Η θερμοκρασία ανεβαίνει, θα γίνει το ίδιο και στη ζωή σας; Ας δούμε τι λένε τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα!

ΚΡΙΟΣ
Θα κινηθείς πιο εύκολα αυτή την εβδομάδα να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν και δεν θα έχεις την ευαισθησία ή ακόμα και την αίσθηση της εξάρτησης ακόμα και από έναν Καρκίνο. Καλό βέβαια είναι να δεθείς με ένα πρόσωπο αλλά από την άλλη δεν είναι του χαρακτήρα σου να περιορίζεσαι σε εξαρτήσεις και σε φόβους μην χάσεις κάτι. Η επιρροή ενός Ταύρου ή Σκορπιού θα σε αναγκάσει με ένα τρόπο να στραφείς και να σταθείς σε αυτό το πρόσωπο γιατί μπορεί να σου προσφέρει σιγουριά και σταθερότητα. Το ζητούμενο είναι να καταλάβεις ότι χρειάζεσαι μεγαλύτερη εξυπνάδα για να είσαι μαζί του και βασικά υπομονή για να κατακτήσεις αυτό που θέλεις.
 


ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη συνεχίζει να δίνει τις ακτίνες της και να σου δημιουργεί μια πιο εύκολη κατάσταση για να κερδίσεις την αγάπη που αναζητάς. Το ζητούμενο από εσένα είναι, για να καταφέρεις να είσαι με το άτομο που επιθυμείς, να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς θέλεις και από την άλλη να αναπτύξεις μια ανοικτή και εύκολη επικοινωνία. Από την άλλη επειδή υπάρχουν κάποιες αντιστάσεις λόγω του χαρακτήρα σου μπορεί να κρατήσεις μακριά από εσένα την αγάπη. Το καλό είναι ότι θα σκεφτείς να προστατέψεις τα συναισθήματα σου, κυρίως για έναν Καρκίνο ή Παρθένο, γιατί μπορεί να θέλεις με την προσωπική σου βούληση να βελτιώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση ή να σκεφτείς για γάμο και οικογένεια κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής που επιστρέφει στο ζώδιο σου θα σου δώσει μια μεγαλύτερη ώθηση στην επικοινωνία και -κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο- θα πάρεις κάποιες αποφάσεις οι οποίες μπορεί να σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις τις επαφές με έναν άλλο Δίδυμο ή Τοξότη. O στόχος σου είναι να γνωριστείτε καλύτερα και να μην μείνεις σε εξωτερικά συμπεράσματα. Ο Σκορπιός βρίσκεται σε μια κατάσταση σταθερή απέναντί σου και στο χέρι σου είναι να αποφασίσεις αν είστε μαζί ή όχι. Γιατί μερικές φορές δεν μπορείς να επικοινωνήσεις εύκολα μαζί του αλλά κάτι δυνατό και μοιραίο σε τραβάει πάνω του. Η δική σου φιλοσοφία με το στυλ "γνωρίζω πολύ κόσμο και τελικά καταλήγω" πιθανόν αυτή τη περίοδο να είναι σε κόντρα με τις ιδέες σου. Ο λόγος είναι ότι ωριμάζεις και κατά κάποιο τρόπο δεν σου αρέσει να γυρίζεις σαν πεταλούδα, ενώ επιλέγεις να παραμένεις κάπως περισσότερο με τον εαυτό σου.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου θα έχεις το σωστό ένστικτο να στραφείς σε καταστάσεις που σε κάνουν και νιώθεις πολύ άνετα και θα αναζητήσεις με ασφάλεια το άτομο που σου ταιριάζει. Αν κάνεις κάποιες διπλωματικές κινήσεις και να δεν έχεις μέσα σου το φόβο ότι θα παραδοθείς, θα σου κάνει καλό και κυρίως θα σου δώσει την ευελιξία να μπεις ακόμα και στην πιο δύσκολη καρδιά, π.χ. ενός Ζυγού. Μέσα από αυτόν τον τρόπο θα κερδίσεις και δεν θα χάσεις, αν σταματήσεις να έχεις γκρίνια και να νιώθεις μερικές φορές ότι σε υποτιμούν. Η ομορφιά και γενικά η βελτίωση της διατροφής σου θα βοηθήσουν να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου.
 
ΛΕΩΝ

Παρόλο που μπορεί να νιώθεις ένα ψυχρό κύμα να σου περιορίζει την καρδιά, κάνεις αγώνα για να μην σε συμπαρασύρει τελείως η παγωμάρα. Κυρίως αν σχετίζεσαι με Σκορπιό που μπορεί να είναι μεγαλύτερος/η από εσένα γιατί με τον τρόπο του σού περιορίζει την προσωπική έκφραση. Αν βέβαια δεν τα πάρεις όλα πολύ ανάποδα μπορεί να κινηθείς και να μιλήσεις ελεύθερα σε οτιδήποτε σε ενοχλεί. Η αδυναμία στα ωραία ρούχα αλλά και στις ποιοτικές εξόδους θα σου κάνει καλό γιατί θα γευτείς και μια πιο διαφορετική άποψη μέσα στην σχέση σου. Αν ζείς με έναν Ταύρο θα υπάρχουν πιέσεις για ένα ακίνητο που χρειάζεται να πάρειτε κάποιες κοινές αποφάσεις και μπορεί να υπάρχουν και από τις δυο πλευρές διαφωνίες – είτε για την διακόσμηση είτε για τα έξοδα. Στο τέλος όμως θα τα καταφέρετε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γνωριμία με έναν Ταύρο η Σκορπιό θα σου δημιουργήσει ένα όμορφο συναίσθημα, αλλά πιθανόν να νιώσεις ένα πνίξιμο από την ένταση των συναισθημάτων του. Ο λόγος είναι ότι τον τελευταίο καιρό νιώθεις την ανάγκη να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και πιθανόν να μην έχεις την τέλεια υποταγή που αναζητάει αυτό το πρόσωπο. Καλά θα κάνεις να βρεις τον εαυτό σου και να στέκεσαι στα πόδια σου θέτοντας και τους δικούς σου όρους. Απλά μην ψειρίζεις πάρα πολύ όλες τις συμπεριφορές του ατόμου που σε ενδιαφέρει γιατί μπορεί να κουράσεις. Η αιφνίδια γνωριμία με έναν Υδροχόο θα σου δημιουργήσει εφηβική διάθεση και κυρίως θα σε κάνει να έχεις την ανάγκη να επαναστατήσεις σε κατεστημένες καταστάσεις.
 
 
ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης συνεχίζει να είναι στο ζώδιο σου και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα νιώσεις τη δύναμη και την δράση του πλανήτη πάνω σου. Θα έχεις μια έντονη τάση να αρέσεις και μάλιστα μπορεί να πέσεις και στην αμαρτία της ματαιοδοξίας αφού θα γίνεις σύγχρονος Νάρκισσος. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις να αναγνωρίσεις αυτή σου την εσωτερική κατάσταση γιατί σίγουρα σε συμπαρασύρει σε λάθος αποτελέσματα. Δηλαδή μπορεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις από μια ψεύτικη δύναμη και μετά να το μετανιώσεις. Η επαφή με Ταύρο δεν είναι εύκολη αλλά έχει με το δικό της τρόπο μια ιδιαίτερη μαγεία. Ο Κριός που είναι ένα πρόσωπο που σε συγκινεί αρκετά χρειάζεται κάτι πιο ξεκάθαρο από εσένα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη που είναι στον άξονά σου σε βοηθάει να ελκύσεις άτομα που θα σου δείξουν το άμεσο ενδιαφέρον τους και αυτό σίγουρα θα σε κάνει να ανοιχτείς αλλά και να εμπιστευτείς ακόμα και έναν δύσκολο στόχο. Η επαφή με Λιοντάρι σίγουρα πάντα σε συγκινεί και σε ελκύει αλλά μερικές φορές δεν είναι εύκολη η πρώτη σας κοινή επαφή γιατί κανένας δεν δείχνει τα αληθινά του συναισθήματα. Ιδιαίτερα εσύ που λειτουργείς σαν το στρείδι στις προσωπικές σου εξομολογήσεις. Η μεγάλη σου αλλαγή πάντως θα γίνει αντιληπτή από τους γύρω σου γιατί θα γλυκάνεις και θα θέλεις να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, παρόλο που υπάρχει και ο Κρόνος αυτή την στιγμή στο ζώδιό σου και στην ουσία σου δημιουργεί κάποιες φοβίες ή βάζεις πολλά όρια. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις μια σημαντική εύνοια και μπορεί να πάρετε αποφάσεις από κοινού με έναν Ταύρο ή Καρκίνο για να ζήσετε μαζί.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι κάπως συγκεχυμένα τα πράγματα. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη κατάσταση. Τουλάχιστον θα ξεκινήσεις και πάλι να επικοινωνείς πιο εύκολα με τον/την σύντροφό σου και ο λόγος είναι ότι θα υπάρχει μεγαλύτερο περιθώριο κατανόησης αλλά και ανοίγματος τουλάχιστον από την πλευρά του. Αν πριν από λίγο καιρό χώρισες από έναν Δίδυμο με τον τρόπο του θα ξαναγυρίσει και θα σε πείσει ότι τελικά έχει κάνει λάθος. Στο χέρι σου είναι να αποφασίσεις τι θα κάνεις τελικά. Ο Ζυγός σε ακολουθεί όπου πάς και με τον τρόπο του σου δείχνει ένα θαυμασμό. Αρκεί να μην τον αφήνεις να έχει εξάρτηση από εσένα. Ο Ταύρος συνεχίζει να σου κάνει στενό μαρκάρισμα και, αν δεν έχετε ακόμα κάτι, είναι σε απόσταση αναπνοής από εσένα αλλά προς το παρόν φοβάται να ανοιχτεί.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μια εβδομάδα κάπως περίεργη για σένα, γιατί θα χρειαστεί να βάλεις νερό στο κρασί σου ή να επαναστατήσεις για να βρεθείς σε μια άλλη κατάσταση που θα σε αποδεσμεύει τελείως από μια σχέση που σε έχει καταπιέσει αρκετά. Αν σε ενδιαφέρει πάντως να κρατήσεις τη σχέση σου χρειάζεται να προσπαθείς να συνυπάρξεις σε ένα κοινωνικό μοντέλο η σε ένα life style που μπορεί να σου φαίνεται πολύ επιφανειακό και κυρίως να πρέπει να χαλάς χρήματα. Σε ένα σοβαρό άτομο σαν και εσένα αυτό μπορεί να σου κακοφαίνεται και να μην σε ενθουσιάζει αλλά αν σχετίζεσαι με Κριό ή Ζυγό σίγουρα θα χρειαστεί να ακολουθήσεις για να μην βγεις έξω από το παιχνίδι. Η σχέση με Ταύρο ή Παρθένο θα σε βοηθήσει να περάσεις πιο ποιοτικά τον χρόνο σου.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθεις ότι μπορεί να επιπλέεις στο κενό και μάλιστα να μην κάνεις σοβαρά πράγματα με το άτομο που είστε μαζί γιατί δεν έχετε μεταξύ σας αυτή την μεγάλη έλξη που έχεις ανάγκη να υπάρχει για να νιώθεις τη σχέση έντονα. Το σίγουρο είναι ότι θα επικοινωνείς πιο εύκολα και αυτό τουλάχιστον θα συγκρατήσει κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις μεγαλύτερη ευκαιρία να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Ο Σκορπιός μπορεί να σε βασανίζει με τον τρόπο του και πιθανόν να υπάρχει απόσταση μεταξύ σας παρόλο που οι συνθήκες είναι πιο εύκολες. Αλλά επειδή γενικά υπάρχει το απόλυτο του χαρακτήρα σου πιθανόν να μην δικαιολογείς συμπεριφορές και πράγματα που σε άλλα άτομα δεν θα φαίνονταν τόσο υπερβολικά.
 
ΙΧΘΥΕΣ

Η συμμετοχή σου στη σχέση είναι πιο έντονη και αυτό τουλάχιστον σε βγάζει από τη δύσκολη κατάσταση που άλλες φορές δημιουργείται. Επειδή χρειάζεται να κρατήσεις ισορροπίες περίεργες με ένα Ζυγό με τον τρόπο αυτό θα μάθεις να μην κλείνεσαι και πάνω από όλα να μην το ρίχνεις στο φευγιό όταν κάτι δεν σου πολυαρέσει χωρίς να δώσεις τις κατάλληλες εξηγήσεις. Πιθανόν αυτή την περίοδο να μαγνητίζεσαι από πρόσωπα που είναι αντιφατικά με τη δική σου την προσωπικότητα αλλά νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα αποφύγεις παρόλο που ίσως πηγαίνεις κόντρα στις δικές σου αρχές. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις μια μεγαλύτερη βοήθεια ακόμα και από το φιλικό σου περιβάλλον για να γνωρίσεις ή θα τα ξαναβρείς με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μεν αλλά φοβάσαι να πλησιάσεις εξαιτίας της στάσης του. Το θέμα της οικογένειας μπορεί να πέσει στο τραπέζι αλλά κάτι σε φοβίζει κυρίως αν σχετίζεσαι με Δίδυμο ή Τοξότη.
 

www.astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ