Maria Sharapova, Helen Hoog, Sara Galimberti, Anna Ivanovic - Δέκα αθλήτριες βγάζουν νοκ άουτ το ισχυρό φύλο‏ και υπόσχονται να σας κάνουν να αγαπήσετε τα σπορ τους! (Φωτό)

Ο κόσμος των σπορ διαθέτει μερικές από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη. Αθλήτριες που συνδυάζουν ομορφιά και καλές επιδόσεις μπορούν να παρασύρουν ακόμα κι αυτούς που δεν ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Δεν είναι μόνο το καλογυμνασμένο κορμί, που εκ των πραγμάτων διαθέτουν αφού γυμνάζονται συστηματικά. Οι κυρίες που ακολουθούν δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα μοντέλα που ποζάρουν στα εξώφυλλα των περιοδικών κάνοντας τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί. Και οι ίδιες όμως δεν αφήνουν ανεκμετάλλευτη την εμφάνισή τους. Φροντίζουν πάντα να έχουν ένα λόγο για να φωτογραφηθούν.

Ακολουθούν δέκα αθλήτριες υπόσχονται να σας κάνουν να αγαπήσετε τα σπορ τους.


1. Maria Sharapova (τένις)







Μία από τις πρωταγωνίστριες των σέξι αθλητριών είναι αναμφισβήτητα η Maria Sharapova. Η ρωσίδα τενίστρια κερδίζει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων.

2. Blair O'Neal (γκολφ)








Η εντυπωσιακή ξανθιά αθλήτρια του γκολφ προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις αθλητικές της επιδόσεις, αλλά το καταφέρνει καλύτερα με τις πόζες της στα social media.

3. Anna Kournikova (τένις)








Η Anna Kournikova θεωρείται μία πιο σέξι αθλήτριες που πέρασαν ποτέ από τα γήπεδα του τένις – και όχι μόνο. Αποτέλεσε την πρώτη αθλήτρια, η οποία μπορούσε να εργάζεται νόμιμα και σαν μοντέλο, ενώ όσοι δεν μπορούσαν να χαζεύουν με τις ώρες τις κοντές φούστες της στους αγώνες είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν στις κατά καιρούς αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις της για αντρικά περιοδικά.

4. Helen Hoog (χόκεϊ)







Η Helen Hoog είχε κλέψει την παράσταση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ομορφαίνοντας με την παρουσία της το γήπεδο του χόκεϊ. Μπορεί να έχει κατακτήσει δύο ολυμπιακά μετάλλια ως αθλήτρια του χόκεϊ, αλλά σίγουρα έχει αποκτήσει μεγαλύτερη δημοτικότητα από τις φωτογραφίσεις της σε ανδρικά περιοδικά.

5. Sara Galimberti (στίβος)








Για όποιον πιστεύει πως η αθλήτριες μεσαίων αποστάσεων χάνουν σε θηλυκότητα, η ιταλίδα Sara Galimberti είναι η προφανής διάψευση.

6. Leryn Franco (ακόντιο)








Η Leryn Franco αποτελεί μια πολύ καλή δικαιολογία για να λατρέψει κάποιος τον ακοντισμό, ακόμα και γι' αυτούς που αναρωτιούνται τι δουλειά μπορεί να έχει μια γυναίκα με το ακόντιο.

7. Gabrielle Reece (βόλει)








Ένα κορμί με σωστές βάσεις διατηρείται για πάντα. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Gabrielle Reece, η οποία αποτέλεσε αντικείμενο θαυμασμού τη δεκαετία του ’90 για πολλούς άντρες ως παίκτρια του βόλεϊ. Ωστόσο, ακόμη και σήμερα, στην ηλικία των 40, φροντίζει να χαρίζει μερικές καλές πόζες κάνοντας τις ανδρικές αναμνήσεις να αναβιώνουν.

8. Anna Ivanovic (τένις)








Η σέρβα αθλήτρια Ana Ivanovic είναι μια άξια εκπρόσωπος της χώρας της και επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την φήμη που θέλει τις γυναίκες της πατρίδας της να συγκαταλέγονται στις πιο όμορφες του πλανήτη.

9. Anastasia Ashley (σέρφινγκ)







Η Anastasia Ashley είναι με διαφορά η πιο «καυτή» αθλήτρια σερφ. Το 2013 κάποιος είχε την ιδέα να ανεβάσει στο Youtube την προπόνηση της λίγο πριν πέσει στη θάλασσα με το σερφ της. Αυτό ήταν! Από εκείνη την ημέρα η Anastasia έγινε η πιο καυτή αθλήτρια σερφ στο Youtube με 5 εκατομμύρια views.

10. Alex Morgan (ποδόσφαιρο)







Η Alex Morgan δεν είναι μόνο καλή ποδοσφαιριστής, αλλά και μια πανέμορφη γυναίκα, έχοντας υπάρξει και υποψήφια για τη Χρυσή Μπάλα Γυναικών. Είναι φυσικό λοιπόν να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της και ιδιαίτερα των ανδρών ιδιαίτερα όταν κάνει σέξι φωτογραφίσεις.

Φωτογραφίες: Splash / Smartmagna και Instagram

Newbeast.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ