Χωρίζουν ο Χουάν Κάρλος με τη Σοφία μετά από 52 χρόνια γάμου; Τι γράφει η «La Repubblica» για το φημολογούμενο βασιλικό διαζύγιο!

Βασιλικό διαζύγιο εν όψει; Έτσι φαίνεται, καθώς όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα «La Repubblica»  και αποκαλύπτει η ισπανική ιστοσελίδα libertaddigital.com , η βασίλισσα Σοφία και ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος, έχουν να συναντηθούν από τα μέσα Ιουλίου.



Η Σοφία πήγε για διακοπές στη Μαγιόρκα, αλλά ασχολήθηκε με τα 8 εγγόνια της και είχε παρέα την αδερφή της, πριγκίπισσα Ειρήνη. Ο Χουάν Κάρλος, που παρέδωσε τον Ιούνιο το θρόνο στον γιο του Φελίππε, καταπονημένος από τα πολλά χειρουργία στο πόδι του, είχε πάει για θεραπείες στις Βαλεαρίδες. Έκανε 2 επίσημες εμφανίσεις, μια στις αρχές Αυγούστου και μια πριν 2 μέρες, στην έναρξη του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας. Να σημειωθεί ότι και πέρσι η βασίλισσα Σοφία έκανε διακοπές στο Πόρτο Χέλι, με τον αδερφό της, Κωνσταντίνο.


Αν και ούτως ή άλλως μάλλον ήδη ζούσαν σε χωριστές πτέρυγες του παλατιού της Θαρθουέλα, φαίνεται ότι τώρα που παρέδωσαν τα «σκήπτρα» στον Φελίππε και τη Λετίθια, ο Χουάν Κάρλος και η Σοφία είναι πιο κοντά στον χωρισμό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ