Πέμπτη σήμερα και πάμε να δούμε τις νέες κινηματογραφικές προβολές που μπορούμε να απολαύσουμε από απόψε στα αθηναϊκά σινεμά! (φωτό & βίντεο)

Μια χορευτική κωμωδία με τον Νικ Φροστ, μια δραμεντί στην οποία πρωταγωνιστούν οι Κλάιβ Όουεν και Ζιλιέτ Μπινός, μια κροατική σάτιρα και μια κεφάτη γαλλική επανέκδοση είναι οι ταινίες που κυκλοφορούν μια μέρα πριν το Δεκαπενταύγουστο στα σινεμά της Αθήνας.

Μια χορευτική κωμωδία με τον Νικ Φροστ, μια δραμεντί στην οποία πρωταγωνιστούν οι Κλάιβ Όουεν και Ζιλιέτ Μπινός, μια κροατική σάτιρα και μια κεφάτη γαλλική επανέκδοση είναι οι ταινίες που κυκλοφορούν μια μέρα πριν το Δεκαπενταύγουστο στα σινεμά της Αθήνας.

 "Θεϊκό Κόλπο" Κουβανέζικος Έρωτας
Χορευτική κωμωδία, με τον στρουμπουλό Νικ Φροστ ως βασιλιά της σάλσα. Ο Άγγλος κωμικός ερμηνεύει τον Μπρους, έναν μηχανικό που έχει χάσει την πίστη του στην αγάπη και την όρεξη για ζωή και χορό, το εφηβικό του πάθος. Έως ότου εμφανιστεί η Τζούλια, μια όμορφη, αστεία Αμερικανίδα που θα τον αναστατώσει. Αρκεί η βοήθεια της αδελφής του και του θεότρελου φίλου του για να ζωντανέψει το χορευτικό τέρας μέσα του και να ζήσει έναν κουβανέζικο έρωτα;




Λόγια Και Εικόνες
Ρομαντική δραμεντί με τους Κλάιβ Όουεν και Ζιλιέτ Μπινός. Ο πρώτος ερμηνεύει έναν πληθωρικό καθηγητή φιλολογίας, ενώ η δεύτερη μια συνεσταλμένη καθηγήτρια καλών τεχνών. Οι δυο εκ διαμέτρου αντίθετοι επιστήμονες συγκρούονται κατά την διάρκεια των μαθημάτων τους σε ένα ιδιωτικό κολέγιο. Το φλερτ, όμως, που αρχίζει ανάμεσά τους θα προκαλέσει έναν έντονο ανταγωνισμό τόσο στους ίδιους όσο και στους μαθητές των τάξεών τους καθώς όλοι προσπαθούν να ανακαλύψουν τι είναι πιο ισχυρό… Η δύναμη των εικόνων ή των λέξεων.



Θεϊκό Κόλπο
Κροάτικη κωμωδία που σατιρίζει τον πουριτανισμό της καθολικής εκκλησίας και η οποία απέσπασε ένα από τα βραβεία κοινού στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Πρωταγωνιστής είναι ο πατήρ Φαμπιάν, ένας κληρικός που μετατίθεται σε ένα μικρό νησί των Δαλματικών ακτών που μαστίζεται από υπογεννητικότητα. Υπό την απειλή να μειωθεί το καθολικό ποίμνιο του, συλλαμβάνει ένα σατανικό σχέδιο. Με τη βοήθεια του περιπτερά του χωριού τρυπάνε όλα τα προφυλακτικά που είναι προς πώληση, ενώ αργότερα μπαίνει στο κόλπο και ο φαρμακοποιός του χωριού, ο οποίος αντικαθιστά τα αντισυλληπτικά χάπια με βιταμίνες…






Δείπνο Ηλιθίων
Η κλασική πλέον γαλλική κωμωδία του 1998 σε επανέκδοση. Ένας κυνικός εκδότης προσκαλεί στο σπίτι του έναν κακομοίρη, για να τον συνοδεύσει σ' ένα «δείπνο ηλιθίων» που διοργανώνει με τους φίλους του. Μια πρόσκληση, η οποία γυρνά ως μπούμερανγκ εναντίον του, όταν αποδεικνύεται ότι ο καλεσμένος είναι μια αληθινή μηχανή καταστροφής.




Πηγή: http://www.athinorama.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ