Και σε ρόλο συγγραφέα η... Σταματίνα Τσιμτσιλή! «Όλα για λίγο παράδεισο» το πρώτο της βιβλίο!

Τη Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα παρουσιάσει το πρώτο της βιβλίο «Όλα για λίγο παράδεισο», στο Public, στη Πλατεία Συντάγματος.

Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου, στις 21.00, στο Public (Πλατεία Συντάγματος). Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι δημοσιογράφοι Αντώνης Σρόιτερ και Μάρα Ζαχαρέα, ο Τζώνυ Καλημέρης, διευθυντής τηλεόρασης του Alpha και η συγγραφέας Λένα Μαντά, αγαπημένη της Σταματίνας. Η παρουσιάστρια είναι πολύ χαρούμενη για το νέο ρόλο της ζωής της και μάλιστα έχει πολύ άγχος για το αν ο κόσμος θα ανταποκριθεί στην νέα της προσπάθεια.



Δήλωσε πρόσφατα «Είναι κάτι εντελώς καινούριο για μένα. Νιώθω χαρούμενη και περήφανη που κατάφερα να ολοκληρώσω το βιβλίο, αλλά και φοβισμένη για την αντιμετώπιση που θα έχει ο νέος ρόλος μου. Ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ανήκω κι εγώ στο κοινό στο οποίο απευθύνομαι. Διαβάζω φανατικά τα βιβλία της Λένας Μαντά, για παράδειγμα, τα οποία με αγγίζουν βαθειά. [...] Δεν ανήκω στο κοινό των 'Πενήντα αποχρώσεων του γκρι'. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να διαβάσω το συγκεκριμένο βιβλίο.»




Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Στα δεκαέξι της η Λήδα είναι ένα αγοροκόριτσο γεμάτο ανασφάλειες, που μεγαλώνει κάτω από την ασφυκτική αγάπη της μάνας της και την αδιαφορία του εργασιομανούς πατέρα της. 

Το πρώτο ερωτικό σκίρτημα που θα νιώσει θα είναι και μοιραίο. Ο Αλέξανδρος –άλλοτε συνειδητά και άλλοτε ασυνείδητα– θα είναι εκείνος που θα καθορίσει την υπόλοιπη ζωή της. Το βλέμμα του την ανεβάζει στον παράδεισο και ταυτόχρονα την παρασύρει στην καταστροφή. 
Ώσπου ένα καλοκαίρι, η αθωότητά της θα χαθεί στην ακροθαλασσιά της Σπηλιάς και μαζί της η Λήδα θα προσπαθήσει να θάψει κάτω από την υγρή άμμο κι ένα μεγάλο μυστικό.

Στα χρόνια που θα ακολουθήσουν, δε θα σταματήσει ούτε στιγμή να αναζητά το φως. Ακόμα και όταν ο θάνατος θα χτυπήσει την πόρτα της, εκείνη θα ψάχνει με αγωνία μια έξοδο κινδύνου και μια δεύτερη ευκαιρία.
Ποιος θα είναι τελικά εκείνος που θα της την προσφέρει; Ποιος θα είναι ο πρίγκιπας που με το άλογό του θα την οδηγήσει στη λύτρωση;

Ένα ερωτικό μυθιστόρημα για όλα εκείνα τα ανεκπλήρωτα «θέλω» που δε μας αφήνουν να ζήσουμε∙ μια ιστορία για όσους περνούν μια ζωή ψάχνοντας το φως μέσα στο σκοτάδι, ενώ το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να κοιτάξουν μέσα τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ