''Page 31'' Όλα τα θέατρα σε ένα - Ένα πρωτοποριακό φεστιβάλ Κυριακή 22 Απριλίου

Το page_31 είναι το νέο πρωτοποριακό, καινοτόμο, ανατρεπτικό φεστιβάλ της Αθήνας. Μια γιορτή ιδεών που προωθεί το διάλογο, τη δημιουργία, … καθώς και την παρέμβαση, μέσω της συλλογικής πράξης στην Τέχνη.


Το page_31 είναι το νέο πρωτοποριακό, καινοτόμο, ανατρεπτικό φεστιβάλ της Αθήνας. Μια γιορτή ιδεών που προωθεί το διάλογο, τη δημιουργία, … καθώς και την παρέμβαση, μέσω της συλλογικής πράξης στην Τέχνη.

Καλλιτέχνες διαλέγουν όποιο έργο θέλουν, αλλά μόνο τη σελίδα 31 και έχουν 15 λεπτά χρόνο για να παρουσιάσουν μια ιδέα τους για το θέατρο.

Το page_31 αφαιρώντας το κομμάτι της παραγωγής και της οικονομικής συναλλαγής δίνει τη δυνατότητα σε καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τις ιδέες τους, απεγκλωβισμένοι από την αναγκαιότητα και τις επιταγές μιας άκρως προβληματικής αγοράς.

Ευελπιστεί να δημιουργήσει τις συνθήκες για ένα πραγματικό διάλογο, ανάμεσα σε διαφορετικές γενιές καλλιτεχνών, που θα συνομιλούν ισότιμα, με κύριο σκοπό την ανταλλαγή, την συνεργασία, την σύμπραξη, την έρευνα πάνω σε καινούριες αισθητικές φόρμες, σε εναλλακτικούς τρόπους παραγωγής και επικοινωνίας με το κοινό.

Το φεστιβάλ ενδιαφέρεται για project που μπορούν να συμβούν μονάχα στον παρόντα χρόνο, που λαμβάνουν υπ ’όψιν τους τον άνθρωπο και την κοινωνία στην οποία απευθύνονται, ζητά από τους καλλιτέχνες να αρθρώσουν δημόσιο παρεμβατικό λόγο και να μεταμορφώσουν μέσω της τέχνης, την ιστορική πραγματικότητα του σήμερα, σε μέλλον με όραμα και προοπτική.
Το page_31 είναι ένα ενιαίο συλλογικό έργο που θα παρουσιάζεται στο κοινό δυο φορές το χρόνο, άνοιξη και φθινόπωρο, σε ένα μονοήμερο φεστιβάλ.

Tο Camp, ένας τόπος συνάντησης της σύγχρονης τέχνης, δημιουργεί μια ανοιχτή πλατφόρμα που θα λειτουργεί χωρίς προεπιλογή και αισθητικούς αποκλεισμούς, θέλοντας να σχεδιάσει ένα χάρτη των παραστασιακών τεχνών, μια πραγματική καταγραφή των τάσεων και των ιδεών.
Το θέατρο αλλάζει σελίδα. 220 Ηθοποιοί και σκηνοθέτες όλων των ηλικιών και των τάσεων, πάνω από 40 ομάδες παρουσιάζουν την δουλειά τους σε μία μόνο μέρα.

Το page_31 είναι μια μεγάλη γιορτή μέσα στην Άνοιξη, για το θέατρο και τον πολιτισμό. Καλούμε το κοινό να γίνει μέρος της γιορτής, και ταυτόχρονα συμμέτοχος στην ζωντανή εξέλιξη των ιδεών.

Festival Concept / Curator Γιώργος Ζαμπουλάκης
Σκηνοθέτης

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα Εδώ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ