Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ο Γιώργος Λιάνης μιλάει για πρώτη φορά έτσι: για την ξαδέλφη του την Δήμητρα και τις κακές τους σχέσεις, πόσο κακός εραστής ξεκίνησε, πόσο πόνεσε από τον χωρισμό του με την Κοραλία Καράντη!

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση ο Γιώργος Λιάνης μίλησε για την εξαδέλφη του, Δήμητρα Λιάνη, αποκαλύπτοντας ότι η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου περνά πολύ δύσκολα και ότι δεν μιλούν πια.


http://newpost.gr/storage/photos/master/201402/aa001e339c51c65b6a1b07eeec4aa646-l.jpg

«Η Δήμητρα έχει μια πολύ δύσκολη και περιορισμένη στον εαυτό της ζωή. Ίσως να είναι και δικό μου το λάθος που δεν σπάω αυτό τον αποκλεισμό. Περνά δύσκολα. Δεν το πιστεύει κανείς. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Σέβομαι τη Δήμητρα Ξέρω πόσο άσχημα πέρασε, αλλά και τα μεγάλα λάθη που έκανε. Όπως φυσικά γνωρίζω και τα δικά μου».

Συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» και τον Γιάννη Βίτσα!

Εξηγεί ότι του στοίχισε τότε, αλλά το πάλεψε. «Από τη μια στιγμή στην άλλη όλοι λειτουργούσαν σαν να είχαν ξεχάσει ποιος ήμουν. Παρά την τεράστια πορεία μου και την παρουσία μου επί χρόνια στη μάχιμη δημοσιογραφία, άρχισαν να με αποκαλούν απαξιωτικά «ο ξάδελφος». Για δύο χρόνια δεν έγραφαν καν το όνομα μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Με πλήγωσε αφάνταστα. Το καθάρισα όμως μόνος μου. Τους απέδειξα ότι δεν είμαι «ο ξάδερφος», αλλά ένας άνθρωπος που μπορεί να σταθεί στην πολιτική» απαντησε ο Γιώργος Λιάνης.

Χαρακτήρισε ως «σπουδαίο» τον Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας πως ο πρώην πρωθυπουργός άφησε τη χώρα με δάφνες, καλή ζωή και υγεία για τους Έλληνες. Αντιθέτως για τον Γιώργο Παπανδρέου υποστηρίζει πως «δεν έχει ελληνική νοοτροπία και ήθος».

http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2014/02/dimitra-630x400.jpg

Ο Γιώργος Λιάνης αναφέρεται ακόμη και στις στιγμές του Χέρφιλντ και τα δημοσιογραφικά μαχαιρώματα. ««Με απογοήτευσαν τραγικά συνάδελφοι. Η δημοσιογραφία είναι άτιμο επάγγελμα. Φέρει αντιζηλία και φθόνο. Έφυγα από «Τα Νέα» και ξεκίνησα το ταξίδι στα αχαρτογράφητα νερά της πολιτικής εξαιτίας της απογοήτευσης μου από ένα συνάδελφο. Δεν θα έμπαινα ποτέ στην πολιτική».

Θυμάται ότι ήταν στο Χέρφιλντ, στην πιο σημαντική αποστολή της ζωής του, και η εφημερίδα «αποφάσισε να με αντικαταστήσει όχι γιατί δεν ήμουν καλός, αλλά γιατί δεν έγραφα επικριτικά άρθρα για τη Δήμητρα Λιάνη. Ήταν αίμα μου, πρώτη μου ξαδέλφη. Την έκρινα πολύ αυστηρά αργότερα, αλλά τότε δεν μπορούσα να αρχίσω τις ύβρεις και τα κουτσομπολιά. Ήταν κατώτερα και της συγγένειας αλλά και της προσωπικότητας μου. Ήταν εξοργιστικό και ασεβές» είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην υπουργός αναγνώρισε ότι το μεγαλύτερο λάθος του ήταν ότι δεν έζησε τόσο κοντά στα παιδιά του, όσο τώρα στα εγγόνια του. «Στέρησα από τον εαυτό μου την κόρη και το γιο μου» εξομολογήθηκε ενώ ως ένα άλλο μεγάλο λάθος του -όχι συνειδητό- είναι «ότι άφησα την εξουσία να με φθείρει. Ήμουν «λιγότερο άνθρωπος». Τώρα βρίσκω ξανά τον εαυτό μου».

http://www.antenna.gr/imgHandler/820/984595cc-89a2-427f-be53-72368018b369.jpg

Μιλώντας για τη ζωή του αποκάλυψε ακόμη ότι η πρώτη γυναίκα που έκανε έρωτα, ήταν μετά τα 18 αλλά και για μια γυναίκα του τσάκισε την αυτοπεποίθηση στις... σεξουαλικές του εποδόσεις. «Γιώργο είσαι μια χαρά άνθρωπος , είσαι ωραίο αγόρι, έξυπνος… γιατί κάνεις τόσο άσχημο έρωτα;» του είπε.

Ο Γ. Λιάνης παραδέχθηκε πως έκανε και ψυχαναλύτρια η οποία διέγνωσε «μια μορφή ήπιας κατάθλιψης». Δεν δίστασε να παραδεχτεί επίσης, πόσο πολύ του στοίχισαν το διαζύγιο του με την ηθοποιό Κοραλία Καράντη.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ