Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Let's get physical! Απόκτησε τέλειο κορμί με πολύ εύκολες ασκήσεις μέσα στη θάλασσα!

Το καλοκαίρι είναι η τέλεια περίοδος να αλλάξουμε τις συνήθειες της διατροφής μας και της άσκησης μας και να επιδράσουμε ακόμη θετικότερα στο μεταβολισμό μας!!! Πώς; Μα με την ίδια την θάλασσα… φορέστε τα μαγιό σας και ξεκινήστε από σήμερα ένα εντατικό πρόγραμμα που θα σας κρατήσει σε φόρμα για όλο το καλοκαίρι και θα κάνει το κορμί σας εκπληκτικό!

Το καλοκαίρι είναι η τέλεια περίοδος να αλλάξουμε τις συνήθειες της διατροφής μας και της άσκησης μας και να επιδράσουμε ακόμη θετικότερα στο μεταβολισμό μας!!! Πώς; Μα με την ίδια την θάλασσα… φορέστε τα μαγιό σας και ξεκινήστε από σήμερα ένα εντατικό πρόγραμμα που θα σας κρατήσει σε φόρμα για όλο το καλοκαίρι και θα κάνει το κορμί σας εκπληκτικό!Μην ξεχνάτε ότι μέσα στο νερό καίμε τις διπλάσιες θερμίδες από ό,τι έξω από το νερό, καθώς επίσης κερδίζουμε καλύτερη ψυχολογική διάθεση και ευεξία. Βάλτε το μαγιό που σας κάνει να αισθάνεστε θεές και δεν έχει σημασία οποιαδήποτε ατέλεια, γιατί ακριβώς αυτή η ατέλεια είναι το δυνατό σας σημείο.

Ξεκινήστε από μια παραλία που έχει αμμουδιά και αρχίστε να περπατάτε στο ρηχό της κομμάτι με μέτριο προς γρήγορο βήμα. Εφαρμόστε αυτήν την προθέρμανση για πέντε λεπτά συνεχόμενα. Με αυτόν τον τρόπο κάνετε μια πολύ καλή προθέρμανση και ταυτόχρονα ενεργοποιείτε τους μύες των ποδιών και όχι μόνο.

Για τα επόμενα πέντε λεπτά αυξήστε την έντασή σας και κάνετε τζόκινγκ στο ρηχό κομμάτι της θάλασσας. Ενεργοποιείστε την καρδιά σας και τονώστε τον καρδιαγγειακό σας.
Μένοντας στο ρηχό κομμάτι της θάλασσας σε πρηνή θέση , τεντώστε τα χέρια σας να πιάνουν τον βυθό και χτυπήστε πολύ δυνατά πόδια σχεδόν τεντωμένα μετρώντας από το ένα μέχρι το δεκαπέντε. Με αυτό τον τρόπο γυμνάζεται τέλεια τους μηρούς και τους γλουτούς σας. Επαναλάβετε 3 σετ ακόμη με διάλειμμα περίπου ένα λεπτό μεταξύ των σέτ.

Κάνετε το ίδιο γυρνώντας σε ύπτια θέση χτυπήστε δυνατά τεντωμένα πόδια με τα δάκτυλα του ποδιού να σπάζουν την επιφάνεια του νερού. Χτυπήστε δυνατά μετρώντας από το ένα μέχρι το δεκαπέντε. Επαναλάβετε τρία σετ ακόμη με διάλειμμα ενός λεπτού μεταξύ των σετ.

Κολυμπήστε ελεύθερο στυλ για ένα λεπτό με προσανατολισμό προς το βαθύ μέρος της θάλασσας.

Στο βαθύ μέρος της θάλασσας ανοιγοκλείνετε τεντωμένα πόδια στο πλάι, χωρίς να πατάτε κάτω. Κάνετε τρία σετ από τριάντα επαναλήψεις. Με αυτό τον τρόπο δουλεύετε τέλεια τους προσαγωγούς και τους απαγωγούς σας.

Στο βαθύ μέρος της θάλασσας μαζεύετε πόδια λυγισμένα στο στήθος και τεντώνετε μπροστά. Κάνετε τρία σετ από είκοσι επαναλήψεις για να αρχίσουμε να ενεργοποιούμε τους μυς της κοιλιάς μας.

Στο βαθύ μέρος της θάλασσας κάνουμε ψαλίδια με τεντωμένα πόδια μπρος-πίσω! Ενεργοποιήστε με μια απλή κίνηση όλο σας το σώμα και κυρίως τους γλουτούς σας. Κάνετε τρία σετ από δεκαπέντε επαναλήψεις!

Στο βαθύ μέρος της θάλασσας μαζεύετε πόδια στο στήθος τεντώνετε μπροστά , μαζεύετε πόδια στο στήθος τεντώνετε μαζί πόδια στο ένα πλάι, μετά πόδια στο άλλο πλάι!! Κάνετε τρία σετ από δεκαπέντε επαναλήψεις. Με αυτόν τον τρόπο γυμνάζετε την ορθό κοιλιακό και πλάγιους!

Στο βαθύ μέρος της θάλασσας, φανταστείτε ότι κάνετε ψηλά γόνατα με έμφαση στο κατέβασμα σαν να θέλετε να πατήσετε τα σταφύλια!! Ενεργοποιήστε όλο σας το σώμα και τονώστε όλους σας τους μύες.

Την υπόλοιπη ώρα, κολυμπήστε και απολαύστε την θάλασσα!
filenades.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ