Λολαθήκαμε; Γιαπωνέζος θα πληρώσει 780.000 δολάρια για την παρθενιά μιας Βραζιλιάνας!

Η 20χρονη Καταρίνα θα τα δώσει για φιλανθρωπικό σκοπό!!!

Ένας Γιαπωνέζος ονόματι Νάτσου ήταν ο νικητής στην online δημοπρασία της παρθενιάς της 20χρονης Βραζιλιάνας Καταρίνα Μιλιορίνι που μόλις ολοκληρώθηκε. Η τελική του προσφορά ήταν 780.000 δολάρια, ξεπερνώντας αυτές των ανταγωνιστών του, ενός Ινδού και δυο Αμερικάνων.

«Σε ό,τι με αφορά δεν θεωρώ ότι αυτό που κάνω είναι πορνεία. Όταν κάποιος κάνει κάτι για μία και μοναδική φορά στη ζωή του, αυτό δεν είναι επάγγελμα. Είναι σαν να τραβήξεις μια καλή φωτογραφία. Αυτό δεν σε κάνει φωτογράφο». Αυτό δηλώνει η 20χρονη φοιτήτρια που δέχτηκε να βγάλει σε δημοπρασία την παρθενιά της προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα για να χτιστούν σπίτια για τις φτωχές οικογένειες στην πόλη Σάντα Καταρίνα.

Όλα αυτά στο πλαίσιο της συμμετοχής της σε αυστραλιανό ντοκιμαντέρ - φιλμ, με τίτλο «Ζητούνται παρθένες», για την οποία θα πάρει αμοιβή 20.000 δολάρια καθώς και το 90% του ποσού της δημοπρασίας.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ, Τζάστιν Σίσελι, η Καταρίνα ποτέ δεν είχε πρόθεση να δώσει όντως τα χρήματα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αλλά λόγω της δημοσιότητας που πήρε όλο το θέμα, είναι αναγκασμένη να το κάνει.

Ταυτόχρονα με την δική της δημοπρασία ολοκληρώθηκε και αυτή του Άλεξ Στεπάνοφ, η παρθενιά του οποίου «πουλήθηκε» έναντι μόλις 3.000 δολάρια σε μια Βραζιλιάνα.

Η Κατερίνα είναι υποχρεωμένη να δώσει συνέντευξη πριν και μετά την σεξουαλική πράξη, η οποία ωστόσο δεν πρόκειται να κινηματογραφεί.

Ο «αγοραστής» της θα διατηρήσει την ανωνυμία του, ενώ σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχει υπογράψει είναι υποχρεωμένος να φοράει προφυλακτικό και απαγορεύεται να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε είδους σεξουαλικά βοηθήματα.



Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ