Όταν το κρέας μαγειρεύεται από μερακλήδες !

Πήγα ένα μεσημέροαπόγευμα να φάω στο νέο Μeatsquare  (στα σίδερα Χαλανδρίου που άνοιξε στη θέση του ποοολύ παλιού Garden) και είπα σε σερβιτόρους και ιδιοκτήτες ότι θα γράψω κάτι στο blog μου γιατί τα έχασα  απο το " πακέτο" ποιότητα , ποσότητα , νοστιμιά , πρωτοτυπία .

Πήγα ένα μεσημέροαπόγευμα να φάω στο νέο Μeatsquare  (στα σίδερα Χαλανδρίου που άνοιξε στη θέση του ποοολύ παλιού Garden) και είπα σε σερβιτόρους και ιδιοκτήτες ότι θα γράψω κάτι στο blog μου γιατί τα έχασα  απο το " πακέτο" ποιότητα , ποσότητα , νοστιμιά , πρωτοτυπία . Τα κρέατα τους είναι του ονείρου , οι βραστές σαλάτες φρεσκότατες κ σωστές στο βράσιμο- μαγείρεμα . Το σταμναγκάθι είχε έρθει κατευθείαν από Κρήτη και τα πλευρώτους με ... Jumbo (χαχά) απο Καστοριά! Α ξέχασα στα πρώτα και ένα θεσπέσιο χλωροτύρι που το ψήνουν και προσθέτουν ντοματούλα με δυόσμο αλλά εγώ το έφαγα  άψητο ως τυρομανής και ήταν απολαυστικό!





Οι φίλες μου έφαγαν ψαρονέφρι η μία και σπαλομπριζόλα η άλλη με κάτι πατάτες απο τις πιό αληθινές και χοντρούλες να σου τσακίζουν τον ουρανίσκο απο την νοστιμιά και να θες και άλλες και άλλες αααχχχ. Το δικό μου μπιφτεκάκι ήταν ζουμερό και χωρίς άσχετα ... κρομμύδια π.χ. και άλλα που κάποιοι ψευτομάγειρες  μόλις δουν κιμά τον παραγεμίζουν σαν να είναι κιοφτές !

Κλείσαμε το γεύμα με γλυκά δυστυχώς , ευτυχώς μούρλια όπως το τιραμισου με μασκαρπόνε the real thing , τάρτα λεμόνι με ένα χειροποίητο μπισκότο τραγανό κάτω και επάνω φρέσκια κρέμα κ κανέλλα . Ασε το cheese cake που ήταν φτιαγμένο με κρητικό τυρί και μαρμελάδα  homemade . Σας άρεσε?

Λ . Κηφισίας 300 τηλ 2106831300

www.meatsquare.gr


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ