Ποιος είπε ότι με την άμμο δεν μπορείς να... χτίσεις παλάτια; - Απολαύστε τα απίστευτα έργα τέχνης στις ακτές της - Απίθανα γεωμετρικά σχήματα, δράκοι, πρόσωπα, κάστρα! (φωτό)

Οι περισσότεροι από εμάς –αν όχι όλοι- έχουμε δημιουργήσει τουλάχιστον ένα καστράκι από άμμο σε κάποια παραλία όταν ήμασταν παιδιά. Αυτό το χόμπι όμως δεν είναι αποκλειστικά για... μικρούς και κάποιοι φροντίζουν να το εξελίξουν και να δημιουργήσουν... παλάτια και όχι μόνο!

http://www.newsbomb.gr/media/k2/galleries/475505/0TL0Tuz.jpg

Όταν η έμπνευση είναι μεγάλη και η όρεξη σαν μικρού παιδιού, τότε χρησιμοποιώντας την άμμο ως καμβά πολλοί καλλιτέχνες δημιουργούν απίστευτα έργα τέχνης στις ακτές της παραλίας. Απίθανα γεωμετρικά σχήματα, δράκοι, πρόσωπα, κάστρα (όχι σαν τα δικά μας) και άλλα πολλά, είναι μερικά από τα σχέδια που οι καλλιτέχνες δημιουργούν με κάθε λεπτομέρεια και μας κάνουν να απορούμε. Είναι αληθινά; Και όμως είναι...

Toυ Κωνσταντίνου Σκορδούλη - Νewsbomb.gr

http://www.newsbomb.gr/media/k2/galleries/475505/Beach-Art-Andres-02.jpg

Δυστυχώς το μόνο λυπηρό είναι πως όλα αυτά τα απίστευτα δημιουργήματα χρειάζονται τόσο κόπο και τόσο χρόνο για να γίνουν, ενώ έχουν ημερομηνία λήξης. Ποια είναι αυτή; Όταν το κύμα έρθει στην ακτή τότε όλα χάνονται...

http://www.newsbomb.gr/media/k2/galleries/475505/ammos1.jpg

Απολαύστε μερικές φοβερές δημιουργίες από άμμο που μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής και έχουν φόντο το θαλασσινό τοπίο στις παρακάτω φωτογραφίες και τα βίντεο:

http://www.newsbomb.gr/media/k2/galleries/475505/ammos2.jpg



Στην… άμμο χτίζουν «παλάτια» (photos+videos)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ