Τι λέει το ζώδιό σας για τη νέα εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε; Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις!

Tι προβλέπουν τα άστρα για αυτήν την εβδομάδα; Πως θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι υπόσχονται το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Tι προβλέπουν τα άστρα για αυτήν την εβδομάδα; Πως θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι υπόσχονται το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα έχει ερωτικό και κοινωνικό ενδιαφέρον, όμως τα προβλήματα στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου παραμένουν ακανθώδη, αλλά και στάσιμα. Με τον Ερμή να εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα και από την Τρίτη να επιστρέφει στο ζώδιο των Διδύμων, πρόσεξε τις εξελίξεις στην εργασία σου ή τυχόν ενοχλήσεις που μπορεί να παρουσιαστούν στην υγεία σου. Μην αναλαμβάνεις υποχρεώσεις τρίτων και μην υπόσχεσαι συμπαράσταση σε προβλήματα δικών σου ανθρώπων, διότι μπορεί να αποδειχθούν δυσκολότερα από όσο εσύ νομίζεις και στην τελική, είναι κρίμα να αναλώνεις τη ζωή σου στο βωμό της υπέρμετρης ευαισθησίας σου που σε παρασέρνει σε δύσβατα μονοπάτια. Από το Σάββατο και μετά, που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο, ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η εξέλιξη μία καινούριας ερωτικής γνωριμίας και θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις, τόσο στις αισθηματικές όσο και στις φιλικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αυτή την εβδομάδα καλό είναι να δεις κάποια πράγματα που αφορούν στη σχέση σου πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά, ώστε να μην αδικήσεις τον σύντροφό σου και να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις στα προβλήματά σας που να κάνουν και τους δύο σας να αισθάνεστε καλά. Πάντως, να ξέρεις ότι δεν είναι όλο το δίκιο με το μέρος σου, αλλά έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης στο κλίμα που επικρατεί. Αν είσαι μόνη σου, να ξέρεις ότι η γοητεία σου θα αγγίξει τις καρδιές πολλών ανθρώπων και πως ήρθε ο καιρός να τους αφήσεις να σε πλησιάσουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις διάφορα ξεκαθαρίσματα και να συνεχίσεις με ανθρώπους που πραγματικά εμπιστεύεσαι. Θα ασχοληθείς περαιτέρω με ό,τι αφορά στο αντικείμενό σου και ο φόρτος εργασίας που θα υποστείς στο τέλος θα σε αποζημιώσει. Οικονομικά, φρόντισε να είσαι προσεκτική στη διαχείριση των χρημάτων σου και να μην κάνεις σπατάλες που μελλοντικά θα σε αγχώσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή εντείνει τόσο τη θετική, όσο και τη δύσκολη πλευρά στον τομέα των σχέσεών σου με τους άλλους. Ωστόσο, ο Ερμής που εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα και από την Τρίτη θα επιστρέψει στους Διδύμους, δημιουργεί μία σειρά εκρηκτικών περιστατικών, τόσο ερωτικής όσο και κοινωνικής φύσης. Χρειάζεται λοιπόν να προσέχεις τις αντιδράσεις σου, να αποφύγεις τη δημιουργία αντιθέσεων και, αν δεν είσαι προετοιμασμένη σωστά, να προτιμήσεις μία συνθηκολόγηση, παρά μία ανοιχτή αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σου ή με τους οικείους σου. Κατά τα άλλα, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη για τελευταία εβδομάδα στο ζώδιό σου, σε εξυπηρετεί πολύ στη δρομολόγηση των σχεδίων σου και καθιστά τους οιωνούς ιδιαίτερα φιλικούς για την εξέλιξη των αισθηματικών σου σχέσεων. Η διάθεσή σου το Σαββατοκύριακο, εξαρτάται κατά πολύ από τη δική σου αντιμετώπιση, αλλά και την επιλογή των ανθρώπων με τους οποίους θα συναναστραφείς.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις κάποιες κουβέντες με τον σύντροφό σου που θα βγάλουν τη σχέση σου από το αδιέξοδο. Με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο το Σάββατο και να σε ευνοεί, μπορείς να βάλεις σε νέες βάσεις το δεσμό σου και να κάνεις τις επιθυμίες σου πραγματικότητα. Ακόμη κι αν ανήκεις στην κατηγορία των singles, να θυμάσαι πως αυτή την περίοδο ο έρωτας παραμονεύει για να εισβάλει στη ζωή σου...

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα, αλλά η θετική σου στάση θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα και συνέχισε να μειώνεις τα έξοδά σου, που είναι ήδη πολλά. Η αλήθεια είναι ότι ήδη βλέπεις τα θετικά αποτελέσματα και είναι κρίμα να βγεις τώρα εκτός προϋπολογισμού για μία στιγμή αδυναμίας. Καλό είναι να προσέχεις λοιπόν, για να... έχεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα είναι περίοδος απόδρασης και ανανέωσης, τόσο για τα επαγγελματικά σου θέματα όσο και για τα αισθηματικά. Με τον κυβερνήτη σου να επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιό σου από την Τρίτη και μετά, εμπλοκές και καθυστερήσεις δεν θα σου λείψουν, μπορείς όμως να τις ξεπεράσεις εύκολα. Στηρίξου στο περιθώριο που έχεις από οικονομικής πλευράς και προγραμμάτισε τις κάθε λογής μετακινήσεις και αγορές σου. Με τον Ήλιο στο πλευρό σου μέχρι το Σάββατο, τα γεγονότα που θα εξελιχθούν αυτές τις μέρες θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις νέα κίνητρα και να νιώσεις δημιουργική και ικανοποιημένη από τις εξελίξεις που θα πραγματοποιηθούν. Από εκεί και μετά, μη βιαστείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα, ακολούθησε το ρεύμα των γεγονότων και μάθε να περιμένεις την εξέλιξή τους, χωρίς άγχος και προκαταλήψεις κάθε είδους.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα η γοητεία και ο ερωτισμός σου θα ξεχωρίζουν από μακριά και θα έρθεις πολύ κοντά με τον σύντροφό σου, ζώντας παθιασμένες και αγαπησιάρικες στιγμές μαζί του. Και αν ακόμα δεν έχεις βρει αυτό που ψάχνεις, μην στεναχωριέσαι, γιατί αν επιτέλους πάρεις την απόφαση να κουνήσεις εσύ τα νήματα της αισθηματικής σου ζωής, μπορείς εύκολα να το βρεις. Αν τα περιμένεις όλα από τους άλλους, τότε θα συνεχίσεις να ζεις παρέα με την μοναξιά σου. Η επιλογή είναι δική σου!

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου χώρο, οι ιδέες και οι προτάσεις που θα έχεις θα σε οδηγήσουν ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Θα χαίρεις την εκτίμηση των συναδέλφων και των ανωτέρων σου και ίσως μάλιστα καταφέρεις να αυξήσεις τώρα και τις αποδοχές σου. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο στα άτομα που εμπιστεύεσαι, γιατί με τις τόσες πολλές επιτυχίες που θα έχεις θα προκαλέσεις άθελά σου την ζήλια και τον ανταγωνισμό κάποιων συνεργατών σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ενισχύεται από τη μία με την αποχώρηση του ανάδρομου Ερμή από το ζώδιό σου την Τρίτη και από την άλλη, με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου από το Σάββατο. Ωστόσο, νευρικές στιγμές και καθυστερήσεις δεν θα λείψουν την περίοδο αυτή, αλλά τίποτα δεν θα είναι ικανό να χαλάσει τη γενικότερη κατάσταση και το κέφι σου. Μην ανησυχείς τόσο πολύ για το μέλλον της δουλειάς σου, ψάξε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις ή νέες εκδοχές και θα εδραιώσεις καλύτερα τη θέση σου για το χρόνο που έρχεται. Το Σαββατοκύριακο ίσως προβληματιστείς με ένα οικογενειακό πρόβλημα που θα παρουσιαστεί, αλλά μην του δώσεις μεγαλύτερες διαστάσεις, γιατί θα είναι περαστικό. Κατά τα άλλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η αισθηματική και κοινωνική σου ζωή. Τώρα μπορείς να δώσεις υποσχέσεις ή να κάνεις όνειρα για το μέλλον και στους δύο τομείς, με πολλές ελπίδες πραγμάτωσής τους.

Αισθηματικές
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για περασμένες καταστάσεις, γιατί το κλίμα αυτής της εβδομάδας είναι έντονα ερωτικό για να το χαραμίσεις αναμασώντας παλιά και περασμένα θέματα. Μην ξεχνάς ότι το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί ιδιαίτερα από την Τρίτη και μετά και σε παρακινεί να ασχοληθείς με νέα όνειρα και ελπίδες... Κι εσύ που δεν έχεις βρει ακόμα το έτερον ήμισυ, να ξέρεις πως κάπου εκεί έξω βρίσκεται το πρόσωπο που αναζητάς, γι' αυτό μην κάθεσαι μέσα στο σπίτι. Απόλαυσε τα βράδια σου διασκεδάζοντας και πολύ γρήγορα θα το συναντήσεις.

Επαγγελματικές
Η εργατικότητα είναι αυτή που θα σε διακρίνει αυτήν την εβδομάδα στον επαγγελματικό σου χώρο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να τακτοποιήσεις εργασιακά θέματα που σε κρατούν πίσω στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Καινούρια ξεκινήματα θα είναι στα σκαριά και θα απαιτούν από εσένα τις σωστές κινήσεις για να πάρουν ζωή. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να ανοιχτείς και να κάνεις έξοδα. Κινήσου με σύνεση και προσοχή για να μην βγεις και πάλι εκτός προϋπολογισμού, όπως συνηθίζεις.

 

ΛΕΩΝ
Αν αυτήν την εβδομάδα οργανώσεις κατάλληλα τις υποχρεώσεις σου και καλύψεις τα νώτα σου παραμένοντας διακριτική και λιγάκι μυστικοπαθής, μπορείς να περάσεις ένα ευχάριστο διάστημα. Απόφυγε τους πολυσύχναστους χώρους, τους αδιάκριτους ανθρώπους και μην εμπλέκεσαι σε σχόλια και κουβέντες άνευ σημασίας. Επικεντρώσου στα ενδιαφέροντά σου, μετάθεσε τα προβλήματά σου που είναι σίγουρο ότι μπορούν να περιμένουν τη λύση και πείσε τον εαυτό σου ότι έχει δικαίωμα στην ξεκούραση και στην χαλάρωση αυτές τις μέρες. Έτσι κι αλλιώς, με τη νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου από το Σάββατο και μετά, ανοίγεται μπροστά σου ένα ιδιαίτερα θετικό διάστημα, που μπορείς και να εξελιχθείς επαγγελματικά, αλλά και να δημιουργήσεις κάτι νέο στην αισθηματική σου ζωή.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου και να του πεις όλα αυτά που μπορεί να σε ενοχλούν στη σχέση σας, για να βρείτε μαζί τις λύσεις που θέλεις. Έτσι, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά του και τα προβλήματα που είχες θα ανήκουν πια στο παρελθόν. Εσύ που είσαι single, δεν νομίζεις ότι έφτασε πια ο καιρός να δημιουργήσεις χώρο στη ζωή σου για έναν καινούργιο έρωτα; Καν' το τώρα, που η Αφροδίτη για τελευταία εβδομάδα σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της από το ζώδιο του Ταύρου.

Επαγγελματικές
Από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας πολλά θέματα που ήταν στάσιμα στη δουλειά σου θα αρχίσουν να αλλάζουν. Μπορείς να δρομολογήσεις τα σχέδια που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου και που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου παίρνουν μια καλύτερη πορεία και θα μπορέσεις να καλύψεις πολλές από τις υποχρεώσεις που έχεις. Πρόσεχε να μην κάνεις καινούρια ανοίγματα και αποταμίευσε κάποια, έστω και λιγοστά χρήματα, για τις δύσκολες μέρες που μπορεί να έρθουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα αυτή μπορείς να ησυχάσεις λίγο από τις σκοτούρες της καθημερινότητας που σε έχουν παιδέψει τόσο πολύ το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, λόγω της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου Ερμή, που από την Τρίτη και μετά θα επιστρέψει στο ζώδιο των Διδύμων, προσπάθησε να απομακρυνθείς από εστίες "πολέμου" ή εντάσεων, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Με την Αφροδίτη για τελευταία εβδομάδα στο φιλικό για εσένα Ταύρο, θα έχεις την ευκαιρία να ερωτευτείς και να εισπράξεις μία σπουδαία επιτυχία, σύμφωνα με τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Προς το τέλος της εβδομάδας, με τον Ήλιο να αποχωρεί από τους Διδύμους και να εισέρχεται στον Καρκίνο και να σε αναστατώνει, οι μέρες προβλέπονται λίγο φορτισμένες και το κλίμα τελικά που θα επικρατήσει εξαρτάται πολύ από το πώς εσύ θα τις διαχειριστείς. Στα οικονομικά σου, αρκέσου στα χρήματα που μπορείς να έχεις, μη στηρίζεσαι σε υποσχέσεις τρίτων και μην ξεφεύγεις από τα επιτρεπτά όρια των βασικών τομέων της ζωής σου, που τα εξωτερικά γεγονότα από μόνα τους έχουν από καιρό επιβάλλει.

Αισθηματικές
Το έχεις πολύ ανάγκη να καθίσεις με τον σύντροφό σου, να χαλαρώσεις και να του μιλήσεις για όσα αισθάνεσαι. Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την εύνοια των πλανητών για να το κάνεις. Στο χέρι σου είναι λοιπόν και μάλιστα καλό θα ήταν να το συνδυάσεις με μία ρομαντική εκδρομή σε κάποιο κοντινό προορισμό για το Σαββατοκύριακο που έρχεται! Αν ακόμη είσαι μόνη σου, βγες έξω, διασκέδασε, συνάντησε φίλους και γνωστούς, πέρνα καλά μαζί τους και ό,τι μέλλει γενέσθαι... Πού ξέρεις, αυτές τις μέρες ίσως χτυπήσει δυνατά και η δική σου καρδιά με κάποια ευχάριστη γνωριμία!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό που ήδη έχεις γιατί είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες, καινούρια ξεκινήματα και ξεκαθαρίσματα, για να πάει ακόμα καλύτερα η δουλειά σου, αν πρώτα έχεις σκεφτεί και υπολογίσει όλες τις παραμέτρους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις από αυτήν την περίοδο να τα αυξήσεις κιόλας. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε αγορές, που στην πορεία δεν θα μπορείς να καλύψεις και κινήσου με γνώμονα το μέτρο.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολλές εξελίξεις, τόσο στον τομέα της προσωπικής σου ζωής όσο και της επαγγελματικής. Με τον Ερμή να παραμένει ανάδρομος και από την Τρίτη να μετακινείται στους Διδύμους, η ατμόσφαιρα που θα σε περιβάλλει θα είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη και ίσως μάλιστα ανατραπούν αρκετά από τα προγράμματά σου. Επειδή δεν είσαι συνηθισμένη σε κάτι τέτοιο και επειδή γενικότερα από τη φύση σου δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς, χρειάζεται να επιδείξεις υπομονή, ψυχραιμία και να βρίσκεις εναλλακτικές λύσεις στα επείγοντα θέματα που θα παρουσιαστούν, κάποιες φορές ίσως με τη βοήθεια πολύτιμων φίλων και συνεργατών σου. Έχοντας όλα αυτά, εξασφαλίζεις άμυνα και προστασία και θα διανύσεις εκ του ασφαλούς το ηλεκτρισμένο διάστημα που θα ακολουθήσει για το ζώδιό σου. Κατά τα άλλα, από το Σάββατο και μετά, που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στον Καρκίνο, φρόντισε να περάσεις χρόνο με την οικογένεια και τον σύντροφό σου και να επαναφέρεις τις χαμένες ισορροπίες στις μεταξύ σας σχέσεις.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου άφησε το ταίρι σου να σου δείξει την αγάπη του και μην κάνεις πίσω σε όλα όσα σου ζητάει ή σου προτείνει. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη για τελευταία εβδομάδα στον Ταύρο, μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές, αν αφοσιωθείς λίγο στη σχέση σου και περάσεις ουσιαστικό χρόνο με τον σύντροφό σου. Όσο για εσένα που είσαι single, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για νέους έρωτες, αλλά και φλερτ που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου οι αλλαγές είναι τόσες πολλές, που δεν προλαβαίνεις ίσως να αντιδράσεις. Κράτα το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου, φρόντισε να είσαι μετρημένη και συνετή στις κινήσεις και στις αποφάσεις σου, και η άνοδος στην καριέρα σου θα έρθει πολύ σύντομα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται λίγη προσοχή, γιατί ο παρορμητισμός σου σε βάζει σε έξοδα, που θα μπορούσες να αποφύγεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι ενδιαφέρουσα και θετική για εσένα, όμως οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου αναταράσσονται, εξαιτίας των συμπεριφορών των γύρω σου. Η είσοδος του Ήλιου το Σάββατο στον Καρκίνο, αμβλύνει τις προσδοκίες σου και τονίζει ιδιαίτερα τον παράγοντα της τύχης. Μπορείς να αξιοποιήσεις τις ικανότητές σου και η γενικότερη κρίση που κυριαρχεί, να γίνει τώρα η αιτία, να σου δοθεί μία προσωπική ευκαιρία επιτυχίας. Όλα αυτά όμως εξαρτώνται από τη θέση, την αντίληψη και το αντικείμενο, με το οποίο ασχολείσαι. Ωστόσο, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη κίνηση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, πρόσεχε γενικά τις κακοτοπιές και μην αφήσεις καμία ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί σε συναισθηματικό και αισθηματικό επίπεδο, ανεκμετάλλευτη.

Αισθηματικές
Πρέπει να πάρεις την πρωτοβουλία να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις που μέχρι τώρα σε έριχναν ψυχολογικά και σου δημιουργούσαν ανασφάλεια. Μην αφήνεις άλλο τη σχέση σου στη μοίρα της και κάνε τώρα τις απαραίτητες κινήσεις για να την βελτιώσεις. Αν είσαι μόνη, ψάξε λίγο στον άμεσο περίγυρό σου. Μπορεί κάτι καλό να σε περιμένει και να μην το έχεις πάρει είδηση.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτή την εβδομάδα ευνοούνται οι δυναμικές πρωτοβουλίες και οι πρωτότυπες ιδέες που θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα. Θα έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις τις ιδέες και τα συμφέροντά σου. Με τη βοήθεια του Άρη, που εξακολουθεί να κινείται στο Ζυγό, θα χαίρεις την εκτίμηση των προϊσταμένων και των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου, πάλι, είναι σε σταθερά ανησυχητική κατάσταση και χρειάζονται την προσοχή σου. Έχε το νου σου...

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι δυσκολίες παραμένουν στη ζωή σου και αυτήν την εβδομάδα και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε δραστικό για να τις αποτρέψεις, αλλά μόνο υπομονή για να περάσουν. Ο Ερμής που κινείται ανάδρομα, από την Τρίτη και μετά θα μετακινηθεί στους Διδύμους και θα σε επιβαρύνει με επιπρόσθετο άγχος, εξαιτίας εμπλοκών ή καθυστερήσεων που δεν περίμενες. Να είσαι ψύχραιμη και υπομονετική, γιατί οι καλές στιγμές δεν είναι μακριά σου. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις όσον αφορά στα οικονομικά σου, γιατί από τη μία θα έχεις την ευκαιρία να τα ενισχύσεις, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα γίνουν απαιτητικές. Από το Σάββατο και μετά, που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο, το πλανητικό σκηνικό σε διευκολύνει κάπως για να περάσεις λίγο καλύτερα, αποφεύγοντας όμως τις επιπολαιότητες.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, αυτήν την εβδομάδα πάνε καλύτερα και μπορείς να ξεπεράσεις κάποια μικρά προβληματάκια, που είχες στη σχέση σου μέχρι τώρα. Μπορείς να κουβεντιάσεις ήρεμα με τον σύντροφό σου και να βρείτε τις ιδανικές λύσεις, ώστε να νιώθετε και οι δύο ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι. Σε καμία περίπτωση μην δώσεις περιθώρια σε τρίτα πρόσωπα (και ιδιαίτερα οικογενειακά) να εισβάλουν μεταξύ σας. Εσύ που δεν έχεις μόνιμο δεσμό, να ξέρεις ότι η κατάλληλη γνωριμία είναι πολύ κοντά σου και μπορεί να προκύψει στις βραδινές σου εξόδους. Μη μένεις κλεισμένη στο σπίτι σου.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολλές προτάσεις και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά πριν αποδεχτείς οποιαδήποτε. Έλεγξε προσεκτικά κάθε τύπου συμφωνία και συνεργασία και συζήτησε με τα άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να κάνεις την ορθότερη και πιο συμφέρουσα επιλογή. Όσο για τα οικονομικά σου, τα έξοδά σου πρέπει να περιοριστούν για να μην νιώθεις ανασφάλεια. Βρες τρόπους...

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διέλευση του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από την Τρίτη και μετά, ορίζει το κλίμα αυτής της εβδομάδας και τονίζει τη δημιουργικότητα, την κινητικότητα, μαζί όμως και τη νευρικότητά σου. Προσοχή στο χειρισμό καταστάσεων, γιατί τα πράγματα θα γίνουν έντονα στις σχέσεις σου με τους άλλους. Αυτά που θα προκύψουν τώρα στη ζωή σου, αποτελούν χρήσιμες πληροφορίες για το μετά της καθημερινής σου ζωής και μέχρι ο εν λόγω πλανήτης επιστρέψει σε κανονική πορεία. Κατά τα άλλα, εκμεταλλεύσου τη νέα θέση του Ήλιου στον Καρκίνο από το Σάββατο, για να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να έρθεις κοντά με αξιόλογους ανθρώπους και μην ξοδεύεις το χρόνο σου με τα ίδια και τα ίδια.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα στην αισθηματική σου ζωή θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπό σου και να κανονίσετε από κοινού τα σχέδια του καλοκαιριού. Αρκεί να συγκρατήσεις λίγο τις εξάρσεις ζήλιας που θα σε διακατέχουν και όλα μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι υπολογίζεις. Όσες δεν έχετε σχέση, είναι καιρός να αποβάλετε τη μίζερη στάση σας και να ανοιχτείτε ακόμα και σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, αλλά μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μην απογοητεύεσαι από κάποια ζητήματα που παραμένουν κολλημένα, γιατί με μια πιο διπλωματική συμπεριφορά από τη μεριά σου όλα μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα και οι επιδιώξεις σου να πάρουν σάρκα και οστά. Οι συνεργάτες σου θα εκτιμήσουν τη βοήθειά σου και θα σου την ανταποδώσουν την κατάλληλη στιγμή. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι ζητήματα οικονομικού περιεχομένου και λογαριασμών απέναντι σε τρίτους και σε δημόσιους φορείς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παρά τις γενικότερες δυσκολίες που επικρατούν, είσαι λιγότερο εκτεθειμένη στο μεγάλο ρεύμα των ταλαιπωριών αυτής της εβδομάδας. Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στους Διδύμους την Τρίτη, λειτουργεί τόσο προστατευτικά, όσο και δημιουργικά. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα αυξήσουν την κινητικότητα γύρω σου και θα σε ωθήσουν σε μετακινήσεις ή θα γίνουν αιτία ευχάριστων συναντήσεων και γνωριμιών. Σε επαγγελματικό επίπεδο, να είσαι συνεπής στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου και υπεύθυνη στις συναλλαγές με τους συνεργάτες σου. Αν ταξιδέψεις ή μετακινηθείς το Σαββατοκύριακο, φρόντισε να είσαι οργανωμένη και μην αλλάξεις το πρόγραμμά σου παρασυρόμενη από κάποιες περιστασιακές εντυπώσεις. Λόγω της νέας θέσης του Ήλιου στον Καρκίνο από το Σάββατο, τα πράγματα γύρω σου δεν θα είναι όπως φαίνονται και χρειάζεται να είσαι προσεχτική στις εκτιμήσεις σου, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε μία πολύ καλή φάση, με την Αφροδίτη να κινείται για τελευταία εβδομάδα στον Ταύρο. Θα πρέπει να έρθεις κοντά στον άνθρωπό σου και να εκφραστείς με ειλικρίνεια για τα συναισθήματά σου. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να περάσεις ξέγνοιαστες στιγμές μαζί του και να δρομολογήσετε από κοινού τα νέα σχέδια του καλοκαιριού. Ακόμα κι αν είσαι μόνη, θα έχεις την εύνοια των πλανητών για να συναντήσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους με πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα έχουν πολλές νέες ευκαιρίες, για να πας ένα βήμα πιο μπροστά την καριέρα σου. Σκέψου καλά τις προτάσεις που θα προκύψουν και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Συζήτησε με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και, με πιο καθαρό μυαλό, πάρε τις αποφάσεις σου. Οικονομικά, πρέπει να έχεις αυτοσυγκράτηση και να μην παρασυρθείς από επιπόλαιες αγορές, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Μία σειρά από γεγονότα γίνονται αιτία να επικεντρώσεις την προσοχή σου στο στενό σου περιβάλλον και στον οικογενειακό σου χώρο αυτήν την εβδομάδα. Οι μέρες θα κυλήσουν αισιόδοξα για εσένα, αν και δεν θα λείψουν κάποιες καθυστερήσεις σε πρακτικά θέματα και συναλλαγές, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από τον ανάδρομο Ερμή. Ωστόσο, η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο για τελευταίες μέρες θα ενισχύει το ηθικό σου μέσα από αιφνίδιες και ιδιαίτερα αξιόλογες κατακτήσεις. Από το Σάββατο και μετά, η νέα θέση του Ήλιου στον Καρκίνο αποτελεί ενίσχυση για τα οικονομικά σου και σε προστατεύει από απρόβλεπτα έξοδα. Αν αποφασίσεις να περάσεις κάπου μακριά το Σαββατοκύριακο, υιοθέτησε ένα λιτό πρόγραμμα και απόφυγε περιττές μετακινήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς αυτές τις ημέρες να προχωρήσεις ένα βήμα στη σχέση σου και να βρεις λύσεις με ήρεμο τρόπο, σε θέματα που απασχολούν εσένα και τον σύντροφό σου εδώ και καιρό. Να ξέρεις ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο θα είναι ευνοϊκό για να περάσεις όμορφα και ξέγνοιαστα με το ταίρι σου, γι' αυτό προγραμμάτισε μια κοντινή απόδραση μαζί του. Αν είσαι μόνη σου, καλό θα ήταν να διώξεις το άγχος που σε διακατέχει γενικότερα και να σκεφτείς τρόπους που θα σε κάνουν να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να στρωθείς στη δουλειά, να διεκπεραιώσεις μισοτελειωμένες υποθέσεις του προηγούμενου διαστήματος και να καταστρώσεις τα νέα σου σχέδια, που θα σε εξελίξουν και θα σε πάνε πιο ψηλά επαγγελματικά. Τα οικονομικά σου θέλουν φρένο σε ό,τι αφορά στα έξοδα σου, γι' αυτό μην κάνεις το λάθος να πας αυτές τις ημέρες για ψώνια, γιατί πολύ εύκολα θα παρασυρθείς σε περιττές αγορές. Οι πιθανότητες να παραστρατήσεις είναι πολλές.

πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ