίοδο που η μεγάλη ντίβα της ποπ ήταν παντρεμένη με τον Σον Πεν. 

Η σχέση ήρθε σε γνώση της Τζάκι Κένεντι Ωνάση, η οποία έγινε έξαλλη, όχι για το... παράνομο της σχέσης αλλά για το γεγονός ότι η Μαντόνα έμοιαζε με τη Μέριλιν Μονρόε, η οποία, ως γνωστόν, διατηρούσε φλογερή σχέση με τον πρώην σύζυγό της. Επίσης, δεν έβλεπε με καλό μάτι το γεγονός ότι την είχε αποκηρύξει η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.

Μαντόνα και Τζον Τζον πρωτοσυναντήθηκαν σε ένα πάρτι το 1985. Τρία χρόνια αργότερα, και ενώ η τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη με τον Σον Πεν, άρχισαν τα... ερωτικά ραντεβού. Σύμφωνα με τον Αντερσεν, η Μαντόνα πίστευε πως η ομοιότητά της με τη Μέριλιν Μονρόε ήταν εκείνη που την έφερε σε επαφή με τον γιο του Κένεντι, ενώ πίστευε πως η σχέση τους θα είχε και συνέχεια.

Το ζευγάρι, στην προσπάθειά του να αποφύγει τους παπαράτσι, έδινε ραντεβού σε ένα γυμναστήριο όπου τους προπονούσε ο ίδιος γυμναστής, ενώ έκανε παρέα και γρήγορο τρέξιμο στο Σέντραλ Παρκ. Μάλιστα, ο «Τζόνι», όπως αποκαλούσε τον Τζον Τζον η Μαντόνα, γνώρισε την τραγουδίστρια και στη μητέρα του. 

Και παρότι το ζευγάρι προσπαθούσε να κρατήσει τη σχέση του κρυφή, υπήρχαν στιγμές που ο μεθυσμένος από το πάθος Κένεντι αποκαλυπτόταν. Οπως όταν ο Τζον Τζον... ανάγκασε έναν φίλο του να ακούσει το καυτό μήνυμα της ποπ σταρ: «Κένεντι, είμαι μεθυσμένη και όταν θα σε δω την επόμενη φορά θα πάρω το...» (το υπόλοιπο είναι ακατάλληλο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μπίλι Νούναν). «Έχεις "χτυπήσει" τη Μαντόνα; Πώς μπορεί να μη σας έχουν πάρει χαμπάρι;» τον ρώτησε και πρόσθεσε: «Και πώς είναι να κοιμάσαι μαζί της;», για να του απαντήσει ο Τζον: «Είναι μια μηχανή του σεξ».




Σύμφωνα με τον Αντερσεν, δεν άργησε η ώρα που ο Τζον Τζον ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Σον Πεν, σύζυγο τότε της Μαντόνα. «Ξέρω ποιος είσαι» του είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Μου χρωστάς μια συγγνώμη». Το επόμενο πρωί, λευκά τριαντάφυλλα έφτασαν στην πόρτα του γιου του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ. «Τζόνι», έγραφε η κάρτα, «άκουσα για χθες το βράδυ. Μ.», προφανώς από την ποπ σταρ που θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα.

Κάποια στιγμή η ερωτική σχέση του Τζον Τζον με τη Μαντόνα τελείωσε. Ωστόσο, ο γιος τής Τζάκι δεν σταμάτησε να απασχολεί τον Τύπο με τις ερωτοτροπίες του και τις κατακτήσεις του. Επιστρέφοντας από ένα ταξίδι του στο Λος Αντζελες, όταν έφτασε στο αεροδρόμιο JFK και βγήκε να πάρει το αυτοκίνητό του, άκουσε κάποιον να φωνάζει το όνομά του. Η πόρτα μιας λιμουζίνας άνοιξε και από μέσα βγήκε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Φορούσε μόνο μία βιζόν και τα ψηλά της τακούνια -τίποτε άλλο. Η σχέση του ζευγαριού, σύμφωνα με τον Αντερσεν, διήρκεσε λίγους μήνες.

Οι άλλες γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του

Από το κρεβάτι του «πιο σέξι εν ζωή άνδρα», όπως τον χαρακτήριζαν τα περιοδικά της εποχής του 1980, εκτός από τη Μαντόνα και τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, πέρασαν η Ντάριλ Χάνα, η Σάλι Μουνρό, αλλά και η Κριστίνα Χαγκ, την οποία η μητέρα του προσπαθούσε να τον πείσει να παντρευτεί.

Πηγή: http://www.nydailynews.com/

Αναδημοσίευση: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ