Για να δούμε τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά μας την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου-Θα μας μπει καλά ο μήνας;

ΚΡΙΟΣ


Αναθεωρείς πολλές συμπεριφορές οι οποίες μέχρι τώρα σε έφερναν σε κόντρα γι' αυτό προσπαθείς να αλλάξεις και να φανείς πιο προσιτός/προσιτή για να να μη ζεις σε μοναξιά ή να μην έχεις συνέχεια διλλήματα. Αν σε ενδιαφέρει πολύ ένας Αιγόκερως χρειάζεται να ψάξεις περισσότερο και να μη δεις μόνο τα στοιχεία από τα οποία θα πιαστείς για να κάνεις π.χ. οικογένεια ή κάτι που θα σε δικαιώνει στην κοινωνία. Αυτό που χρειάζεται είναι να σκύψεις από πάνω του και να δείξεις αγάπη. Το ίδιο μπορεί να συμβεί με οποιονδήποτε σχετίζεσαι γιατί μερικές φορές σου είναι δύσκολο να δεις τις ανάγκες των άλλων ατόμων.

 


ΤΑΥΡΟΣ



Γενικά νιώθεις πιο ήρεμα και για αυτό δεν ανακατεύεις τα συναισθηματικά σου. Αν είσαι σε σχέση μπορεί μέσα στο μυαλό σου η στην καρδιά σου να υπάρχει ένα πρόσωπο από το παρελθόν που με τον τρόπο του σε κάνει να αναπολείς και να σκέφτεσαι. Κυρίως ένα πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό και είναι Κριός ή ένας Τοξότης από τον χώρο της καθημερινότητάς σου. Προτιμάς βέβαια να μη χαλάσεις το καλό κομμάτι της σχέσης σου γιατί ζυγίζεις όλες τις πλευρές. Πάντως, ότι χρειάζεται από την πλευρά σου να αντιμετωπίσεις με καλύτερο μάτι το Ζυγό είναι σίγουρο. Και εκεί που θεωρείς δεδομένο ότι τελικά δεν θα είσαστε μαζί γιατί υπάρχουν λόγοι, στο τέλος όλο κάτι γίνεται και δεν μπορείς να χωρίσεις εύκολα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ



Είναι η περίοδος που λειτουργεί η Αφροδίτη και αρχίζει και βάζει τα πράγματα στην θέση τους χωρίς εσύ να κάνεις κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Εκτός αν αλλάζεις τελείως και με τη διάθεσή αυτή αλλάξεις και τη σημερινή σου στάση απέναντι σε μια πολύ σημαντική σχέση. Πάντως όλο και κάτι μαθαίνεις από Καρκίνο, Αιγόκερω γιατί σε υποχρεώνουν να αποφεύγεις τις επιπόλαιες αποφάσεις και να βλέπεις την κοινή σας σχέση πολύ σοβαρά. Το ότι θα κάνεις γνωριμίες πιο εύκολα από άλλες φορές, δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολο να τις κρατήσεις, γιατί χρειάζονται προϋποθέσεις και πάνω από όλα λογική που θα σε προσγειώνει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ



Κατά κάποιο τρόπο είναι η εποχή σου γιατί ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε υποχρεώσει να δεις πιο συνειδητά και κατάματα τη σχέση ή γενικά τη συναισθηματική σου ζωή. Αν δεν έχεις θα σε υποχρεώσει να βρεις ένα πρόσωπο γιατί τα καμπανάκια της μοναξιάς μπορεί να γίνουν πολύ πιο έντονα και συνειδητά. Το ότι υπάρχει ένα πρόσωπο που είναι κάπως κρυμμένο στην ζωή σου στην ουσία σε ενοχλεί αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς γιατί φοβάσαι τους αποχωρισμούς. Με τον Ζυγό χρειάζεστε και οι δυο ψύχραιμη στάση και συμπεριφορά. Όσο αφορά Τοξότη και Υδροχόο είναι άτομα που σε εξελίσσουν αλλά συγχρόνως σου κάνουν και τη ζωή δύσκολη.

 

ΛΕΩΝ



Προσπαθείς μέσω φιλικού περιβάλλοντος να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σε εμπνεύσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ άνετα. Γιατί για σένα είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να μπορείς να μιλάς και να σε ακούει ο άλλος με διάθεση κατανόησης και συνεργασίας. Ο Καρκίνος μέσα από τον χώρο της δουλειάς μπορεί να σε απασχολεί με το στενό φλερτ που κάνει μαζί σου, αλλά δεν λέει να προχωρήσει παρακάτω γιατί σκέφτεται τι θα πρέπει μετά να σου πει αν αρνηθείς. Ο Υδροχόος θέλει τη σχέση μαζί σου αλλά δεν είναι εύκολο για αυτόν να καταλάβει ότι θέλεις να είσαι το επίκεντρο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ



Μπορεί να έχεις βιώσει μια ξαφνική απογοήτευση αλλά σύντομα θα αποκατασταθεί γιατί το άλλο πρόσωπο θα καταλάβει το λάθος του και θα επανορθώσει, κυρίως αν βρίσκεται σε ταξίδι και στο μέρος εκείνο έχει αλλάξει συμπεριφορά. Στην επιστροφή θα γίνουν από την πλευρά του πολλές προσπάθειες προσέγγισης γιατί πιθανόν να μην κατάλαβε πόσο σε έχει πληγώσει. Εσύ να κινηθείς σε σχέση με στην καρδιά σου και όχι με τους φόβους ή τις ανάγκες σου γιατί τότε θα γίνουν μεγαλύτερα λάθη. Ένας Καρκίνος σίγουρα θέλει να είναι κοντά σου αλλά δημιουργείται μεταξύ σας μια αλλοπρόσαλλη ατμόσφαιρα.

 

ΖΥΓΟΣ



Υπάρχουν διάφορες υποθέσεις που ήδη έχουν ανοίξει και συνεχίζεις να μη μπορείς να διαχειριστείς εύκολα τα συναισθήματα μεταξύ σας, γιατί μπορεί και να πονάνε. Κυρίως αν στο μονοπάτι σου είναι ο Κριός μπορεί να μιλήσει ανοικτά και να σε στεναχωρήσει, γιατί εσύ περιμένεις τουλάχιστον μια καλύτερη συμπεριφορά με σεβασμό και με τακτ. Αυτά δεν τα έχει ο Κριός και ματαίως περιμένεις να τα αποκτήσεις γιατί δεν θα έρθουν ποτέ. Η τακτική σου να μην συγκρούεσαι σου κάνει και καλό και κακό. Καλό γιατί δεν χαλάς τις ισορροπίες και κακό γιατί δεν σου αρέσει να λες ποτέ όχι και αυτό δεν είναι τόσο εύκολο για τη δική σου υπόσταση και προσωπικότητα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ



Εξ ανάγκης λειτουργείς ανάλαφρα και πολύ έξυπνα. Η επικοινωνία που άλλες φορές τη θεωρούσες πολύ δύσκολη, τώρα θα είναι πιο εύκολη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχεις ήδη σχέση, αλλά κάτι θα δημιουργηθεί με έναν Δίδυμο ή Παρθένο που δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις. Να προσέξεις γιατί τελικά υπάρχει περίπτωση να πέσεις έξω από τη βιασύνη να είσαι μέσα σε σχέση. Δεν χρειάζεται να αγωνιάς και τόσο γιατί έχεις χωρίς να το καταλαβαίνεις έντονη προστασία που τελικά σε καθοδηγεί στον σωστό δρόμο. Αρκεί να το θέλεις κι εσύ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ



Ζεις τη ζωή σου πολύ έντονα και κυρίως αν είσαι μοναχικό άτομο ή θέλεις την ελευθερία σου θα νιώσεις ότι κάτι θα γίνει πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές. Ο λόγος είναι ότι έχεις ενεργοποιήσει ήδη τις κεραίες σου για να κάνεις νέες γνωριμίες. Αν είσαι σε σχέση καλό είναι να προσέχεις γιατί θα σου έρθει η όρεξη να φλερτάρεις και να το παίξεις ότι θέλεις να ζήσεις ελεύθερα και ωραία. Τα ταξίδια και γενικά η περιπέτεια ενδυναμώνουν την κοινή σου σχέση. Και αυτό σε ανανεώνει και σε κάνει να σκέφτεσαι να περάσεις πολύ χρόνο με το άτομο της ζωής σου. Το Λιοντάρι έχει έναν τρόπο να σε κάνει να τρέχεις πίσω του, αλλά μέχρι ενός ορίου γιατί μετά θα αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



Νιώθεις την δύναμη να έρχεται από τα άτομα του περιβάλλοντός σου και κυρίως από ένα πρόσωπο που σε στηρίζει και πιθανόν να θέλει να είστε μαζί αλλά με δικούς του όρους. Πιθανόν να θέλει να επιβάλει ένα στυλ πολύ κλειστό που εσύ να μη συμφωνείς με την όλη του την συμπεριφορά. Ίσως να κάνεις υπομονή γιατί δίνεις ευκαιρίες συνέχεια στο άλλο άτομο και δεν έχεις πολύ όρεξη να πεις "φτού και από την αρχή". Αν καταφέρει ο Δίδυμος να σε στριμώξει και να βγεις από το πρόγραμμα θα πετύχετε να ζήσετε μαζί στο απώτερο μέλλον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ



Είναι αρκετά δύσκολη περίοδος για σένα γιατί νιώθεις ότι σε τραβάνε από εδώ και από εκεί χωρίς να μπορείς να ηρεμήσεις και να περάσεις όμορφα. Ζητάς με πείσμα να μην αλλάξεις κάποιες συνήθειες σου για να καταλάβει ο/η σύντροφός σου τι ακριβώς είσαι σαν άτομο. Επιπλέον, βλέπεις ότι τίποτα δεν είναι όπως εχτές αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα επειδή υπάρχει η δέσμευση από την πλευρά του. Το καλύτερο για σένα είναι να κινηθείς ανάλαφρα και να μη δημιουργήσεις βαριές δεσμεύσεις γιατί αυτή την περίοδο μπορεί να σε κουράζουν.

 

ΙΧΘΥΕΣ


Η ταυτότητα σου είναι δύσκολο να χαθεί μέσα στη σχέση, παρόλο που δείχνεις ότι αυτή είναι η διάθεσή σου, επειδή θέλεις να κάνεις το χατίρι του άλλου ατόμου και μερικές φορές αφήνεις να σε καπελώνουν. Αν έχεις παράπονα με τον Τοξότη ή τον Δίδυμο μπορεί να σε απωθήσουν άθελά τους αντί να επιλύσεις μαζί τους όλα τα θέματα. Αν φλερτάρεις με ένα πρόσωπο που σου φαίνεται εύκολο στην διαχείριση, μπορεί να διακινδυνέψεις αλλά μετά να δεις ότι ίσως να μην άξιζε τον κόπο. Για αυτό, αν δεν θέλεις να τα χαλάσεις όλα, πρόσεξε και μείνε στην βάση σου.

www.astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ