Τι λέει το ζώδιό σας σήμερα; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή!

Κριός: Μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες σε ευνοούν στην επίτευξη θεμιτών, αλλά και… αθέμιτων σκοπών σου

Κριός

Μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες σε ευνοούν στην επίτευξη θεμιτών, αλλά και… αθέμιτων σκοπών σου. Το βράδυ φρόντισε να περάσεις ευχάριστα, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος της μέρας.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου, που αφορούν τη σχέση σου, αφού ο Ερμής που κινείται στον Λέοντα σε ευνοεί για να το πετύχεις. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, οι σημερινοί οιωνοί θα είναι θετικοί για εσένα και μπορεί να έφτασε ο καιρός που θα γίνει κάτι πολύ καλό στην αισθηματική σου ζωή.

Ζώδια

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα που σε άγχωναν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, γιατί είναι η λύση που θα σου επιτρέψει να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, η σχέση σου πηγαίνει καλά και θέλεις να δίνεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ώστε να αισθάνεται πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά, κάνε λίγη υπομονή και απόλαυσε την ελευθερία σου, γιατί πολύ γρήγορα η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από το Καρκίνο θα σου φέρει αυτό που περιμένεις.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε να δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι και να διώξεις από πάνω σου όλα τα στοιχεία που μπορεί να χαλάνε την ψυχολογία σου. Μη νευριάζεις με το παραμικρό και δημιούργησε γύρω σου μια καλή ατμόσφαιρα, που θα σε κάνει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην πολυαγχώνεσαι με τα καθημερινά θέματα που μπορεί να έχεις αυτό το διάστημα, γιατί όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να ξεχαστείς λίγο από το άγχος που έχεις. Αν ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα βρεθεί το άτομο που θα την αντικαταστήσει, αρκεί να είσαι κι εσύ πιο θετικός στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, τύχη και εύνοια σε περιμένει σήμερα σε όλες τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Βάλε τις ιδέες σου σε σειρά και ξεκίνα να πραγματοποιείς αυτές που είναι πιο πρόσφορες και εύκολα υλοποιήσιμες. Η έμπνευση που θα έχεις θα είναι αυξημένη και θα κατακτήσεις τον θαυμασμό των ατόμων που συναναστρέφεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, το πάθος θα χαρακτηρίσει σήμερα τη σχέση με τον σύντροφό σου και ένα υπέροχο και ερωτικό βράδυ θα ανανεώσει και των δύο την διάθεση. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μην το βάζεις κάτω, αλλά βγες να διασκεδάσεις και ξέχνα για λίγο την μοναξιά που τόσον καιρό σε ταλαιπωρεί και σου χαλάει την διάθεση.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα έχεις μεγάλη δυνατότητα για να αντιμετωπίσεις δυναμικά τις όποιες προβληματικές καταστάσεις. Κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν, θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Η Σελήνη στον Σκορπιό από το πρωί, σε ευνοεί για να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες σου. Η αποψινή βραδιά προσφέρεται για χαλάρωση και κουβέντα με δικά σου άτομα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι το σύμπαν σου επιφυλάσσει κάτι πολύ καλό, που θα εμφανιστεί μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον.

Παρθένος

Οι καταστάσεις, αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είναι πολύ καλές και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα, που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Είναι στο χέρι σου να πετύχεις πολλά, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και τις αλλαγές που απαιτούνται. Μην παραλείψεις να σταθείς δίπλα στα δικά σου άτομα, που θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, θα έχεις την συμπαράσταση που θέλεις από τον σύντροφό σου, σχετικά με κάποια κοινά σας προβλήματα. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, είναι σίγουρο πως πολύ γρήγορα έρχεται, αν όχι αυτό που περιμένεις, σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον άτομο, που θα σε γοητεύσει και θα σε κάνει να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου.

Ζυγός

Φρόντισε σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, να αποβάλλεις το άγχος που έχεις εδώ και πολύ καιρό και να ηρεμήσεις. Η στασιμότητα των ημερών σε προβληματίζει αρκετά σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείς από τον αγώνα σου. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, που επιμένει να κινείται στον Καρκίνο, σου χαρίζει τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου, καλό είναι να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια καλή γνωριμία σε μία έξοδο με φίλους και δεν πρέπει για κανέναν λόγο να χαραμίσετε αυτό το βράδυ κλεισμένοι στο σπίτι.

Σκορπιός

Η ημέρα είναι πολύ καλή για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, και διευκολύνει σε σημαντικό βαθμό όλες σου τις επικοινωνίες και επαφές. Φίλοι και νέες γνωριμίες θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σου και θα σε βοηθήσουν στη γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα, για να μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική σου ανάταση και θα φέρουν πολύ καλές εξελίξεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, θα έχεις τις ευκαιρίες να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Ο σύντροφός σου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα, με κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρει. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, σε περιμένουν νέες γνωριμίες και κατακτήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, θα έχεις μεγάλη τύχη την σημερινή ημέρα και καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείς, όσο περνάει από το χέρι σου. Παρ’ όλο που ο ενθουσιασμός σου είναι συγκρατημένος, προσπάθησε να αφεθείς και να ζήσεις λίγο ανέμελα. Επιδίωξε επαφές με συγγενικά σου πρόσωπα και θα δεις ότι μπορείς ακόμη να περάσεις καλά μαζί τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Τοξότη, θα δεις τον σύντροφό σου με άλλο μάτι. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Όσο για σένα, που μιλάς ακόμη με την μοναξιά σου πρέπει να βγεις για λίγο έξω από τα νερά σου και να κολυμπήσεις σε ανοιχτές θάλασσες, για να βρεις τον μεγάλο έρωτα που ψάχνεις. Χωρίς ρίσκο, τίποτα δεν σου χαρίζεται στην ζωή!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να οργανωθείς περισσότερο σε μερικά θέματα, γιατί έχεις πολύ άγχος και ένταση για ζητήματα που δεν τελειώνουν και είναι σε στασιμότητα. Αν δεν εκνευριστείς, θα μπορέσεις να βάλεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, που θα σου λύσει τα χέρια. Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Σκορπιό, φέρε στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα που αφορούν εσένα και την οικογένειά σου. Η μέρα είναι ιδανική για να τα ξεκαθαρίσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, σήμερα μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να ελέγξεις τον εκνευρισμό που μπορεί να έχεις, εξαιτίας κάποιων τρίτων που θα μπουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άνοιξε την αγκαλιά σου να υποδεχθεί ένα φιλικό σου πρόσωπο, που θα σου αποκαλύψει τον μεγάλο έρωτά του!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, οι καλές εξελίξεις που θα προκύψουν σήμερα στην ζωή σου, θα σου δώσουν ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν συμφέρουσες. Με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό και να σε ευνοεί, οι ιδέες σου γίνονται εύκολα αποδεκτές από τον επαγγελματικό σου περίγυρο και αυτό σου δίνει την ικανοποίηση, αλλά και την δύναμη να συνεχίσεις τις προσπάθειες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά αυτό το βράδυ. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, να περιμένετε καλά μαντάτα από ένα άτομο που είχατε ξεχασμένο. Η επιστροφή του θα σας δικαιώσει ψυχικά και ηθικά.

Ιχθείς

Οι ευκαιρίες που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό και να σε ευνοεί, θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολυποίκιλες και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τους στόχους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα φρόντισε να συζητήσεις περισσότερο με τον σύντροφό σου και να ανοιχτείς πιο πολύ, για να μπορέσεις να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, άφησε τα προβλήματα και τις απογοητεύσεις του παρελθόντος στην άκρη, καθώς το μέλλον σου διαγράφεται πολύ θετικό.

Πηγή: myastro.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ