Φαντασμαγορία στη Θεσσαλονίκη: Έναν κρεμαστό, φωτεινό κήπο δημιούργησε ο περίφημος lighting artist Βασίλης Ρουμελιώτης - Από ευτελή υλικά ο δήμος Παύλου Μελά, πήρε λάμψη & χρώμα!

Στο πλαίσιο της δράσης «Φαντάσου την πόλη» (http://www.imaginethecity.gr/), που πραγματοποιήθηκε σε διάφορες ελληνικές πόλεις, μεταξύ αυτών και στη Θεσσαλονίκη,  lighting artist, Βασίλης Ρουμελιώτης (Roumelight), έδωσε τα φώτα του στον δήμο Παύλου Μελά! 

Στο πλαίσιο της δράσης «Φαντάσου την πόλη» (http://www.imaginethecity.gr/), που πραγματοποιήθηκε σε διάφορες ελληνικές πόλεις, μεταξύ αυτών και στη Θεσσαλονίκη,  lighting artist, Βασίλης Ρουμελιώτης (Roumelight), έδωσε τα φώτα του στον δήμο Παύλου Μελά! Κατασκεύασε έναν κρεμαστό φωτεινό κήπο, εν ονόματι Spiralight Hangarden, μιας και ο κρεμαστός κήπος φέρει το προϊστορικό  σχήμα της σπείρας! Λάστιχα μηχανής/αυτοκινήτου, φωτισμός led και φυτά αντοχής αποτέλεσαν τη μυστική συνταγή της εγκατάστασης που πρόσθεσε λάμψη και χρώμα στη δυτική πλευρά της πόλης. 
Να σημειωθεί πως στο project βοήθησαν οι συνδιοργανωτές 'city ten' και 'Πες το δυτικά', οι χορηγοί 'Vitaverde','nautical maratos', 'ηλεκτρολογικά Αποστόλου' και 'ΟΚ Wheel',ο Αντώνης Ράπτης και η οικογένεια Μπακαλάκη που  το φιλοξενεί! 
Απολαύστε το:












Φωτογραφίες: Βλάσης Χρυσόπουλος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ