Η επιτομή του chic και της ομορφιάς: Ο Πρίγκιπας Φελίπε και η Πριγκίπισσα Λετίσια της Ισπανίας για μια ακόμη φορά απένειμαν τα βραβεία «Premios Principe De Asturias 2014»!

Ο πρίγκιπας Φελίπε, διάδοχος του Ισπανικού θρόνου και η σύζυγος του παρέστησαν στην τελετή απονομής που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Οβιέδο της βορειοδυτικής Ισπανίας.

Ο πρίγκιπας Φελίπε, διάδοχος του Ισπανικού θρόνου και η σύζυγος του παρέστησαν στην τελετή απονομής που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Οβιέδο της βορειοδυτικής Ισπανίας. Μεταξύ των νικητών είναι η φωτογράφος Άννι Λίμποβιτς, ο σκηνοθέτης Μίκαελ Χάνεκε και ο συγγραφέας Αντόνιο Μουνιόθ Μολίνα που μίλησε για την οικονομική κρίση. «Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι εργαζόμενοι βλέπουν το εισόδημα τους να καταρρέει. Οι μεγαλοεπιχειρηματίες όμως βλέπουν τα κέρδη τους να αυξάνονται συνεχώς. Στην Ισπανία ο κόσμος υποφέρει και αυτοί που μας έφτασαν ως εδώ, παραμένουν ατιμώρητοι. Τα θύματα της κρίσης ζητούν δικαίωση. Ζούμε σε μια χώρα όπου βασιλεύουν η εξαπάτηση και οι πελατειακές σχέσεις», δήλωσε ο νικητής του βραβείου λογοτεχνίας.



Το βραβείο επιστημονικής και τεχνολογικής έρευνας κέρδισαν οι φυσικοί Πίτερ Χιγκς και Φρανσουά Ένγκλερτ καθώς και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών, γνωστός και ως CERN.
Το ζευγάρι - όπως όπως πάντα - μάγεψε το κοινό με την παρουσία τους. Απλοί, διακριτικοί και όμορφοι χάριζαν μόνο χαμόγελα και χειραψίες. Ο ένας δεν άφηνε το χέρι του άλλου και αντάλλασαν τρυφερές ματιές κατά τη διάρκεια της απονομής.



























Πηγή: www.parismatch.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ