Αυτό κι αν είναι έκπληξη: η Αντζελίνα Τζολί εκτός από συμπρωταγωνίστρια του Μπραντ Πιτ στο «By the Sea» θα είναι και η σκηνοθέτης!

Mε επίσημη δήλωσή της η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε ότι θα σκηνοθετήσει η ίδια το «By the Sea», την ταινία όπου θα συμπρωταγωνιστήσουν ξανά μαζί με τον Μπραντ Πιτ - 10 χρόνια μετά το «Mr. & Mrs. Smith».

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα USA Today τον Μάιο, η Αντζελίνα Τζολί άφησε να εννοηθεί ότι ετοιμάζουν μία ταινία από κοινού με τον σύντροφό της Μπραντ Πιτ και φυσικά τα media πήραν φωτιά. Εχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που γύρισαν το «Ο Κύριος και η Κυρία Σμιθ», την ταινία που στάθηκε η αφορμή να είναι μαζί και στη ζωή, αλλά από τότε το πιο διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά μαζί στην μεγάλη οθόνη. Μέχρι σήμερα. Η ταινία πλέον έχει τίτλο («By the Sea»), παραγωγούς (θα είναι μια παραγωγή της εταιρείας του Πιτ, Plan B με την υποστήριξη της Universal) τοποθεσίες γυρισμάτων (το νησί Γκόζο στη Μάλτα), και πάνω από όλα, σεναριογράφο και σκηνοθέτη: την Αντζελίνα Τζολί.


Αν όλα ήταν εικασίες μέχρι τώρα, μία σημερινή δήλωση της Τζολί επιβεβαιώνει ότι, ναι, η ίδια θα κάτσει στην σκηνοθετική καρέκλα:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω τη σχέση μου με την ομάδα της Universal, τώρα που ολοκληρώνω το ''Unbroken'' και ξεκινώ γυρίσματα στο “By The Sea”. Η Ντόνα και τα υπόλοιπα παιδιά στο στούντιο έχουν δημιουργήσει ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για να καταφεύγουν όσοι θέλουμε να διηγούμαστε ιστορίες, κι ανυπομονώ να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με το πάθος και την συνεχή υποστήριξη που μου παρέχουν ως σκηνοθέτη...»

Κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για την ιστορία του «By the Sea». Η Αντζελίνα (στις δηλώσεις της στην USA Today) είχε μιλήσει για μία ταινία «μικρού μεγέθους και προϋπολογισμού».

«Θα είναι κάτι μικρό και πειραματικό. Κάτι που θα γυριστεί στην Ευρώπη. Κάτι Κασαβετικό. Δε θέλουμε πολλά πράγματα για να το πραγματοποιήσουμε...»

Να θυμίσουμε ότι πριν από έναν μήνα περίπου το ζευγάρι είχε περάσει 36 ινκόγκνιτο ώρες στην Μάλτα και συνεργάστηκε με τον Ολιβερ Μάλια, της εταιρίας παραγωγής Pellikola, ώστε να βρουν τις τοποθεσίες που χρειάζονται για τα γυρίσματά τους. (Ο Μάλια, για να σας δώσουμε ένα στίγμα, είναι ο υπεύθυνος ρεπεράζ των γυρισμάτων του «Game of Thrones» στην Μάλτα).

1

2

Σύμφωνα με μάρτυρες, η Τζολί ήταν εκείνη που διηύθυνε το ρεπεράζ - κάτι που υποψίαζε για την πιθανότητα να αναλάβει η ίδια και τη σκηνοθεσία της ταινίας.

Ο τοπικός Τύπος, η εφημερίδα «Times of Malta», έβγαλαν πρώτοι την ανακοίνωση ότι το ζεύγος έδωσε το πράσινο φως για την κατασκευή των σκηνικών τους σε κόλπο του νησιού Γκόζο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα τα γυρίσματα του «By the Sea» θα ξεκινήσουν τέλη Αυγούστου. Αλλωστε, προς το παρόν, η Αντζελίνα είναι απασχολημένη με το post production του ''Unbroken''.

3

4

flix.gr


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ