Λαμπερά αστέρια & αστεράκια παρέλαβαν τα βραβεία Emmy - Τα Όσκαρ της τηλεόρασης ήταν αφιερωμένα στη μνήμη του Ρόμπιν Γουίλιας - Όλες οι εμφανίσεις!

Απονεμήθηκαν αργά τη Δευτέρα, στο Λος Άντζελες, τα βραβεία Emmy για τη χρονιά αυτή σε μια βραδιά που αφιερώθηκε στη μνήμη του Ρόμπιν Ουίλιαμς, «του πιο λαμπρού αστέρα του γαλαξία της κωμωδίας» όπως δήλωσε ο ηθοποιός και φίλος του Μπίλι Κρίσταλ.

Απονεμήθηκαν αργά τη Δευτέρα, στο Λος Άντζελες, τα βραβεία Emmy για τη χρονιά αυτή σε μια βραδιά που αφιερώθηκε στη μνήμη του Ρόμπιν Ουίλιαμς, «του πιο λαμπρού αστέρα του γαλαξία της κωμωδίας» όπως δήλωσε ο ηθοποιός και φίλος του Μπίλι Κρίσταλ. Η αυτοκτονία του 63χρονου ηθοποιού πριν από δύο εβδομάδες συγκλόνισε και προκάλεσε συγκίνηση σε όλον τον κόσμο.

Απονεμήθηκαν τα βραβεία Emmy για το 2014

Ωστόσο τα φλας των φωτογράφων άστραψαν όταν ο βαρώνος των ναρκωτικών φίλησε με πάθος την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ! Ο Μπράιαν Κράνστον ή Γουόλτερ Γουάιτ, ο ευφυής χημικός της δραματικής σειράς «Breaking Bad» τόλμησε... να συγχαρεί τη συνάδελφό του Τζούλια Λούις Ντρέιφους, την «αντιπρόεδρο» της σειράς «Veep».

vraveia-emmy-570-800x450 - Copy

H Ντρέιφους ανέβαινε στη σκηνή για να παραλάβει, για τρίτη συνεχή φορά το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού σε κωμωδία για το «Veep», όταν ένας άλλος πρωταγωνιστής της τελετής της 66ης απονομής των βραβείων την άρπαξε μπροστά στη σκηνή δίνοντας της ένα παθιασμένο φιλί για αρκετά δευτερόλεπτα.

Blowing a kiss: Julia looked animated as she posed for photographers on the carpet

Μια ακόμη πρωταγωνίστρια της βραδιάς, η Τζουλιάνα Μαργκούλις απέσπασε το βραβείο Emmy καλύτερης ηθοποιού για την ερμηνεία της στη δραματική σειρά «The Good Wife», η οποία άρχισε το 2009 και προβάλλεται από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS - στην Ελλάδα από την τηλεόραση του Σκάϊ.
 
Emmy Awards 2014: 10 πράγματα που μας έμειναν από την τελετή!

Η ηθοποιός υποδύεται την Αλίσια Φλόρικ, μια περιφρονημένη γυναίκα που αρχίζει εκ νέου να σταδιοδρομεί με μεγάλη επιτυχία ως δικηγόρος, ενώ ο εισαγγελέας σύζυγός της παραιτείται καθώς το όνομά του εμπλέκεται σε ένα σεξουαλικό σκάνδαλο και διαφθοράς.

Ready, set smooch: Kaley enjoyed a kiss on the carpet with her husband Ryan Sweeting



  Tangerine dream: Kerry Washington looked stunning in an orange and black sequinned strapless number
Sweeping entrance: Halle Berry looked striking in a pale lilac gown

Ο Μπράιαν Κράνστον κέρδισε για τέταρτη πλέον φορά το βραβείο Emmy καλύτερου ηθοποιού, για την ερμηνεία του στη αμερικανική δραματική σειρά «Breaking Bad», όπου ερμήνευσε τον «ρόλο της ζωής του».

Υποδύθηκε επί πέντε χρόνια έναν πρώην καθηγητή Χημείας που διαγιγνώσκεται με καρκίνο και που αλλάζει εντελώς στάση ζωής αποφασίζοντας να παρασκευάσει μεθαμφεταμίνη προκειμένου να εξασφαλίσει το οικονομικό μέλλον της οικογένειας του.

Mad for it: Christina Hendricks stunned in a glam Marchesa red satin gown, while her co-star January Jones hit a high note in her Prabal Gurung ensemble 

Mad for it: Christina Hendricks stunned in a glam Marchesa red satin gown, while her co-star January Jones hit a high note in her Prabal Gurung ensemble

Οι δημοφιλείς σειρές «Modern family» και «Breaking Bad» αναδείχθηκαν οι καλύτερες στην κατηγορία τους για το 2014.
Η σειρά «Modern family», που προβάλλεται από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC - στη χώρα μας από τα κανάλια FOX και FOX LIfe - απέσπασε το βραβείο Emmy καλύτερης κωμικής σειράς για πέμπτη συνεχή φορά.

Model behaviour: Heidi looked rather demure in her orange red gown

Το σίριαλ κέρδισε ήδη στη χθεσινή βραδιά των Emmy τα βραβεία β΄ανδρικού ρόλου σε κωμωδία για τον Τάι Μπάρελ και το βραβείο σκηνοθεσίας για τον Γκάιλ Μανκούζο.

Heidi Klum  Seeing red: Christina was on board to support her show Mad Men which will end next year

Η δραματική σειρά «Breaking Bad» απέσπασε το βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς για δεύτερη συνεχή φορά. Η σειρά που ολοκληρώθηκε πριν από σχεδόν ένα χρόνο, κέρδισε ήδη το βραβείο καλύτερου ηθοποιού (Μπράιαν Κράνστον) και β΄ανδρικού και γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά για τον Ααρον Πολ και Αννα Γκαν.

Red alert! Claire Danes sported a stunning lace gown with sheer back at the event

Wonder in white: Sofia Vergara stepped out on the red carpet without her new beau Joe Manganiello

Silver siren: Gwen Stefani sported an unusual Versace top and skirt fully encrusted in Swarovski crystals

Hot metal: Amy Poehler dazzled in a long silver Theia dress and was one of the presenters at the show

Time to shine: Orange Is The New Black star Taylor Schilling - who has been nominated for lead actress in a comedy series - looked flawless in a flowing cream dress

Eclectic: Kate Mara who appeared in Netflix hit House Of Cards arrived in a structured white J Mendel dress

Dynamic duo: Lena Dunham looked striking in a flouncy pink Giambattista Valli gown as she cuddled up to boyfriend Jack Antonoff

Palm trees,m big city: Downton Abbey actress and nominee Michelle Dockery arrived at the Downtown Los Angeles venue in her multi-coloured  Rosie Assoulin gown

Two's company: Julie Roberts seemed impressed with Kate Walsh's bright yellow Stephane Rolland Haute Couture peplum gown

Save all your hugs for me: Felicity Huffman embraced ex-Desperate Housewives co-star Vanessa Williams as her husband William H Macy looked on


Δείτε όλες τις φωτογραφίες στη dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ