Δείτε 4 βίντεο με τα παιδιά σας: Παπαγάλοι που χορεύουν ή έχουν ειδικές ικανότητες για να ΄΄τσιμπήσουν΄΄ το φαγητό τους

Ο παπαγάλος cockatoo, εξέπληξε τους επιστήμονες με την ικανότητά του και τη σκέψη του να χρησιμοποιήσει εργαλείο για να πιάσει την τροφή του. Το απίθανο πτηνό, ανταποκρίνεται σε κάθε αλλαγή του ρυθμού, εντυπωσιάζοντας τους παρατηρητές επιστήμονες.

Ο παπαγάλος cockatoo, εξέπληξε τους επιστήμονες με την ικανότητά του και τη σκέψη του να χρησιμοποιήσει εργαλείο για να πιάσει την τροφή του.

Δείτε το βίντεο!

Μέχρι πρότινος, πιστεύαμε πως μόνο οι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να χορεύουν. Το παρακάτω βίντεο αποδεικνύει πως κάποια είδη παπαγάλων έχουν την απόλυτη αίσθηση του ρυθμού και της κίνησης.  Στο παρακάτω βίντεο, ο παπαγάλος cockatoo, χορεύει στο αγαπημένο του τραγούδι - the Backstreet Boys' Everybody και μάλιστα σε τρείς διαφορετικές διασκευές.  Το απίθανο πτηνό, ανταποκρίνεται σε κάθε αλλαγή του ρυθμού, εντυπωσιάζοντας τους παρατηρητές επιστήμονες.

 

 Ένας ακόμη παπαγάλος zako, που δεν μένει ασυγκίνητος από τη μουσική.

Δείτε το βίντεο!

  

Τα κορακοειδή της Νέας Καληδονίας έδωσαν στην επιστημονική κοινότητα μία ακόμη απόδειξη για την ικανότητα των πτηνών να χρησιμοποιούν εργαλεία, προκειμένου να φτάσουν την τροφή τους.
Το είδος Corvus moneduloides, μπορεί και προχωρά σε επίλυση προβλημάτων στην άγρια φύση, κάτι που οι επιστήμονες βρίσκουν εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ