George R. R. Martin: Οι γυναίκες μου ζητούν περισσότερο σεξ μεταξύ... ανδρών στο Game of Thrones! Δεν το καταλαβαίνω! - Κάποιοι έχουν ήδη μαντέψει το τέλος που θέλω να δώσω!

Οι γυναίκες "οπαδοί" του πολυβραβευμένου και εμπορικότατου Game of Thrones ζητούν επίμονα, περισσότερες σκηνές με ομοφυλοφιλικό σεξ.

Οι γυναίκες "οπαδοί" του πολυβραβευμένου και εμπορικότατου Game of Thrones ζητούν επίμονα, περισσότερες σκηνές με ομοφυλοφιλικό σεξ.



Και όμως, το παραπάνω αναφέρθηκε και επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον "εγκέφαλο" της σειράς, τον συγγραφέα δηλαδή των βιβλίων του Game of Thrones.

Όπως λοιπόν δήλωσε ο George RR Martin μιλώντας σε φεστιβάλ (στο Edinburgh international book festival) στο Εδιμβούργο:

"Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το αίτημα". Και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ντραπεί να γράψει οποιαδήποτε ιστορία, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα μιας και η σειρά των βιβλίων δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

"Έχω λάβει γράμματα από οπαδούς της σειράς που μου ζητούν να συμπεριλάβω ξεκάθαρες σκηνές σεξ μεταξύ ανδρών. Τα περισσότερα προέρχονται από γυναίκες. Δεν προσποιούμαι ότι καταλαβαίνω τι μου ζητάνε απλά διαβάζω τα μηνύματά μου. Δεν πρόκειται να το κάνω μόνο για να το κάνω.

Αν η πλοκή το φέρει, αν ένας από τους βασικούς χαρακτήρες βρεθεί σε μια κατάσταση, δεν θα ντραπώ να το κάνω. Δεν κάνω πράγματα επειδή όλοι τα θέλουν. Αν ήταν δημοκρατία η συγγραφή τότε ο Τζόφρι θα είχε πεθάνει πολύ νωρίτερα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι είναι καλά στην υγεία του και ότι δεν σκοπεύει να σταματήσει να γράφει. Αστειευόμενος είπε για το Τείχος του Game of Thrones:

"Εμπνεύστηκε το Τείχος από το Hadrian's wall εδώ στη χώρα. Εσείς οι Σκωτσέζοι πρέπει να χτείσετε ένα Τείχος σαν αυτό της σειράς στα σύνορα με την Αγγλία. Θα δημιουργήσετε μια τουριστική ατραξιόν και θα κρατήσετε και τους Άγγλους μακριά".

Σε ότι αφορά τώρα το τέλος της σειράς των βιβλίων, αποκάλυψε ότι ορισμένοι έχουν ανακαλύψει τι πρόκειται να συμβεί αλλά ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να αλλοιώσει το τέλος όπως το έχει ήδη σκεφτεί εξαιτίας του παραπάνω γεγονότος.

Δεν αποκλείεται βέβαια να δούμε και μικρές διαφοροποιήσεις στη μεταφορά στην τηλεοπτική πραγματικότητα.

Πηγή: Guardian

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ