Πικάντικη, χορευτική και συγκινητική η κινηματογραφική εβδομάδα: ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν αποχαιρετά με σπουδαία ερμηνεία, η Marvel μας συστήνει νέα παρέα υπερηρώων! (φωτό - βίντεο)

Πικάντικη, χορευτική και συγκινητική η επόμενη κινηματογραφική εβδομάδα, καθώς η Marvel μας συστήνει μια νέα παρέα υπερηρώων, η μακρινή Ασία αποκαλύπτει την τρυφερή, αλλά και την απάνθρωπη καθημερινότητά της, το Λας Βέγκας φιλοξενεί την απόλυτη street dance «μονομαχία» και ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν μας αποχαιρετά με μια σπουδαία ερμηνεία.

Πικάντικη, χορευτική και συγκινητική η επόμενη κινηματογραφική εβδομάδα, καθώς η Marvel μας συστήνει μια νέα παρέα υπερηρώων, η μακρινή Ασία αποκαλύπτει την τρυφερή, αλλά και την απάνθρωπη καθημερινότητά της, το Λας Βέγκας φιλοξενεί την απόλυτη street dance «μονομαχία» και ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν μας αποχαιρετά με μια σπουδαία ερμηνεία.



Φύλακες του Γαλαξία
Μετά τους «Εκδικητές», ετοιμαστείτε για μια ακόμα υπερηρωική ομάδα αταίριαστων, αλλά απολαυστικών χαρακτήρων οι οποίοι αναγκάζονται να συμμαχήσουν για να σώσουν τον κόσμο μας. Πρόκειται για τους Πίτερ Κουίλ ή Σταρ-Λορντ, Γκαμόρα, Ντραξ, Ρόκετ (το ρακούν ) και Γκρουτ (ένα ανθρωπόμορφο… κορμό δέντρου ), γνωστοί και ως ημιπαράνομοι, καυγατζήδες, απόλυτα cool και τελικά ακαταμάχητοι «Φύλακες του Γαλαξία». Ένα ακόμα θεαματικό μπλοκμπάστερ βγαλμένο από τις σελίδες της Marvel, το πλέον χιουμοριστικό της χρυσοφόρας κινηματογραφικής «περιπέτειάς» της.



Ο Νο 1 Καταζητούμενος
Ο σκηνοθέτης της σκληρής μουσικής βιογραφίας «Control» και του λιτού νεονουάρ «Ο Αμερικανός» Άντον Κόρμπιν επιβεβαιώνει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του μεταφέροντας στην οθόνη το κατασκοπικό μυθιστόρημα του Τζον λε Καρέ «A most wanted man». Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό κι απόλυτα ρεαλιστικό θρίλερ πάνω στην μετά την 11η Σεπτεμβρίου παγκόσμια (αντι )τρομοκρατική πραγματικότητα, με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν σε ένα αξέχαστο, συγκινητικό ρόλο, τον προτελευταίο (ακολουθεί το «Hunger Games» ) της σπουδαίας καριέρας του.



The Lunchbox
Μια παραμελημένη νεαρή νοικοκυρά, ένας μοναχικός λογιστής στα πρόθυρα της συνταξιοδότησης και ένα μεταλλικό κουτί κολατσιού. Ένα lunchbox το οποίο συνδέει με τυχαίο, αλλά ανατρεπτικό για τη ζωή του καθενός τρόπο δυο τελείως διαφορετικούς ανθρώπους, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν μια διέξοδο επικοινωνίας μέσα στη χαοτική καθημερινότητα της Βομβάης. Αλλιώς, η ινδική έκπληξη της «Εβδομάδας Κριτικής» του περσινού φεστιβάλ Κανών και μια από τις πλέον feelgood στιγμές της φετινής κινηματογραφικής σεζόν.



Παίζοντας με τη Φωτιά
Η ηθοποιός και σκηνοθέτης («Καντίρ, ένας Αφγανός Οδυσσέας», «Οι Νύμφες του Hindu Kush» ) Αννέτα Παπαθανασίου ταξιδεύει ως την Καμπούλ για να διδάξει την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή. Με τη διεισδυτική και τολμηρή κάμερά της αποτυπώνει τη ζωή των Αφγανών καλλιτεχνών του θεάτρου οι οποίοι προσπαθούν να συνδυάσουν τον πολιτισμό με τη σκληρή πραγματικότητα που τους περιβάλλει, το θάρρος και το ταλέντο τους, αλλά και το τίμημα το οποίο καλούνται να πληρώσουν.



Step up: All in
Στην πέμπτη ταινία του διάσημου street dance franchise, οι all-stars των προηγουμένων Step up αναμετρήσεων συναντιούνται στο φανταχτερό Λας Βέγκας για την «τελική» μονομαχία, η οποία θα ολοκληρώσει την ονειρεμένη, μα κι επίπονη διαδρομή τους προς τη μουσικοχορευτική δόξα.



athinorama.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ