«3ο Φεστιβάλ Τεχνών Open September» με παραστάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, χαρακτικής, κοσμήματος, κατασκευών, Video Art, Ταινίες Μικρού Μήκους, Ανοιχτά Σεμινάρια, και live με τους «THE L.E.D.»

Το σημαντικότερο φεστιβάλ τεχνών έρχεται και φέτος, για 3η συνεχόμενη χρονιά συγκεντρώνοντας και αναδεικνύοντας πάνω από 100 καλλιτέχνες, οι οποίοι  γίνονται οικοδεσπότες του Πολυχώρου VAULT και του THEATROVICTORIA (με το φεστιβάλ εγκαινιάζεται και η δεύτερη σκηνή Black Box του THEATROVICTORIA) και υποδέχονται το φιλότεχνο κοινό, παρουσιάζοντας Θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, εκθέσεις Ζωγραφικής, Φωτογραφίας, Χαρακτικής, Κοσμήματος και Κατασκευών, Video Art, Ταινίες Μικρού Μήκους, Performances, παρουσιάσεις Βιβλίων, Ανοιχτά Σεμινάρια, δημιουργώντας έναν πυρήνα πολιτισμού που θα περιλαμβάνει όλες τις μορφές τέχνης.


 
Στα πλαίσια αυτού του θεσμού, το αγαπημένο boy band “The LED”, το Σάββατο 27/09/2014 και ώρα 22:00, θα υποδεχτεί όλο το φιλότεχνο κοινό σε ένα μεγάλο acoustic live πάρτι  από  αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια των δεκατιών 80- 90- 00s.
 
Το νέο 3μελές boy band από την Ελλάδα με την ονομασία "THE L.E.D" αποτελείται από 3 νέα και πολύ ταλαντούχα παιδιά, τα οποία αναδείχθηκαν από τις audition ταλέντων που πραγματοποίησε η δισκογραφική εταιρεία Νoize Entertainment LTD σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κρήτη και Λονδινο αλλά και μέσα από τα διαδίκτυο YouTube και Facebook.



Oι THE L.E.D : ο BeatGhost, ο Δημήτρης και ο Μάρκος ήρθαν για να δώσουν μια νέα πνοή στην δισκογραφία με τα τραγούδια τους, τις χορογραφίες και τις ερμηνείες τους.

Το πρώτο τους τραγούδι τιτλοφορείται "Get Ready" από την Noize Entertainment LTD σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο. Η παραγωγή έγινε στην Κορέα από τον Jun Areia σε συνεργασία με τον Αργύρη Ναστόπουλο από το συγκρότημα των "ONE"!!

Το "Get Ready" είναι ένα δυναμικό dupstep κομμάτι που σίγουρα θα αφήσει το δικό του στίγμα σε μουσική Αργύρη Ναστόπουλου ft. Jun Areia & στίχο Αργύρη Ναστόπουλου ft. Νικολέτα Περάκη.

Ενώ ήδη οπτικοποιείται το νέο τους digital single σε ελληνικό στίχο αυτή τη φορά, με τίτλο "ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣAI ΕΣΥ". Ένα τραγούδι που υπογράφει στίχο και μουσική ο Αργύρης Ναστόπουλος.

Χορηγός του συγκροτήματος THE L.E.D είναι η ΑLCATEL ONE TOUCH και τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Official Site : www.ledband.com.gr
 
Πληροφορίες live act The L.E.D.  
 
Ημερομηνία : Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου
 
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VAULT Theatre Plus
Μελενίκου 26 Γκάζι, Βοτανικός τ.κ 10447
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213-0356472, 6945993870
 
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ