Για να δούμε τις ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων γι'αυτή την εβδομάδα-Ποιοί θα ερωτευτείτε και ποιοι θα αγαπήσετε;

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 23/6 έως και 27/6;

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 23/6 έως και 27/6;
 
ΚΡΙΟΣ
Το τοπίο γύρω σου ελαφρώνει και κάποιες βαριές καταστάσεις ή ακόμα και χωρισμοί που μπορεί να σε πλήγωσαν αυτό το διάστημα φαίνονται να ξεπερνιούνται και γίνονται όλα πιο εύκολα και απλά. Ο λόγος είναι ότι δεν θα τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά και το μυαλό σου θα πάρει ανάποδες στροφές για να ξεκολλήσει η βελόνα από τον ίδιο ρυθμό και να μη σκέφτεσαι ότι σε έχουν υποτιμήσει ή αδικήσει. Η εξέλιξη της προσωπικής σου σχέσης μπορεί να έρθει όταν εσύ αποφασίσεις να ξεφύγεις από το προσωπικό σου εγώ και να δώσεις από την καρδιά σου αυτά που νιώθεις. Ο Καρκίνος μπορεί να σε βάλει σε σκέψη γάμου.


 
ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις μια ξαφνική αναστάτωση και νιώθεις ότι ένα βάρος έχει φύγει από πάνω σου κι αυτό θα σου κάνει καλό γιατί θα σε αποτρέψει να γυρίσεις πίσω σε θέματα δύσκολα ή θλιβερά. Παρόλο που η Αφροδίτη έφυγε από το ζώδιό σου σού άφησε μια καλή γεύση. Πιθανόν να νιώθεις απομόνωση ή ακόμα και έλλειψη αγάπης και ο λόγος είναι ότι έχεις φτάσει στο άλλο άκρο και πιθανόν να αναζητάς την τελειότητα. Για αυτό έχεις ανάγκη να υπάρχουν δίπλα σου ώριμα πρόσωπα. Η σχέση με Κριό ή Σκορπιό σε έκανε να ψάχνεσαι για να βρεις με ποιο τρόπο θα είσαι πολύ κοντά τους. Αντίθετα με τον Τοξότη υπάρχει ένα άνετο φιλικό περιβάλλον και πιθανόν τίποτε παραπάνω. Χρήματα από εμπόριο ή από αγοροπωλησίες θα σου έρθουν από εκεί που δεν το περιμένεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη που μπήκε στο ζώδιο σου θα σε δικαιώσει για όλα όσα έχεις προσφέρει μέχρι τώρα γιατί θα σε βοηθήσει στο να αξιολογήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να μην παθαίνεις κρίσεις γιατί τον τελευταίο καιρό δεν αντιλαμβάνεσαι και πολύ την αξία σου. Πιθανόν να είναι δύσκολο να νιώθεις ότι χρειάζεται να κάνεις μεγάλες αλλαγές γιατί πιστεύεις μέσα σου ότι δεν θα πετύχεις ή ότι δεν θα προχωρήσεις για αυτό ίσως πάσχεις από μοναξιά. Τώρα όμως με την άφιξη της Αφροδίτης θα βάλεις πολύ νερό στο κρασί σου και θα συμβιβαστείς αρκετά. Η καλυτέρευση στην εμφάνισή σου θα σε βοηθήσει να πετάξεις από πάνω σου όλα τα βάρη και να αναζωογονηθείς.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις μια διάθεση ελαφρώς παιδική και πιθανόν να κάνεις κάποιες τρέλες ή σκανταλιές και τελικά να σε παρεξηγεί το πρόσωπο που θα είσαι μαζί. Συνταγή επιτυχίας δεν υπάρχει για σένα ειδικά γιατί περνάς από διάφορες φάσεις και αλλαγές στην διάθεσή σου. Πιθανόν εξαιτίας αυτού να μην μπορείς να διεκδικήσεις με σιγουριά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γιατί μπορεί την επόμενη μέρα ή εβδομάδα να έχεις αμφιβολίες για το αν έχεις διαλέξει σωστά. Ο Ζυγός θα σου δώσει κάτι παραπάνω, αρκεί να μην γκρινιάζεις και να μην έχεις απαιτήσεις παράλογες. Η κρυφή επαφή με Δίδυμο ή Τοξότη μπορεί να μην σε οδηγήσει πουθενά αλλά θα περάσεις καλά.
 
ΛΕΩΝ

Φιλία, σύμπνοια και αποδοχή θα είναι οι αξίες που θα σε κάνουν να φέρεσαι πολύ καλά και άνετα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Και μάλιστα θα δυναμώσεις αυτή την περίοδο γιατί θα έρθεις πιο κοντά με τον εαυτό σου που μερικές φορές τον ξεχνάς και ακολουθείς προς χάρη κολακείας κάποιον άλλο πρόσωπο. Το να δείξεις ότι είσαι το καλό παιδί μέσα στην σχέση και να θαυμαστείς για αυτό θα είναι πολύ εύκολο για την δική σου προσωπικότητα γιατί κάπου μπορεί να το έχεις και ανάγκη. Η συνεργασία σε οικονομικό επίπεδο με το άτομο που είσαι σε σχέση, θα χρειαστεί να είναι με μέτρα και όρια.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθεις την ανάγκη να ξεπεράσεις τον βαρετό εαυτό σου και να σταματήσεις να γκρινιάζεις. Οπότε μέσα από αυτό να σου έρθει η όρεξη να κάνεις παρέες με άτομα που είναι αρκετά ανάλαφρα ή μπορεί και αυτά που λένε να είναι μυθεύματα αλλά εσένα σου αρέσουν και σε τραβάνε σαν μαγνήτη γιατί θέλεις να ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα ή τουλάχιστον ένα απελευθερωμένο έρωτα. Η υπόθεση με τον Σκορπιό μπορεί να σε φοβίζει γιατί δείχνει σημάδια απομάκρυνσης ή ότι δεν θα συναντηθείτε. Αν δεν πτοηθείς, θα περάσεις πολύ καλά και θα έχεις και την ανεξαρτησία σου.
 
 
ΖΥΓΟΣ

Κάνεις δοκιμές γιατί δεν μπορείς μόνος/η σου και να σπαταλιέσαι από εδώ και από εκεί. Αυτή θα είναι η περίοδος που θα την πάρεις πολύ αψήφιστα και ο λόγος είναι ότι νιώθεις σαν να βρίσκεσαι και πάλι στην εφηβεία όπου εκεί δεν σε εμπόδιζε κανένας. Η παρουσία του ατόμου που έχεις ανάγκη χρειάζεται να είναι τρυφερή, με μεγάλο επικοινωνιακό χάρισμα, με ταλέντα απίστευτα και πάνω από όλα να υπάρχει πίστη για να ακολουθήσεις το όραμά σου. Για αυτό, μην τα παρατάς για να έχεις το σωστό αποτέλεσμα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετές φορές έχεις δείξει μεγάλη σοβαρότητα και για αυτό μπορεί τώρα να ξεφύγεις λίγο και να σου δημιουργηθεί ένα συναίσθημα παιδικότητας και παρατεταμένης εφηβείας, χωρίς όμως να φοβάσαι το ρίσκο. Αν γνωρίσεις ένα ανατρεπτικό Κριό ίσως κάνεις τρέλες και σκανδαλιές που ούτε καν τις είχες σκεφτεί. Το καλύτερο για σένα είναι να ξεκινήσεις τις συζητήσεις και να μην δημιουργείς με το βάρος της προσωπικότητά σου αδιέξοδο ή κενό στην επαφή. Να χαίρεσαι και να μην φοβάσαι τις συνέπειες για να περάσεις καλά.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Από την Δευτέρα στις 23.6 μπαίνει η Αφροδίτη στους Διδύμους και χωρίς να το καταλάβεις μπορεί να φαίνεται ότι θα είσαι σε διάθεση να παίξεις και -γιατί όχι;- να ανταλλάξεις ερωτικά γράμματα, συζητήσεις χωρίς τέλος και να γνωρίσεις τις κρυμμένες εσωτερικές σου δυνάμεις. Η φροντίδα θα είναι άμεση για κάποια άτομα που είναι καιρό κοντά σου και πιθανόν να αναζητήσεις και μια γνωριμία με ένα άλλο το οποίο θα βιάζεται αρκετά, κάτι που εσένα δεν θα σου αρέσει καθόλου γιατί δε θέλεις να έχεις τόσο ανοικτά χαρτιά. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να μην χάνεις τον χρόνο σου από εδώ και από εκεί, αν προχωρήσεις εύκολα με το πρόσωπο που σου αρέσει.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι δύσκολο να τακτοποιηθείς και να μην μπερδεύεσαι. Για αυτό επειδή σίγουρα μπορεί να γίνεις επίκεντρο κουτσομπολιού να προσέξεις τα λόγια σου γιατί θα γίνουν σοβαρά λάθη και άθελά σου θα πληγώσεις άτομα που τελικά δεν το αξίζουν. Μην αφήνεις να σε ξεπερνάνε κάποια άτομα που δεν σου ταιριάζουν γιατί εσύ ζεις και αναπνέεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και αδιαφορείς για το τι θα πει η κοινωνία που παλιά σε ενδιέφερε πάρα πολύ. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι οι οικονομικές δοσοληψίες που πιθανόν να έχετε μεταξύ σας γιατί, αν είναι η κυρία πηγή εσόδων, σίγουρα θα υπάρξει ανταγωνισμός.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καταφέρνεις οτιδήποτε επιθυμεί η καρδιά σου γιατί συμμετέχεις συναισθηματικά σε όλες τις επαφές που έχεις. Με ένα πρόσωπο που το πάτε σοβαρά, θα πάρετε αποφάσεις που θα είναι πολύ καλές και για τους δυο. Το καλό είναι ότι έχεις άνοιγμα και μπορείς να συγχωρείς ακόμα και κάποια άτομα που σε είχαν δυσκολέψει στο παρελθόν. Τον Σκορπιό θα τον αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία γιατί είναι πιθανόν να περάσετε πολύ όμορφα, λόγω της μικρής του αλλαγής. Να θυμάσαι ότι όλα όσα γίνονται που μπορεί και να διαφωνείς, γίνονται για το κοινό καλό σας.
 
ΙΧΘΥΕΣ

Κάτι μαγειρεύεις αλλά δεν το λες σε κανένα γιατί πολλές φορές σου έχουν προσάψει ότι πας από εδώ και από εκεί και δεν είσαι πιστός/η. Τώρα μπορεί να κάνεις κάποιες πιο εύκολες συζητήσεις, όμως δεν σημαίνει ότι θα ξεμυαλιστείς ή θα παρατήσεις το πρόσωπο που είσαι μαζί γιατί ούτε η παιδεία σου αλλά ούτε και το στυλ σου σε αφήνουν να ξεδώσεις με αυτόν τον τρόπο. Εκτός αν υπάρχει μεγάλη χαραμάδα για να εισχωρήσει ένα άλλο άτομο. Από την άλλη, επιθυμώντας να κερδίσεις τις εντυπώσεις, πάνω στην υπερβολή, πιθανόν να γίνουν λάθη.


www.astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ