Η Victoria Hislop στην Αθήνα, σε μια βραδιά έκπληξη, στις 20 Οκτωβρίου, στο Hub events-Μην το χάσετε!

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου, 19:00. 
Στο Hub events, Πειραιώς 133 & Αλμήνης 5, τηλ. 210 34 11 009 
Είσοδος δωρεάν

Απολαύστε τη Victoria Hislop σε μια ομιλία της σχετικά με τη σπουδαιότητα του βιβλίου και τη λογοτεχνία του σήμερα. Μαζί της θα είναι η Αστερόπη Λαζαρίδου, δημοσιογράφος από την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ και το περιοδικόBHMAGAZINO. Μια συνέντευξη που δεν θα μοιάζει σε τίποτε με αυτές που έχετε παρακολουθήσει στο παρελθόν.

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι της συγγραφείς, ποιες οι νέες τάσεις στη λογοτεχνία, τι θα συμβούλευε τους νέους συγγραφείς, τι δεσμεύσεις πρέπει να έχει ο συγγραφέας... Αυτά και άλλα πολλά σε ένα μοναδικό απόγευμα.

Η ομιλία της είναι μέρος των εξαήμερων εκδηλώσεων του Art links

ART LINKS 
Μια έκθεση τέχνης που συνδέει τους καλλιτέχνες με το κοινό! 
Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 22 
στο HUB EVENTS, στα Πετράλωνα, Πειραιώς 133 & Αλκμήνης 5. 
Κάθε μέρα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα. 
Γενική είσοδος: 2 ευρώ.

Βιογραφικό 
Η Βικτόρια Χίσλοπ έγραψε το μυθιστόρημα «Το Νησί» το 2005, εμπνευσμένη από μια επίσκεψή της στη Σπιναλόγκα, την εγκαταλειμμένη αποικία λεπρών. Το βιβλίο της έγινε διεθνές μπεστ σέλερ, εκδόθηκε σε τριάντα γλώσσες, με πωλήσεις πάνω από 3 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και μεταφέρθηκε σε τηλεοπτική σειρά 26 επεισοδίων για την ελληνική τηλεόραση. Η ίδια ανακηρύχθηκε Πρωτοεμφανιζόμενη Συγγραφέας της Χρονιάς στα βραβεία Galaxy British Book και αυτή τη στιγμή είναι πρέσβειρα για την αντιμετώπιση της λέπρας.

Στη συνέχεια, η αγάπη της για τη Μεσόγειο την οδήγησε στην Ισπανία και στο μυθιστόρημά της «Ο Γυρισμός», στο τρίτο της μυθιστόρημα, «Το Νήμα», η Βικτόρια επιστρέφει στην Ελλάδα για να εξιστορήσει τη συγκλονιστική ιστορία της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα και το τέταρτό της βιβλίο είναι μια θαυμάσια συλλογή διηγημάτων με φόντο την Ελλάδα, «Ο Τελευταίος Χορός και Άλλες Ιστορίες». Μέσα στον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει το νέο της βιβλίο, «Η Ανατολή» με την ιστορία της να αναφέρεται στην Κύπρο. 
Η Βικτόρια μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ