Μόνο στο eirinika: Κερδίστε 5 διπλές προτάσεις για την παράσταση «Η πόρνη από πάνω» για την Τρίτη 21 Οκτωβρίου με την Κατερίνα Διδασκάλου!

Η παράσταση που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από κοινό και κριτικούς, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για τέταρτη σεζόν, στο Θέατρο  Βρετάνια, κάθε Δευτέρα και Τρίτη από τις 13 Οκτωβρίου. 

Η παράσταση που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από κοινό και κριτικούς, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για τέταρτη σεζόν, στο Θέατρο  Βρετάνια, κάθε Δευτέρα και Τρίτη από τις 13 Οκτωβρίου. 

Η Ερατώ - η νοικοκυρά από κάτω - μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. 
Η Κατερίνα Διδασκάλου, αναπολώντας τη ζωή της Ερατώς, «πλημμυρίζει» τη σκηνή ερμηνεύοντας όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της, και μας ταξιδεύει για 70 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, μέχρι την έκπληξη του τέλους.
Συντελεστές
Παίζει η Κατερίνα ΔιδασκάλουΚείμενο: Αντώνης ΤσιπιανίτηςΣκηνοθεσία : Σταμάτης ΠατρώνηςΦωτισμοί : Ελένη ΑναγνωστοπούλουΚαλλιτεχνική επιμέλεια : Μηνάς ΜινατσήςΚοστούμια : Δημήτρης ΑνδριανόςΜουσική επιμέλεια : Μιχάλης Ρουμπής, Ιωάννης-Ιόλαος ΜανιάτηςΒοηθός σκηνοθέτη : Μιχάλης Ρουμπής                                    Χειρισμός κονσόλας : Σεμίνα Παπαλεξοπούλου                           Επιμέλεια σκηνικού χώρου : Ματθαίος ΔαμίγοςΠροβολή – Επικοινωνία: BrainCo
Θέατρο Βρετάνια
Πανεπιστημίου 7, Αθήνα, τηλ. 2103221579

Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Δευτέρα στις 7.00 μ.μ.Τρίτη στις 9.00 μ.μ.
Διάρκεια
70 λεπτά
Τιμές εισιτηρίων
12€ πλατεία10€ φοιτητικό και ανέργων
Ώρες ταμείου:
Δευτέρα 10.30 π.μ. – 1.30 μ.μ. και 5.00 μ.μ. με 7.00 μ.μ.Τρίτη έως και Κυριακή 10.30 π.μ. - 1.30 μ.μ. και 5.00 μ.μ. - 9.30 μ.μ.τηλ. ταμείου 2103221579
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
www.tickethour.com, Καταστήματα Γερμανός και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της tickethour: 2108938111
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση μέσω του eirinika.gr
Για να διεκδικήσετε και εσείς 5 διπλές προσκλησεις για την Τρίτη 21 Οκτωβρίου μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω email, στέλνοντας το ονοματεοπώνυμό σας στο info.eirinika@gmail.com, με θέμα τον τίτλο της παράστασης, δηλαδή «Η πόρνη από πάνω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ