Σοβαρό ατύχημα της Αθηνάς Ωνάση που έπεσε από το άλογό της - ανακοίνωση του Αλβάρο

Σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια ιππικής προπόνησης είχε η «χρυσή» κληρονόμος της δυναστείας Ωνάση, Αθηνά. Υπέστη κατάγματα, ενώ λίγο έλειψε να πάθει σοβαρή ζημιά η σπονδυλική της στήλη.

Σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια ιππικής προπόνησης είχε η «χρυσή» κληρονόμος της δυναστείας Ωνάση, Αθηνά. Υπέστη κατάγματα, ενώ λίγο έλειψε να πάθει σοβαρή ζημιά η σπονδυλική της στήλη.


Η Αθηνά Ωνάση έπεσε και τραυμαστίστηκε σοβαρά, κατά την διάρκεια προπόνησης στην Ολλανδία, την ώρα που το άλογό της, επιχειρούσε να περάσει ένα εμπόδιο.
Οδηγήθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί κατάγματα- άλλα ΜΜΕ έκαναν λόγο για την πλάτη και άλλα για τον αυχένα- και υπεβλήθη σε επέμβαση.


Στην ανακοίνωσή του, ο Βραζιλιάνος σύζυγός της, Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο, σοκαρισμένος ανέφερε:

«Αγαπητοί φίλοι, η Αθηνά είχε ένα σοβαρό ατύχημα χθες (13 Νοεμβρίου) κατά τη διάρκεια προπόνησης στο σπίτι, όταν το άλογό της σε ένα άλμα την έριξε. Η Αθηνά έχει υποστεί κατάγματα, ευχαριστούμε το Θεό που η σπονδυλική της στήλη παρέμεινε άθικτη, απλώς χρειάζεται ξεκούραση και να δέσει το κόκαλό της. Η επόμενη εμφάνισή της θα είναι στο Palm Beach τον Ιανουάριο του 2013».

Πάντως αισιόδοξοι είναι οι γιατροί, οι οποίοι θεωρούν πως θα βγει νικήτρια από αυτήν την «μάχη». Όπως δήλωσαν η Αθηνά θα καταφέρει να ιππεύσει ξανά σε περίπου οκτώ εβδομάδες, ενώ αισιόδοξος εμφανίστηκε και ο σύζυγός της.

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα γνωστός και ως «Ντόντα» εξέφρασε ανακούφιση, λέγοντας ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα. Μάλιστα έδειξε βέβαιος ότι η Αθηνά θα αναρρώσει σύντομα και θα μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.
Προς το παρόν ο Ντόντα, έχει ακυρώσει όλες τις άμεσες αθλητικές υποχρεώσεις τους, καθώς θέλει να βρίσκεται στο πλευρό της, τις δύσκολες αυτές ώρες.
Πηγή:ethnos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ